کتاب گلی به رنگ خورشید
معرفی کتاب گلی به رنگ خورشید
کتاب گلی به رنگ خورشید نوشته بنجامین فلاو و ترجمه ساناز اعتمادی است. کتاب گلی به رنگ خورشید را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب گلی به رنگ خورشید
داستان درباره گلی طلایی است. گلی ناشناخته و کمیاب که در کوههای بلند رشد میکند. روباه در این قصه میخواهد برود و گل طلایی را پیدا کند. چون عاشق گل ها و گیاهان است. آیا او موفق میشود این گل شگفتانگیز را که به رنگ خورشید است، پیدا کند؟
خواندن کتاب گلی به رنگ خورشید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
درباره بنجمین فلاو
بنجامین فلاو در مارسی زندگی میکند. او از کودکی به مستندهای حیات وحش و گیاهشناسی علاقه داشت و هم اکنون نیز دغدغهاش محیط زیست است. و بیشتر آثارش مرتبط با حفاظت از محیط زیست هستند.

مدتیه روباه قصه ی ما،دنبال گل طلاییه که در کوهستان ها رشد کرده 🌚 باید در کوهستان میان یک عالمه گیاه های جورواجور دنبال گل طلایی بگرده ایا موفق میشه⁉ خیلی کتاب جالبی بود راجبع طبیعت و گیاهان بود ♥
کتاب بسیار جالبیه برای رده سنی کودک و نوجوان می تونه جذاب باشه اطلاعات جالب در مورد کوهستان و گیاهان داره چند نوع درخت و گیاه وحشی در ان امده که برای علاقه مندان به این موضکعات کتاب را جالبتر
یک داستان جذاب و پرمعنا ، با تصاویر خیلی خیلی حرفه ای و زیبا و پایان بندی پر محتوا و جذاب. میشه گفت یک داستان کامل برای کودکان هست که تا دلتون بخواد نکات آموزنده داره و میشه ساعت ها با
یکی از فوق العاده ترین ها 👍👍👍👍👍👍
من مثل این روباه عاشق گل و گیاه هستم
عالیه از کتاب های دیگه بهتر بود ولی ای چاش چند داستان داشت
روباه عاشق گل و گیاهه و توی کتابی با گل طلایی آشنا میشه که بالای کوه رشد میکنه. کلی راه میره و میره تا اینکه... حتما بخونین خیلی قشنگ بود
به نظرم هم محتوی عالی و آموزنده ای داشت و هم تصویرسازی خلاقانه و فوق العاده.
توی مدت خیلی کوتاهی میتونید یکی از بهترین کتابهای عمرتون رو خونده باشید؛مختصر و مفید.
اینکه روباه تصمیم میگیره گل رو توی کوه نگه داره ارزشمند بود