نظرات درباره کتاب مینیمالیسم دیجیتال و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب مینیمالیسم دیجیتال

نظرات کاربران درباره کتاب مینیمالیسم دیجیتال

۳٫۸
(۱۵۸)
hmd@
از اون کتابهایی بود که مجبور شدم بخاطر شرایطم تموم اولویت هارو برای کتاب خوندن بریزم دور بیام سراغ این کتاب من نظرم رو در مورد این کتاب به دو بخش تقسیم می کنم بخش اول: که در مورد خود کتابه. کتاب درباره حقیقت فضای مجازیه و میگه که اهدافش چیه و چه معایبی داره و چجور زندگی مارو تحت تاثیر قرار داده و همینطور کمک می‌کنه چجوری از فضای مجازی استفاده کنید تا در جهت پیشرفت شما باشه نه پسرفت و اینکه چطور حساب شده و کنترل شده از اون استفاده کنید بخاطر همین یک دوره سی روزه ترک فضای مجازی گذاشته که جلوتر بیشتر در موردش توضیح میدم. ترجمه کتاب خوب بود و مشکل خاصی نداشت. یه مقداری کتاب طولانی بود که نویسنده میتونست کمی خلاصه تر بنویسه اما به هر حال مثال های متفاوت از اشخاص متفاوت آورده بود که هر کدوم یه نکته آموزنده داشت،اما واقعا معلوم بود که نویسنده برای نوشتن این کتاب تحقیق و تلاش زیادی کرده و می خواسته چیزی را از قلم نندازه بخش دوم: اگه میخواهید این کتاب رو بخونید احتمالاً شما هم از اعتیاد به فضای مجازی خسته شدید و قصد دارید حساب شده از فضای مجازی استفاده کنید. برای اینکه این دوره سی روزه رو با موفقیت پشت سر بزارید اول کارهایی رو مشخص کنید که میخواید توی وقت های ازادتون بهش مشغول باشید که خود کتاب ایده های متفاوتی برای این موضوع آورده . حتی الامکان سعی کنید حداقل برنامه های سوشال مدیا رو از گوشیتون حذف کنید یا حتی حذف اکانت کنید. مثلا خود من برای این کار مجبور شدم پیج اینستاگرامی که دو سه سالی بود داخلش فعال بودم و طراحی میکردم و داخلش میذاشتم رو دیلیت کنم چون چند وقتی بود بیشتر از اینکه بخوام در زمینه حرفه خودم باهاش فعالیت داشته باشم، برام حکم وقت تلف کنی رو داشت و همینطور شبکه های دیگه مثل توییتر و فیسبوک .و برنامه های دیگه هم حذف کردم . همینطور سعی کنید به غیر از کارهای واجب ب سراغ اینترنت نرید و کلا چیزهایی که باعث میشه از گوشیتون استفاده بیهوده کنید پاک کنید. همینطور سعی کنید این سی روز به این چالش پایبند باشید چون خود کتاب هم اسمشو گذاشته پاکسازی دیجیتال تا بعد از این سی روز اعتیاد به فضای مجازی رو از دست بدید مجدد و بتونید حساب شده از اون استفاده کنید. درکل کتاب خیلی خوبیه و توصیات با ارزشی داره حتما بخونید
Mohammad Reza Najmi
ممنون 🙏🏻
hmd@
raha شاید درست ترین کار رو انجام دادی
raha
من همین الان اینستامو حذف کردم
hamideh noohpisheh
من این کتاب رو علیرغم میل شخصی‌ام شروع کردم ولی بعد به این نتیجه رسیدم که برای هر کس که در زمان ما زندگی می‌کند و از شبکه‌های اجتماعی و اینترنت موبایل استفاده می‌کند، خوب است که یک بار این کتاب را بخواند خوبی کتاب اینه که توصیه نمی‌کند کلاً همه چیز رو بگذارید کنار هر چند خیلی دوست دارد این اتفاق بیفتد. در عوض می‌گوید که باید در استفاده از امکانات این برنامه‌ها هوشمند باشیم و فعالیت‌هایی رو هم که در بعضی فصل‌ها به عنوان جایگزین پیشنهاد می‌دهد قابل انجام دادن است و دور از دسترس نیست. برای من جالب بود که شنیدن پادکست و خواندن کتاب الکترونیک هم به‌زعم نویسنده جزء مواردی است که بهتره محدود بشود و با فعالیت‌های اجتماعی‌تر جایگزین بشود مثلاً کتابخوانی جمعی.
