نظرات کاربران درباره کتاب زنان فنیقی
۴٫۰
(۹)
علی دائمی
دو نمایشنامهٔ دیگر اوریپید یعنی «زنان تروا» و «الکترا» رو که از همین انتشارات چاپ شده خوندم و پسندیدم، اما زنان فنیقی رو به اندازهٔ اونها دوست نداشتم. با وجود اینکه «زنان فنیقی» در ادامهٔ داستان ادیپشاهه که ماجرای جذاب و غمانگیزی داره.
برخی ویژگیهای آثار اوریپید و به تبع اون، «زنان فنیقی»:
۱. مقدمه چینی از طریق مونولوگهای طولانی شخصیتها و گروه همسرایان؛ در زنان فنیقی، چند صفحه به ذکر اتفاقات قبل از داستان و بلایی که بر سر ادیپ اومده اختصاص پیدا میکنه. ۲. پنهان کردن خشونت فیزیکی؛ این ویژگی در اغلب آثار کلاسیک یونان دیده میشه، در اینجا هم حوادث تلخ جنگ روی صحنه نمیاد و صرفا توسط قاصدها نقل میشه. ۳. ضدجنگ بودن؛ برخلاف علاقهٔ یونانیها به فتوحات و داستان نبردهای اساطیریشون، اوریپید رویکردی کاملا جنگستیزانه داره که با توجه به زمان نگارش این آثار، بسیار ستودنیه. در زنان فنیقی هم همانند زنان تروا تصویری منفی و سیاه از جنگ ارائه میشه.
امیررضا
~وای بر این درد ، دردی که باید بر آن مویه کرد! رنجی که باید برآن گریست! چه سرنوشتی!
این اولین کاری بود که از اوریپید و نمایشنامه کلاسیک بیدگل خوندم و دوست داشتم و چقدرم خوب بود.
《تبای》جایی که اوریپید در این نمایشنامه به تصویر میکشه و یه نمای خیلی خوبی رو به خواننده میده و کلی از اسطوره های یونانی حرف میزنه و اطلاعات فراوانی میده که ما اینارو بیشتر از شخصیت های زن که اصلی ترن تو این کتاب میشنویم از همسرایان، یوکاسته و آنتیگنه.
ممکن بخاطر استفاده بیش از حد اسامی اسطوره ها و خدایان یونان کسانی که آشنایی ندارن باهاشون یا به تئاتر علاقه ندارن خسته کننده بشه اما بازم کتاب جذابیت خودشو حفظ کرده با اینکه سال ها از نگارشش میگذره
حجم
۶۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۶۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان