
نظرات کاربران درباره کتاب عصر انحطاط
۴٫۰
(۲)
shahrooz68
درست در لحظهای که کتاب داره در مورد مذمت و سانسور آثار کلاسیک یونانی توسط مسیحیان توضیح میده، درست در جایی که داره مثال میاره، میبینی مثالها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شکل [...] سانسور شده. طنز از این دردناکتر؟
و اما در کل کتاب را (لااقل تا نیمهاش که من خواندهم) میتوان در چند جمله خلاصه کرد، باقی شرح و توضیح و تکرار مکررات است که از جذابیت کتاب کاسته. اگر مجمل نوشته بود، بهتر بود.
کاربر 9325890
تا الان کدوم دنیای موازی زندگی میکردین که این مسئله هنوز شگفت زدتون میکنه؟
سهیل نصیری
من حتی این موضوع رو در کامنت های نشر جویا شدم و بعد فهمیدم کامنتم رو پاک کردن. جلل خالق!
محمد امین چیزانی
کتاب کامل و جامعی بود و در عین حال که نقدی بر نحوه بیان گسترش مسیحیت در قرون اولیه داشت ، اطلاعات کاملی هم در رابطه با امپراطوری روم و یونان باستان قبل از گسترش مسیحیت به ما می دهد.
چارچوب فکری و اندیشه نویسنده جذاب بود و نکاتی که بیان شد ، امکان این را داشت که خیلی بیشتر در موردش فکر کرد و به نتیجه گیری های جالب رسید.
به نظرم مطالب کتاب تکراری نبودند بلکه خیلی جامع و کامل بود و سعی شده بود از جنبه های مختلف تحلیل شود.
ولی بخش آخر کتاب که در مورد خسرو پرویز و وضعیت ایران باستان در آن دوران بود ، نمی دونم تا چه حد از نگاه تاریخی درست بود ولی به هر حال یک روایت جالب از سرگشتگی و نابودی فلسفه یونان می داد.
کتاب غم انگیزی بود ، به هر حال تاریخ نابود شدن هنر و فلسفه غنی روم و یونان که حاصل سال های طولانی اندیشه هزاران مرد و زن بود ، باید غم انگیز هم باشد.
حجم
۳۸۷٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۳۹ صفحه
حجم
۳۸۷٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۳۹ صفحه
قیمت:
۱۸۰,۰۰۰
تومان