محمد
توی دنیای امروز خیلی از این موارد قابل انجام نیست به خصوص برای کسی که کارش یا اینترنت هست
fariba313
کال نیوپورت بسیار عالی و دغدغه مند می‌نویسند و این جذابیت قلم ایشون رو دوست دارم. قبلا کار عمیق رو خوندم و فوق العاده دوست داشتم.. 3بار کار عمیق رو مطالعه کردم و بعد این کتاب رو خوندم و حتما بازم این کتاب رو میخونم چون پر از درس هست و فکر می‌کنم هر از چندگاهی باید این مسائل رو برای خودمون یادآوری کنیم... امیدوارم به این باور برسیم که فضای مجازی مخصوصا مواردی مثل فیس بوک و اینستاگرام در جهت اهداف سرمایه داری هست و مصرف گرایی رو ترویج می کنند و ما فقط طعمه این صنف هستیم. و خودمون ارزش آفرینی کنیم جای اینکه درگیر حواس پرتی های ایجاد شده با منافع شخصی دیگران شویم. خلاقیت رو در خودمون نکشیم.
Moti
اول از همه اینکه عجب ترجمه ی خوبی داشت این کتاب، ریویو های زیادی مبنی بر انتقاد در مورد ترجمه ی کتاب کار عمیق توسط همین مترجم خونده بودم و همین مسئله باعث شد در مورد خوندن این کتاب با این ترجمه کمی دو دل بشم. کتاب دو تا بخش داشت توی بخش اول نویسنده اصول مینیمالیسم دیجیتال رو توضیح داده و در بخش دوم هم تمرینات متنوعی برای تثبیت این اصول در زندگیمون پیشنهاد داده. نمیشه نقش تکنولوژی و فناوری رو توی زندگیمون نادیده بگیریم، من خودم به شخصه بارها تلاش کردم تا نقشش رو توی زندگی کمرنگ کنم اما هر دفعه با شکست مواجه شدم و یا اینکه فقط یه موفقیت نهایتاً ده روزه بود و بعدش روز از نو و روزی از نو. با خوندن این کتاب فهمیدم من یه جاهایی زیادی افراطی عمل کردم و یه جاهایی هم نمیدونستم برای تداوم داشتن موفقیتم توی این زمینه باید چیکار می کردم . از وقتی که شروع کردم به خوندن کتاب سعی کردم با تمریناتی که نویسنده پیشنهاد داده بود پیش برم تقریبا طی ۱۰ روز فعالیتم توی فضای مجازی کم تر شده و خیلی خوشحالم که زمان بیشتری در اختیار دارم تا کارهایی که دوست دارم رو انجام بدم.
