کتاب گلباف زیبای من
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب گلباف زیبای من
کتاب شعر گلباف زیبای من از مجموعه سرزمین جاودانی من و سروده جمیله کلانترزاده و فاطمه فرهمند از شاعران بومی استان کرمان است.
درباره کتاب گلباف زیبای من
این کتاب، ۱۱ شعر کوتاه راجع به زیباییها و داراییهای فرهنگی، طبیعی و معنوی منطقه گلباف در استان کرمان است. توجه مخاطب به ویژگیهای این منطقه کوچک از کشورمان و ایجاد تعلق خاطر در اهالی نسبت به منطقه خود، از اهداف شاعران بوده است. این نخستین کتاب شعر کودک و نوجوان است که با چنین هدفی برای منطقه زیبای گلباف منتشر میشود.
خواندن کتاب گلباف زیبای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشآموزان دوره ابتدایی و متوسطه اول مناسب است.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
کتاب خیلی خوبی بود هرکی با من موافق روی مفید بود بزنید
کتابهای این ناشر خیلی خاص و متفاوتند. کتابهایی با داستانها و شعرهایی راجع به گوشه و کنار ایران عزیزمون و با پیامهایی زیبا و آموزنده برای بچهها. توصیه میکنم باقی کتابهاشون رو هم ببینید! این کتاب شعر هم با اینکه نویسنده
به شما توصیه میکنم که این کتاب رو مطالعه کنید هم زیباست هم شعر داره و اصلا هم ازش خسته نمیشید♥️💟♥️💟♥️💟♥️
#۱۳۸ فکر نمیکردم شعرهای این مجموعه از چنین قوتی برخوردار باشند. واقعاً باید به شاعران این اثر، خانم جمیله کلانترزاده و خانم فاطمه فرهمند و سایر دستاندرکارانی که ایده پرداز و مجری این پروژه بودند خداقوت گفت. هم شعرها خوب و
کتاب زیبایی است
عالی درباره شهر گلباف از توابع استان کرمان با ابو هوایی معتدل و میوه های چهار فصل
عالییییی
بسیار زیبا و جذاب