نظرات درباره کتاب کوزت های دهه شصت و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب کوزت های دهه شصت

نظرات کاربران درباره کتاب کوزت های دهه شصت

انتشارات:نشر معارف
دسته‌بندی:
امتیاز
۳.۶از ۵ رأی
۳٫۶
(۵)
استاد شهریار
کتاب کوزتهای دهه ی شصت به خاطرات بچه های دهه شصتی و حال و هوای اون روزها میپردازه. عنوان کتاب خیلی جالبه و طنز بودنش رو مشخص میکنه. قلم روونی داره و فلش بک به زمان حال و گذشته و ایجاد یک حالت مقایسه برای این نسل که درگیر چیزهای دیگه ای شدن و به سادگی لبخند روی لبشون نمیاد، کتاب رو جذابتر کرده. در کل پیشنهاد میشه بخونید و لذت ببرید، خصوصا دهه شصتی های عزیز.
غزل
عالی بود
کاربر 8724541
من یک ده ۹۰ هستم 😁 از مطالعه این کتاب 📚 بیسیار لذت بردم. این کتاب بسیار بامزه و طنز است🤣. اگر این کتاب را خریدید در ذهن خود تصور کنید😉 از نویسنده این کتاب بابت اینکه کتابی که انسان را به ده ۶۰ میبرد.
saeedeh
خیلی جالب نبود به نظرم در واقع نویسنده خاطرات کودکیش رو توی حال و هوای دهه شصت بیان کرده و سعی می‌کنه شرایط خودش رو با فرزندانش که از نسل جدید هستند مقایسه کنه ولی خیلی روایت ها و داستانها جالب و جذاب و گیرا نیست البته قلم نویسنده روان بوده اما خوب جذابیت و گیرایی نداشته
بنفشه آریاراد
متن معرفی کتاب که بخشی از خود کتاب را گذاشته اید به حدی غلط املایی دارد که قابل خواندن نیست. آیا متن کتاب نیز همین گونه است؟!
کاربر 8724541
چرا دروغ میگی

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

قیمت:
۷۲,۵۰۰
تومان