HiLi
نوع نگاه نویسنده رو دوست داشتم کتاب‌های دیگه‌اش هم رفت تو لیستم جذابه که یک استاد دانشگاه تو حوزه علوم کامپیوتر چنین کتاب‌هایی نوشته دلیل اصلی موفقیت کتاب اینه که تجربیات زیسته خودش برای بهتر زندگی کردن رو تلفیق کرده با تجربیات دیگران یعنی میخوام بگم بند به بند کتاب رو زندگی کرده خودش من دوسش داشتم و یقینا جز کتاب‌هاییه که به همه توصیه‌اش می‌کنم :)
حسین(ع) همه جا با ماست
عالی👏اگه حتی با یک دقیقه بیکاری دستتون ناخودآگاه میره روی دیتا و اینستا و ...چک می کنید حتما بخونیدش. درمورد پشت پرده اینستا و ..توضیح میده. و بعدراه های کسانی که هم باتکنولوژی هستن ولی بهترین استفاده رو از وقتشون می کنن توضیح میده. کاربردیه.من اوایل کتاب برای دوره سی روزه که کتاب گفته اینستا رو پاک کردم .😍😍
ر.د.ب
کتاب عالی هست. این ترجمه خیلی بهتر از ترجمه دیگر این کتاب از یک انتشارات دیگر هست. البته کار مترجم دیگه هم خوب بوده، ولی این ترجمه برای من روان تر و قابل درک کردن بود. در عصر دیجیتال، این کتاب خیلی مهمه. وقت داشتید، بخونید.
زهره.قاف
کتاب خوب و روانی بود و علی رغم کامنت هایی مبنی بر ترجمه ضعیف، ترجمه بدی نداشت... مطالب و مثال ها و تمرین های کتاب خوب بودند البته یک سری هاشون خیلی به درد مخاطب ایرانی نمیخوره... در کل مخاطب ایرانی بتونه استفاده از اینستاگرام رو کنترل کنه، ۸۰ ٪ راهو رفته... وگرنه فیس بوک و توییتر و بوتیوب در ایران فیلتر، کار ماهم متاسفانه راحت تر. ابان ۹۸ که حدود ۱۰ روزی نت ها قطع بود جز مسائلی که حالا از بعد روانی برای ما آسیب پذیر بود، من خاطرمه در طی روز وقتی به گوشیم سر میزدم که صدایی مثل زنگ خوردن یا sms میومد...و چقدر حس استفاده نکردن از گوشی برام لذت بخش بود، البته این حس اختیاری نبود و متاسفانه از سر اجبار و کبر بود.
しᝪᐯᗴ ᗰᗴᗩᑎᔑ ᖴᏆᏀᕼᎢᏆᑎᏀ
👌🌹
Tesla
من عاشق کتاب های این نویسنده ام. کاملا معلومه برای نوشتن یک کتاب خودش صد ها کتاب و تحقیق در این مورد خونده
sohrab
کتاب خوب و کاربردیی هستش اگه زندگی شلوغی دارید و اگه زمان زیادی رو تو شبکه های اجتماعی یا کلا با گوشیتون سپری میکنید توصیه میکنم که بخونیدش
sohrab
خواهش میکنم
ترغیب شدم ممنون
09352000959
این کتاب رو همه باید بخونند تا بتونن کنترل زندگیشون که توسط ابزارهای دیجیتال ازشون گرفته شده رو دوباره به دست بگیرند.
M.S.Rostami
برای دنیای شلوغ امروز ما که از هر طرف با یکسری رسانه و ابزار ارتباطی دیجیتال احاطه شدیم، نوشته شده. اگر به مدیریت زمانتون اهمیت میدید و اگر میخواهید استفاده بهینه از زمانتون داشته باشید، خوندن کتاب، توصیه میشه.
کاربر ۲۸۵۰۶۹۱
مفید بود🌹🌹
Mohammadreza Davarpanah
از اونجا که دیدم خیلی از هم‌نسلهای خودم درگیر دنیای مجازی‌ایم،پیشنهاد میکنم لااقل سرتیترهای کتاب رو بخونیم. کتاب خوب شروع میشه ولی در ادامه بیان مثالهای زیاد،باعث خسته‌شدن خواننده میشه.تقریبا از اواسط کتاب به بعد تیترها به همراه یه دونه مثال رو پیشنهاد میکنم.
farnaz hp
موضوع کتاب کاربردی و مساله زندگی خیلی از ماهاست اما توضیح طولانی و ترجمه ضعیف انرژی آدمو میگیره. به نظرم این محتوا میتونست توی نصف این حجم بیان بشه.
atefe1670
واااایییی مررررررسییییی چقدر این کتابو میخواستم. ممنون طاقچه عزیز.
