نظرات درباره کتاب سکوت و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب سکوت

نظرات کاربران درباره کتاب سکوت

نویسنده:سوزان کین
انتشارات:نشر البرز
امتیاز:
۳.۳از ۳۶ رأی
۳٫۳
(۳۶)
مغزکنجکاو
(﴿سلام و تشکر از طاقچه بابت ارائه کتاب های ناب﴾) این کتاب توسط نویسنده آمریکایی به نام (سوزان کین) نوشته شده و خانم درسا عظیمی اون رو به زبان فارسی نگاشته.فعلا این کتاب رو خریداری نکردم ولی تو کتاب فروشی به چشمم خورد و چیزی که برام جذاب تر بود این بود که کتاب مخصوص درونگرا ها نوشته شده اگه کمی دقت کنیم خود (سوزان کین)نویسنده درونگرا بوده چه بسا بسیاری ها نویسنده درونگرا هستند و با کمک لغات و قلم می تونن احساساتشون رو به مخاطب انتقال بدن،و چیز دیگری که این کتاب رو جالب کرده این هست که کتاب دنیای درونگرایان رو به تصویر کشیده و افراد درونگرا به راحتی می تونن با یک بار خوندن کتاب نکات فکری و عقاید علنی نویسنده رو متوجه بشن ولی افراد برونگرا به احتمال بالا برای فهم این کتاب باید اون رو بیشتر از دو بار مطالعه کنند یا به اصطلاح باید گفت این کتاب نه تنها مخصوص هست بلکه دارای رمزگذاری های کلامی هم هست که برای گشودن هر قفل یه فرد درونگرا لازمه مگر این که دیگران این کتاب رو بارها مطالعه کنند. نکته دیگر این که کتاب که واقعاً دوست داشتنی و آراسته هست اینه که کتاب به قلم نویسنده درونگرا با مخاطب درونگرا رابطه کلامی روزمره رو داره یا بهتره بگیم صداقت کلامی بین نویسنده و مخاطب خیلی بالاست و دقیقاً همون چیزی رو نوشته که یه فرد درونگرا تو زندگی شخصیش اون رو صد در صد یا تجربه کرده یا هم توسط قوه تخیلش اون رو برای خودش معنا کرده. به هر حال اگر دوست داشتید تو مطالعه این کتاب دریغ نکنین ولی برای افراد درونگرا این کتاب یه منبع کامل برای رسیدن به اوج تخیل هست:)
Amir
کتاب مناسبی برای درونگرایانی که احساس میکنن یه جای کارشون میلنگه یا حداقل دوست دارن در مورد این خصلت خودشون بیشتر بدونن هست. میشه حتی به عنوان یک راهنما برای مطالعه بیشتر در این مورد ازش استفاده کرد، چون رویکرد های مختفی به مقوله‌ی درونگرایی داره.
Audiophile
این کتاب چندان کاربرد عملی ندارد و بیشتر توضیح اینکه چرا همه نباید برونگرا و پر سر و صدا باشند به جهانیان میپردازد درباره آن میتوانید در Goodreads نقد ها را بخوانید. ولی حواسمان باشد که الزاما اینکه یک فرد ساکت موفق باشیم یا این سکوت دلایل افسردگی و مشکلات دیگر روانشناسی داشته باشد، را با یکدیگر اشتباه نگیریم، یعنی به عبارتی اینکه کسی خودش بخواهد اکثر مواقع تنها باشد و از آن لذت میبرد و موفق است، با کسی که به دلیل مشکلات افسردگی یا اضطراب یا ترس اجتماعی و موارد مشابه از جمع فرار میکند، تفاوت دارد. در این کتاب مثلا نویسنده که فرد معروفی است، کتاب نوشته است، سخنرانی کرده است خودش را درونگرا توصیف می‌کند، حتی در جایی عنوان میکند که یک استاد روانشناسی در خارج گفته است که برای استراحت از فشار سخنرانی و بررسی یادداشت هایش همیشه به دستشویی مراجعه می‌کند تا استراحت کند و به صورت موقت در جمع نباشد و استاد سخنران دیگری هم همین را به او گفته بوده است، ولی همانطور که مشخص است، یکی از این این افراد نویسنده موفق دو کتاب و دیگری سخنران موفقی است که به دلیل درونگرایی به مخاطبان توجه میکند و با توجه به حالاتشان (بی حوصلگی یا هیجان و...) سخنرانی خود را در لحظه بهبود میدهد، و دیگری نیز یک استاد دانشگاه است که درس میدهد. مثال های دیگری از کناب به گاندی، اگر درست به خاطر داشته باشم استیو جابز، مدیران دیگر، محققین دیگری که به کارشان بسیار علاقه دارند و غرق فعالیت خود میشوند، و افراد دیگری اشاره میکند. ولی همه این افراد جمع گریز نیستند، درواقع آنها دوست دارند میزان بیشتری به نسبت برون گراها تنها باشند و به کار مورد علاقه شان برسند، ولی جمع گریز نیستند، سرخورده یا افسرده نیستند و در عین اینکه بیشتر از افراد دیگر ممکن است ساکت باشند، بعضی مواقع در جاهای مورد علاقه شان فعال می‌شوند و صحبت یا سخنرانی میکنند، چه در جمع، چه در همایش به نظر من انسان با وجدان خودش اگر روراست باشد متوجه خواهد بود که چقدر از اینکه میخواهد تنها باشد به دلیل مشکلات است و چقدرش واقعا به دلیل این است که در کاری که تنهایی میکند موفق است و لذت میبرد. درواقع میخواهم بگویم، به بهانه اینکه من درونگرا هستم پس نیازی نیست با دیگران قاطی شوم، یا من دوست دارم وقت زیادی را به بازی کامپیوتر یا موبایل یا شبکه های اجتماعی مشغول باشم ولی در جمع شرکت نکنم، نویسنده منظورش این ها نیست، او با رفرنس به پژوه های علمی و مثال های افراد برجسته میگوید اگر ساکت هستید و مشکلی ندارید و با دیگران هم ارتباط خوبی دارید و از زندگی لذت می‌برید، خود را سرزنش نکنید و از زندگی لذت ببرید و به سوی موفقیت حرکت کنید. در ضمن درونگرایی و برونگرایی یک طیف است، همچنین یک درونگرا ممکن است بعضی جاهای شبیه برونگرا رفتار کند (و احتمالا بالعکس). همچنین درونگرایی یا برونگرایی فقط یک چیز ذاتی نیست، شرایط محیطی هم در آن تاثیر دارند. امبدوارم انتشارات کتاب quiet power را ترجمه و منتشر کنند که نویسنده در آن به افراد درونگرا راهکار های عملی داده است باشد.

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۸۷,۰۰۰
تومان