نظرات درباره کتاب انسان در جستجوی خویشتن و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب انسان در جستجوی خویشتن

نظرات کاربران درباره کتاب انسان در جستجوی خویشتن

نویسنده:رولو می
انتشارات:نشر دانژه
امتیاز:
۳.۳از ۱۵ رأی
۳٫۳
(۱۵)
آزاد
بهترین کتاب ...توصیه اکیدبرای خوندن ودرک کردن اون...بدونین واقعامشکلات ماازچه چیزی ناشی میشه؟..ایا جنگ ..اقتصاد..دیگرانن یا... من که حظ کردم ازخوندنش وبکاربردنش درود برنویسنده فهیمش...مترجم عزیز دکترمهدی ثریا. هرحا لازم بوده تو پانویس راهنمایی کرده برای درک بهتر منظور نویسنده واشراف کامل بر متن و... بخونید پشیمون نمیشید
کاربر 2376176
سلام خسته نباشید دوستان کتاب خوبی هستش میشه بارها و بارها اون رو بخونید و به مشکلات ریشه ای درون خود پی برد حتما پیشنهاد میکنم خریداری کنید واز این کتاب بهترین استفاده رو در جهت خودشناسی ببرید.
شهـاب ¶
مرتب نقل‌هایی از بقیه فیلسوفان و اندیشمندان در کتاب صورت می‌گیره و پر از پی‌نوشت، که برای من رشته‌کلام و مفهوم از دست می‌رفت. اوایل حس خوبی از شروع داشتم اما هرچه پیش می‌رفتم درصد کمی از کتاب رو متوجه می‌شدم با اینکه مفاهیم گنگ رو هم در گوگل سرچ می‌کردم و دربارشون می‌خوندم. احساس می‌کنم مناسب تازه واردهایی مثل من نیست؛ اولین کتاب خودشناسی من بود، تا صفحه ۶۰ رها کردم.
Tooba
تو این کتاب از احساس تهی بودن انسان امروزی و ناتوانی‌ش در تصمیم‌های مهم زندگی صحبت می‌شه نویسنده با توجه به نقش تجربه‌های شخصی، جامعه و ساختار روان، توضیح می‌ده که برداشت ما از زندگی چطور شکل می‌گیرد و چرا گاهی از خودمون دور می‌شیم کتاب درباره‌ی اضطرابی که اکثر ما در زندگی تجربه می‌کنیم، صحبت می‌کنه.اضطرابی که ریشه در وجود ما داره نه صرفاً در اتفاقات بیرونی. رولو می به ما کمک می‌کنه چرایی این اضطراب رو بفهمیم و یاد بگیریم چطور باهاش روبه‌رو شیم. نه اینکه ازش فرار کنیم. این کتاب نگاهی تازه به ارزش‌هامیندازه و میگه چگونه باید ارزش یک کار یا تصمیم رو بسنجیم. از مفهومی به نام "طاعون وجود" صحبت کرده، یعنی همون رکود، درجا زدن، و استفاده نکردن از توانایی‌ و استعداد. و تضادهای درونی‌ای که مانع شکوفایی این استعدادها می‌شن، و نقش محیط و اجتماع در این سرکوب رو بررسی کرده. میگه که خواسته‌های ما حاصل عادت‌اند، نه انتخاب.و دعوت‌ می‌کنه به جست‌وجوی خواسته‌ واقعی‌. این کتاب به ما نشان می‌ده که درک ما از واقعیت، همیشه محدود و وابسته به نگرش‌ و بینش‌مونه. تعریفی از آزادی میده و میگه آزادی به معنای پذیرفتن مسئولیته.
کاربر ۲۴۷۶۴۸۳
کتاب بسیار جذاب و دلنشینی هست. امیدوارم با خواندنش بیشتر به خودمون بیندیشیم که در زمانه ای که زندگی می‌کنیم بیشتر در خیال پردازی هستیم یا دست به انتخاب می زنیم و جرأت و مسؤلیت تغییررا می پذیریم

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۷

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۲۹۰,۰۰۰
تومان