هدی
ممنون از راهنماییت🌷
حــــــــــــوا🍃
سایت طاقچه رو در مرورگرتون سرچ کنید
حــــــــــــوا🍃
سایت طاقچه رو مرورگرتون سرچ کنید. (فقط بنویسید طاقچه هم کافیه). وقتی وارد شدید گردونه رو میبینید
رهگذر خورشید
بنظرم کتاب خوبی بود در زمینه این که یاد میده چطور از ابزارهای دیجیتال به نحو احسنت استفاده کنیم تا به ما آسیب نرساند
AliReza
یه کتاب عالی برای افرادی که دغدغه مدیریت تایم و احساسات و افکارشون رو دارن.در کل اگه خودت و زندگیت و زمان و افکارت برات مهمن کتاب فوق العاده اثر بخشیه
Atena snf
قبل از خوندن این کتاب، بار ها سعی کرده بودم از فضای مجازی فاصله بگیرم اما بعد از چند وقت دوباره سمتش می اومدم؛ به طوری که تغییری حاصل نمی‌شد. وقتی این کتاب رو خوندم متوجه شدم که مشکل از ارادهٔ من نیست بلکه مشکل از دیدگاه و طرز فکرم هست. هدف اصلی این کتاب هم همینه؛ معرفی رویکرد و دیدگاهی به نام «مینیمالیسم دیجیتال» که ابتدا نگرش جدیدی بهتون می‌ده و بعد در ادامه، راهکار های بسیار مفیدی ارائه کرده تا این نگرش رو عملی کنید. مثال های خیلی خوبی برای هر راهکار و هر ایده زده شده و ترجمه خیلی روان و قوی هست. برای من که بسیار مفید واقع شد و به نظرم اثر بلند مدتی خواهد داشت. اگه فکر می‌کنید حضور زیاد از حد شما در فضای مجازی داره به زندگی واقعی‌تون آسیب می‌زنه و این‌که وقت زیادی رو دارید به این خاطر از دست می‌دید، پیشنهاد می‌کنم که این کتاب رو مطالعه کنید.
Zahra🌿
واقعا از خواندن کتاب لذت بردم. در این مورد هست که زندگی ما انسان های قرن جدید به شدت با فناوری گره خورده و دیگه مرزی بین دنیای مجازی و حقیقی وجود نداره. روش ها و تمرین های رو توصیه میکنه که با کمک اون میتونیم به صورت کنترل شده از دنیای مجازی به خصوص شبکه های اجتماعی استفاده کنیم. از مترجم به خاطر ترجمه روان تشکر میکنم.👏
پاستا آلفردو با نون خامه‌ای اضافی
سلام. پیرو پاسخی که به کامنت من در کتاب «ترن هوایی کارآفرینی» گذاشتید پاسخی درج کردم ممنون میشم مطالعه بفرمایید. سپاس از توجهتون
مریم قریانی
این کتاب رو زمانی خوندم که تصمیم گرفتم اینستاگرامم رو برا مدتی غیر فعال کنم و جالب اینکه تو تمریناتش این توصیه رو کرده و مدت زمان ۳۰ روزه براش در نظر گرفته،تحت عنوان پاک سازی دیجیتال. بنظرم مهم ترین قسمت کتاب که متمایزش کرده از بقیه ی کتاب و مقالات در مورد دنیای دیجیتال اینه که برا زمانی که قراره خودمونو از این فضاها دور کنیم راهکار و تمریناتی رو داده که کمک میکنه شکست هامون در مقابل مقاومت در برابر عدم بازگشت به سمت این فضاها یه جورایی تموم شه و عهد و پیمانامون پایدارتر باشه و یا اگر قصد بازگشت داریم هم کاملا آگاهانه باهاش پیش بریم . من خودم بارها این دی اکتیو کردن ها رو انجام دادم اما بعد از مدتی دوباره رفتم سمتش . حالا تصمیمم قطع ارتباط نیس و اتفاقا استفاده ست به شرطی که تو دام مهندسی های توجه و... نیفتم. کتاب میتونست حجم کمتری داشته باشه تا از تکرار مکررات جلوگیری شه،اما در کل خوندنش حتما توصیه میشه .
