کتاب گربه ای که عاشق من شد!
معرفی کتاب گربه ای که عاشق من شد!
کتاب گربه ای که عاشق من شد! نوشته منیره سادات امامی است. کتاب گربه ای که عاشق من شد! را انتشارات مانیان منتشر کرده است.
درباره کتاب گربه ای که عاشق من شد!
کتاب گربه ای که عاشق من شد! پنج داستان کوتاه طنز درباره حیوانات خانگی است که با زبانی ساده و جذاب روایت شده است و از خواندن آن بسیار لذت خواهید برد. این کتاب با زبانی طنز و جذاب شما را به خانه یک خانواده میبرد که یک گربه عجیب همیشه پشت پنجرهشان می آید.
خواندن کتاب گربه ای که عاشق من شد! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب گربه ای که عاشق من شد!
گربهای در خانهی ما هست بسیار زشت و یک چشمی که قسمتی از سرش هم کچل است، چیزی محکم ظاهرا به ملاجش خورده و یک طرف سرش رفته، اما علیرغم این ضربهی مُهلک که اثرات آن هنوز هم در چهرهاش پیداست، جان سالم به در برده است. اوایل نمیتوانستم در صورتش مستقیم نگاه کنم. میترسیدم چشمم به یک چیز ناجور و غیرمنتظره بیافتد. راستش کمی هم از او میترسیدم. کارهایش عجیب بود. به قول مادرم » ِچلگی» در میآورد. این گربهی مجهولالحال مدتی است که در حیاط خانه ما جا خوش کرده و از جلوی دماغمان پس نمیرود. گلدانهای شب بوی مادرم را آنقدر شکست که مجبور شدیم شببوها را قبل از سال تحویل در باغچه بکاریم. خلاصه که حرکات مسخره و عجیبی از خودش درمیآورد. و اما اصل مطلب اینجاست که این گربه، بینهایت از من خوشش آمده و همیشه و هرجا دنبالم میآید و جلوی چشمم ظاهر میشود! لذا به تبع این رفتار گربه و شواهد ملموسی که نشان دهندهی عشق و علاقهی وافرش به من است، این گربهی زشت را همه به من منسوب میکنند