کتاب قوانین ازدواج
دستهبندی:
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قوانین ازدواج
الن فاین( -1958) و شری اشنایدر، روانشناس و مشاور خانواده امریکایی هستند.
نویسندگان با تکیه بر تجربه طولانی مشاوره، چهل و یک قانون کاربردی را برای ازدواج و پیشبرد زندگی زناشویی موفق پیشنهاد میدهند.
در بخشی از مقدمه کتاب میخوانیم:
«من دلم میخواد الان بچهدار بشم ولی همسرم میگه چند سال دیگه صبر کنیم.»
«خودشو دوست دارم ولی خانوادهشو نه!»
«از اینکه درآمدم بیشتر از همسرمه ناراحتم. فکر میکنم خودشم ناراحته.»
کتاب حاضر، شما را در زمینه حل مشکلاتی که چند نمونه از آنها ذکر شد، یاری خواهد کرد. احتمالاً بسیاری از خانمها میتوانند شوهر مناسبی پیدا کنند، اما فقط درصدی از آنها قادرند رابطه موفق خود را در درازمدت حفظ کنند. در این کتاب میآموزیم که چگونه همسرمان را درک و خوشحال کنیم، از وی حمایت کرده و به او بال و پر پرواز بدهیم تا بتواند به موفقیت دست یابد.
لازم به ذکر است که در بیشتر موارد خانمها برای بهبود رابطه زناشویی تلاش میکنند حتی ممکن است همسر شما از اینکه چنین کتابی مطالعه میکنید یا مشکلات زندگی را با مادر یا دوستتان در میان میگذارید، ناراحت شود. وی معتقد است باید شخصا و یا با همفکری او قادر به حل مشکلات باشید. مردها منطق خاص خود را دارند. از اینرو توصیه نمیکنیم اینگونه مطالب را با او بخوانید.»
برخی از قوانین آمده در این کتاب عبارت است از:
قانون ششم: خود را دو عضو یک تیم فرض کنید.
قانون هفتم: وقتی همسرتان به منزل برمیگردد، پانزده دقیقه به او فرصت بدهید.
قانون هجدهم: هرگز همسرتان را با شوهران دیگر مقایسه نکنید.
قانون بیست و ششم: توصیههای او را شنیده و تصدیق کنید.
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلات
علی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
قوانین روابط موفقباربارا دیآنجلیس
هفت اصل موفقیت در ازدواج و زناشوییجان گاتمن
شناخت اختلالات شخصیتی قبل و بعد از ازدواجبراد جانسون
زن آلفا کیستنازنین آذرسا
چرا زنان حرف میزنند و مردان فرار میکنندپاتریشیا لاو
با همسر مهرطلب خود چه کنم؟سیدرضا طباطبایی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
چگونه به زبان همسرتان صحبت کنیدمژگان انصاریراد
عاشق باش اما دیوانه نه! راهنمای عملی برای داشتن زندگی مشترکی مستحکمتر، عاشقانهتر و رضایتبخشتر در سی روزفریبا جعفری نمینی
ده راز درباره زندگی که هر زنی باید بداندباربارا دیآنجلیس
و عشق تنها عشق ...باربارا دیآنجلیس
چرا مریخ و ونوس به هم برخورد میکنند؟علیرضا همتی
۱۸,۳۰۰۷۰%
چیه این
واقعا ترجمه افتضاحی هست، چطور مترجم به خودش اجازه داده انقد متن اصلی رو مخدوش کنه؟!!!