Z Pourmandi
نویسنده با مطرح کردن مبانی فکری لازم برای مینیمالیسم دیجیتال شروع می‌کند. در ادامه مثال‌هایی واقعی از افراد می‌آورد. و هر فصل را با یک سری تمرینات عملی به پایان می‌رساند. خواندن این کتاب را به همه کسانی که از غرق شدن در دنیای دیجیتال خسته شدند، توصیه می‌کنم.
پیام
ترجمه این چاپ بهتره یا چاپ انتشارات میلکان به ترجمه سمانه پرهیزکاری؟
HIDDEN
من مقداری از هر دو رو خوندم به نظر من ، تاکید میکنم به نظر من ترجمه سمانه پرهیزکاری یه لول بهتره. بستگی به سلیقه شما داره با کدوم ترجمه ارتباط بیشتری بگیرید
mansure b
من دوره ۱ ماهه رو تموم کردم،تا قبل از این دوره فکر میکردم اگه برنامه ای مثل اینستاگرام رو حذف کنم از خیلی چیز ها عقب میفتم ولی این حس فقط تا دو روز بعد از پاکسازی ادامه داشت،بهترین چیز برای من این بود که از اخبار و اطلاعاتی که اصلا برام کاربردی نداشت و به ارزش های زندگیم مربوط نبود دور شدم،امیدوارم شما هم این کتاب رو بخونین
حسین
خیلی عالی، قبل از خواندن این کتاب از یک سال قبل فهمیدن با اینستا و تلگرام آدم فقط وقتش حروم میشه الان یک بله و ایتا دارم فقط فقط خانوادگی توش هستیم
ahmad
من ایستاگرام دیلیت اکانت کردم خدایی انگار اسیرم کرده بود . لعنت به سازندش
مینا
من هم اینستاگرام را حذف کردم و مثل شما چیزهایی را از دست دادم که هیچ اهمیتی نداشتن و حتی دغدغه‌های ذهنیم را بی جهت افزایش میدادن 😊
deniz
کتاب در مورد استفاده از فناوری های جدیده شدیدا توصیه میکنم مطالعه توام با آگاهی باعث میشه سرمونو بلند کنیم و نگاه دیگری به دنیامون بندازیم که داریم چکار میکنیم
Marzieh.z
❤️
0
maryam
کتاب انسجام خوبی دربیان مطالب نداره
Smnhgh
امتیازم ۳.۵ کتاب خوبیه، ولی لابلاش پر از مثال و داستان های زیاده که به جای تفهیم بیشتر، فاصله می اندازه بین موارد مرتبط طبقه بندی شده در کتاب و حفظ پیوستگیو سخت میکنه . . خیلی شبیه به کتاب «کارِ عمیقِ نویسنده» است در کل خیلی با این طرز تفکر مینیمالیسم دیجیتال موافقم و نویسنده سعی خودشو کرده اطلاعات خوبی بده ولی بهتر از این هم می‌شد باشه . . کتاب سرنخ‌های خوبی از این کتاب برای تحقیق بیشتر در باره موضع کتاب پیدا کردم، مثل attention economy و گروهی موسوم به Financial Independnce، عدد Dunbar و... . . تلنگر خوبیه برای کسایی که خیلی از ابزارهای دیجیتال استفاده میکنن، اما برای کسایی که خودشون به مینیمالیسم دیجیتال اعتقاد دارن تا حد زیادی مطالب و راهکارا احتمالا تکراریه . . و در انتها اینکه بین شروع و اتمام این کتاب فاصله افتاد، و شاید همین وقفه رو نظر کلی من درباره‌ی کتاب سایه انداخته باشه
حمید حبیب الله
یکی از امتیازهای اصلی کتابهای نیوپورت و نویسنده‌های مشابه‌اش، ساده‌خوان بودن و روانی متن‌شونه. خراب کردن همچین متن‌هایی تو ترجمه، نابلدی‌ای می‌طلبه که کار هر کسی نیست. عجیبه که ناشر حاضر شده همچین متنی رو منتشر کنه. پیشنهاد می‌کنم اگر قصد خوندنش رو دارید، حتماً پی‌دی‌اف نسخه‌ی اصلی رو پیدا کنید و بخونید و سراغ این ترجمه نرید.
