کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد
معرفی کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد
کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد داستانی از بت فری با تصویرگری تام لیکتنهلد و ترجمه فاطمه شمسی است. شما از قوانین تولد خبر دارید؟ همانهایی که کمک میکنند یک تولد عالی باشد و به همه خوش بگذرد؟ اینجا میتوانید این قوانین را یاد بگیرید.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد
ده قانون خیلی مهم برای تولد وجود دارد که باعث میشود یک تولد عالی و درست و حسابی داشته باشیم که به همه خوش بگذرد. مثلا اینکه ما حتما باید در تولدمان بادکنکهای گنده و پرباد داشته باشیم، البته در صورتی که کرگدن، یا جوجه تیغی یا ارهماهی نباشیم. چون آن وقت، بادکنک داشتن، چندان هم خوب نیست. یا مثلا تولد بدون شمع فوت کردن، اصلا تولد نیست! یعنی قانون این است که حتما نوری وجود داشته باشد. ولی خب، اگ قورباغه باشید، میتوانید از چندتا کرم شبتاب استفاده کنید و بعدش هم به عنوان دسر نوش جان کنید. میدانید، در چنین موقعیتهایی، اجازه دارید قوانین را باهم ترکیب کنید! خلاصه، اگر شما هم دلتان برای یک مهمانی تولد درست و حسابی لک زده، این کتاب را بخوانید که از قوانین خیلی خیلی مهم جشن تولد سر دربیاورید!
کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب ده قانون خیلی مهم برای تولد کتاب جذابی برای کودکان گروه سنی پیش از دبستان است.
متنش ترجمه روانی نداشت. شاید نیاز بود با توجه به فرهنگ موجود بازنویسی بشه.
چیز خواستی نداشت!
جالب و خنده دار بود
از نظر من مسخره بود
میشه گفت مسخره و چرت بود
کتاب جذابی بود.
معمولی بود
اگر با بچه ها بخوانید کلی میخندید و قانون های تولد البته تولد حیوان های متفاوت قانون ها ممکن است تغییر کنند و این قسمت جذاب هست 😇
کتاب درباره ده قانون برای تولد بود و به نظرم تا ۸ سال کتاب جذابی می تونه باشه
تصاویرش برای ۳ساله ی من جالب بود.ولی متن خب براش زود بود و برای یکم بزرگتر بود من خودم از تصاویر داستان ساختم😁