دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
روزنامه قانون

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد

در این شماره می‌خوانیم: - قبل از برجام هر روز یک تحریم داشتیم - پیش‌بینی قیمت و میزان معاملات طلا در ماه رمضان - توقیف يك فیلم توسط دادستاني - ترويج فرهنگ بدون تشريفات - دود غلیظ در ایستگاه مترو دروازه شمیران - استاندار سمنان خواستار رفع موانع توليد در استان شد - کمک ۴میلیاردی خیرین به کتابخانه های البرز - ثبت سه بنای تاریخی در شهر اشتهارد - دستاوردهای ضد تروریستی مسکو در سوریه - آمایش سرزمینی سندی برای توسعه خراسان جنوبی - تلاش آژانس برای حفظ اطلاعات محرمانه ایران - ساخت و ساز در حریم شبکه برق فشار قوي - لزوم استفاده از کارخانه های سیمان در پروژه های راه - در حریم رودخانه ها و سدهای البرز اطراق نکنید - ۱میلیون و ۵۸۰ هزار گواهینامه جدید رانندگی صادر شد - حذف ۲۰۰هزار غیرشاغل بیمه قالیبافان - انتظارات را در حوزه اقتصادمقاومتی بالا می برند - تنها ۱۰ کشور دنیا در صلح هستند - گزارش وال استریت ژورنال نفوذ زنگنه در اوپك - حکم جوانفکر صادر شد - انجام کار حزبی یک ضرورت برای کشور است - بی قانون / آگهی - یکی از اهداف من سربلندی در دربی است - امکان تولید۲هزار تن تیلاپیا در دل کویر - عرضه فرآورده های خام طالقان زیره ذره بین نظارت - نقش احزاب در رفع مشکلات بومی موثر است

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قانون - ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقانون - ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۰ خرداد
موضوعروزنامه
انتشاراتروزنامه قانون
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.