Mahdi Mahdavi
توی دنیایی که ما زندگی می‌کنیم، شنیدن حرفایی که این بابا می‌زنه یکم سخته. حقیقتش ما اونقدر غرق هستیم که شاید نخوایم فکر کنیم دقیقا به چه سمتی میریم. فصل ۶ رو دوست نداشتم. اما بقیه کتاب خوب و کاربردی بود. یکم ذهنیت رادیکال داره و خودشم اینو تصدیق می‌کنه که همین میره روی اعصاب. در کل اما توصیه میکنم بخونید. لااقل با یه سری اتفاقاتی که توی پشت صحنه اقتصاد توجه میفته آشنا میشید و این خوبه...
magpie
در طبیعت پدیده‌های متعددی هستند که از ایدهٔ "کمتر بیشتر است" پیروی می‌کنن؛ مثلا انتخاب طبیعی یا هرس سیناپسی. اما فرهنگ فعلی ما تاکید یک‌جانبه و افراطی‌ای بر بیشتر داشتن و به‌حداکثر رسوندن همه چیز داره. کتاب‌های خودیاری تشویق‌مون می‌کنند که برای زندگی بهتر، روش و ابزارها و رویکردهای جدیدی که نمی‌شناختیم رو امتحان کنیم. کمتر کسی ارزش پرهیز و حذف زوائد به نفع اصول و اولویت‌ها رو بهمون یادآوری می‌کنه. این کتاب و کتاب دیگر همین نویسنده (کار عمیق) ارزش متفاوتی روترویج می‌کنند. نویسنده بهتون توصیه می‌کنه تیغ تیزی به دست بگیرید و هر ابزار دیجیتالی رو که نتونه ضرورت وجودش رو بهتون ثابت کنه از زندگی کنار بگذارید. این کار آسونی نیست، به خصوص که این ابزارها با تکیه به حجم عظیمی از تحقیقات، برای جلب توجه و مصرف وقت حداکثری کاربرانشون طراحی میشن. اما خود کتاب راه‌حل‌هایی هم برای پیشروی در مینیمالیسم دیجیتال پیشنهاد می‌کنه که بسیار موثرند. خواندن و به کار بستنش رو حتما توصیه می‌کنم. معتقدم در آینده نزدیک، شکل اصلی استبداد و انقیادی که انسان‌ها مجبورن برای حفظ آزادی‌شون باهاش مبارزه کنن، استبداد شرکت‌های بزرگ تکنولوژی سایبری خواهد بود. این ابزارها همچنین به وسیله‌ای برای کنترل بیشتر در دست استبدادهای کلاسیک تبدیل شدن و میشن. پس اگر به آزادی‌مون علاقه‌مندیم بهتره از همین حالا مقاومت دربرابر نفوذ غیرضروری تکنولوژی رو یاد بگیریم.
