کتاب پشت صحنهی داستانهای من
محدثه رضاییانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب پشت صحنهی داستانهای من
محدثه رضایی( -۱۳۶۱)، نویسنده است.
در یکی از داستانهای کوتاه این کتاب به نام «سوپ ناهید» میخوانیم:
«سوپی که خودم درست کردهام و اسمش سوپ ناهید است، روی میز تحریرم است. نارنجی است. تویش رب گوجه زیاد ریختهام. دانههای برنج پفکردهی توی آن پیداست و شویدهای پراکنده. یک ذرّه شوید توی یخچال بود؛ آنها را هم به سوپ اضافه کردم. وقتی سوپ درست میکنم، هر چه دمِ دستم باشد، تویش میریزم؛ از نخود و لوبیا گرفته تا چای خشک؛ درست مثل داستانهایی که مینویسم. استاد داستاننویسیمان میگوید: «داستاننویسی مثل آشپزی است. یک نویسنده باید مثل یک آشپز ماهر بداند چه چیزی در غذایش که همان داستان است، بریزد.» و یک عالم حرف دیگر در بارهی نویسندگی و آشپزی و...
امروز که من سوپ درست کردم، بابا ناهار نخورد. فقط دستپخت مامان را میخورد. همیشه هم که از سر کار میآید، توی راهرو همانطور که کفشهایش را درمیآورد، میپرسد: «کی درست کرده؟» اگر من و ثریّا درست کرده باشیم، میگوید: «توی اداره ناهار خوردهام.» مامان کیف میکند. بابا میگوید: «این دخترها غذا را بد همور میکنند. باید بشوند آشپز باغوحش!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پشت صحنهی داستانهای من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پشت صحنهی داستانهای من |
| موضوع | داستان کوتاه، داستان ایرانی |