jbayat.ir@gmail.com
خیلی زیاد مثال زده و بنظرم خسته میکنه مخاطب رو
احمد سلیمانی
ترجمه روان نیست
HeydaR
به نظر من کتاب خوبی بود اما نیازی نیست اونو بخونید. یعنی بخش زیادی از کتاب احتصاص داره به دلایل و مثال هایی که به ما نشون بده رسانه های دیجیتال مضر هستند که خوب این کاملا موضوع مشخصیه. میتونید به جای این که تمام کتاب رو بخونید از میکرو کتاب استفاده کنید و یا یه پیشنهاد بهتر. کتاب قبلی همین نویسنده یعنی کار عمیق رو بخونید که همین موضوع مینیمالیستم دیجیتال هم اونجا خیلی مختصرتر توضیح داده شده
shaqayeq
تا کتاب رو تموم کردم سریع اومدم تا نظرم رو در باره این کتاب به اشتراک بزارم چون واقعا معتقدم هر آدمی که داره توی این عصر پر از حواس پرتی های دیجیتال زندگی می کنه نیاز داره یک بار هم که شده این کتاب رو بخونه تا در نهایت با آگاهی کامل توجهش رو جلب چیزهایی کنه که واقعا در زندگی براش ارزشمند هستن. این کتاب در ابتدا میاد رازی که پشت شرکت هایی مثل فیس بوک و توئیتر هست رو فاش می‌کنه و بعد راهکارهای بسیار کاربردی پیشنهاد می‌کنه که که دیگه توجهتون رو بیهوده و به نفع این شرکت ها هدر ندید و با در پیش گرفتن مینیمالیسم دیجیتال یه زندگی آگاهانه رو تجربه کنید.
...ali
کتاب در مورد چالش های فناوری های جدید و پیشنهادهاییه که نویسنده برای مقابله با این چالش ها میده. کتاب توسط یک آمریکایی نوشته شده که با توجه به فضای اون جامعه که بیشتر تحت تاثیر تکنولوژی هست ، ایرادات و نواقص این تکنولوژی هایی که جدیدا سر و کلشون پیدا شده رو بهتر میتونه توضیح بده. کتاب در ابتدا آمار و ارقام خوبی ارائه میکنه و مسائلی که از استفاده بی حساب و کتاب فناوری بوجود میان رو توضیح میده و شاید اینجا یه تلنگر واقعی برای افرادی باشه که به قول نویسنده "به دنیای دیجیتال سُر خوردن". در نیمه دوم کتاب هم نویسنده راهکارهایی رو ارائه میده و نکته‌ای که هر راهکار داره رو توضیح میده البته من نتونستم با این قسمت ارتباط برقرار کنم (بنطرم نویسنده در بعضی قسمت ها بیشتر مسغول خاطره گویی شده و یادش رفته داره یه کتاب با موضوع دیگه‌ای مینویسه). یه دوره 30 روزه پاک سازی از فناوری رو هم پیشنهاد میده که ایدش بنظرم خوبه ، ولی خب من اجراش نکردم. در کل خوندنش رو پیشنهاد میدم.
Hanieh
کتاب خوبی بود بخصوص اگر خیلی از سوشال مدیا استفاده می کنید. ولی خب اغلب مثال هاش مثل فیس بوک یا استپ چت و... توی کشور ما خیلی مخاطب نداره و خب یه سری از بخش هارو برامون غیر قابل درک می کنه ولی برای اینستاگرام کاربردی بود و من پاکش کردم و الان که چند ماه می گذره اصلا حس نمی کنم که خیلی چیز مهمی از زندگیم کم شده. خلاصه ی کتاب اینه که استفاده از سوشال مدیا رو به حداقل برسونید این طوری میتونید جنبه های دیگه ای از زندگیتونو تقویت کنید.
Maryam F. Abbasi
عالیه تمرینات عملی جذابی هم داره ترجمه هم خیلی خوبه
Alireza mohtaram
سلام از خوندن این کتاب میتونم بگم ، لازمه که همه ی ما در این عصر تکنولوژی یاد بگیریم که چطور ازش استفاده کنیم و چیزای با ارزش دیگه رو در کنار استفاده از اون داشته باشیم ، این کتاب بهتون کمک میکنه چطور از اعتیاد چک کردن مداوم گوشیتون رهایی پیدا کنید برای من که خیلی مفید بود .
احسان
کتابی فوق العاده عالی که پیشنهاد میشه حتما مطالعه کنید.
رز قرمز
این کتاب باعث شد جدی تر یرم سمت ترک اعتیاد به فضای مجازی. از اوناس که همه جوونای نسل جدید که با نت بزرگ شدن باید بخونن
کاربر ۲۲۷۴۰۶۸
مفید بود اما سرشار از مثال های اضافی که این مثال کمتر میشد درک کنیم چون از کشور های اروپایی اغلب مثال اورده بود
Alireza Esmailian
کتاب کمک‌کننده‌ایه. در کنار کار عمیق اگر بخونیدش و بینشون جمع‌بندی کنید نتایج جالبی ازش به دست میارید. ترجمه نوین هم خوب بود.
fallah f
تا الان نصف کتاب رو خوندم و واقعا مطالب خوب و کاربردی هستن و آدم رو به فکر وامیدارن
محمدرضا هاشمی
کتاب فوق العاده برای حال این روز های ما که در دنیای دیجیتال و به خصوص فضای مجازی غرق شدیم،موقع خوندن ادم شک میشه و انگار از خواب بیدارمون میکنه که چقدر این دنیای تکنولوژی به شکل اعتیادگونه ای وقتمون رو میگیره و چقدر کسایی با سرمایه گذاری های عظیم و استفاده از روانشناسی پیشرفته جوری طراحی کردن تکنولوژیشون رو که بدون اختیار ازش استفاده میکنیم و توانایی خارج شدن ازش رو نداریم
meysam zamanifar
کتاب تند روی های خاص خودش را دارد برخی جاها ولی کتاب کاربردی و خوبیه .
مینا
کتاب درباره رسانه های دیجیتال و نحوه مدیریت و استفاده درست از این رسانه هاست. نویسنده، تمرینات و توصیه‌هایی را بیان میکند که به مینیمالیست شدن در دنیای دیجیتال کمک میکنند. من کتاب را با اشتیاق شروع کردم اما از نیمه به بعد برخی از صفحات را تندخوانی کردم و نیازی به دقیق خواندن تمام مثال‌ها و ... ندیدم. ترجمه روانی دارد و قابل فهم است. به من در مینیمالیست شدن بسیار کمک کرد.
Teachway Ashi
اگه ب توصیه هاش عمل کنیم شاید یکی از کتاب های باارزش زندگیمون باشه ولی اگه عمل کنیم
AB
این کتاب گوشه‌های تاریک عادت‌های دیجیتالی ما را بررسی می‌کند و مسأله را روشن می‌نماید. پس از آن راه‌کارهایی بی‌نظیر برای حل این مسائل در اختیار می‌گذارد. اگر احساس می‌کنید اختیاری در برابر شبکه‌های اجتماعی ندارید و رفتاری وسواس‌گونه نسبت به آنها پیدا کرده‌اید، خواندن این کتاب را برای به دست گرفتن دوباره کنترل زندگی‌تان توصیه می‌کنم.
کاربرzahrarahimi
با توجه به تعریف هایی که از این کتاب شنیدم انتظارم ازش بالا بود که متاسفانه اونطور که فکر میکردم نبود، ولی روی من تا الان تاثیر مثبتی گذاشته تونستم باهاش خیلی از شبکه های اجتماعی ترک کنم و در مورد استفاده از شبکه های اجتماعی دقیق تر و حساس تر باشم، درکل مطالعه این کتاب رو پیشنهاد میکنم
مهدي
کتاب خوبی بود . چند نکته خوب داشت که ارزش مطالعه داشت و باعث تغییراتی در استفاده از موبایل و اینترنت برای من شد . البته امیدوارم این تغییرات همیشگی باقی بمانند :)

حجم

۲۴۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۲۴۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
۱۴,۷۰۰
۷۰%
تومان