نظرات کاربران درباره کتاب رسیدن به خاتونی که می رود
۳٫۳
(۷)
ftmh mousavi
من تا الان حدود یک چهارم کتاب رو مطالعه کردم اما تناقضات تاریخی متعددی با منابع معتبر شیعه در کتاب ذکر شده. مشخص هست که نویسنده شیعه هستند اما عجیب هست که یا از منابع اهل سنت استفاده فرمودند و یا از منابع معتبر و اصلی شیعه استفاده نکرده و به منابع فرعی و نامعتبر مراجعه فرمودند.اگر ایمیلی از نویسنده موجود باشه خیلی خوب میشه که این موارد رو به شخص ایشون ارسال کنم.
حسین علیزاده
یک کتاب بی سر و ته و به شدت بی سند و بدون سیر. انگار یکی به نویسنده گفته یه چی بنویس و اونم فقط نوشته.
zahravalidia
به نظرم اگه صحبتای بین ناشر و نویسنده وسط داستان نبود قشنگ تر بود.
کاربر ۲۳۱۵۸۸۶
|به نام خدایی که خالق خاتون است |
نام کتاب :رسیدن به خاتونی که می رود
نشر: کتابستان امتیاز : ۶ از ۱۰👌
کتاب نه آنقدر تکرار مکررات بود که بگویم خواندنش صرفا مزاحمِ چشم ها و لحظه های سبز زندگیتان می شود ، نه انقدر وزین بود که بگویم :«عجب دلبری بود برای خودش» ؛ اما از جنبه زبانی و نحوی :کلمات باید متناسب با موضوع انتخاب شود؛ موضوع که سخت باشد طبعا کلمات لکنت میگیرند ،جملات بلند میشوند و ذهن طاقت ندارد پا به پای جملاتش راه برود ؛لذا از جانبی به نویسنده حق میدهم و از جهتی دیگر انگشت انتقادم را به سویش میگیرم.
متن کتاب طبق مستندات است و نویسنده با دست و دلبازی تمام منابع را لیست کرده است ، نویسنده گویا که عادت نداشته باشد رک و پوست کنده، سراغ اصل مطلب برود، در واقع میشود گفت نویسنده پیچیدگی های کلام را می پسندد.
نویسنده به موازات روایات تاریخی ،یک داستان با بافت یک زندگیِ کاملا معمولی امروزی را پیش می برد که تا دلتان بخواهد ساده وروان است و بیشتر شبیه یک پل چوبی لغزان است که تاریخ را به زمان حال ربط میدهد . انگاری که داستان مصداقی برای روایات تاریخی باشد که در نوع خودش یک خلاقیت است و از طرفی می تواند به جای انسجام ذهنی ،گسیختگی ایجاد کند .
حق کتاب امتیاز ۵ بود اما برای تمام آن سکانس هایی که نمِ اشک بود ،برای نام زیبایش ، برای از یک جهتی به رویداد تاریخی نگاه کردنش که صرف روایتِ خام نبود و دیدگاه داشت _ نگرش ساز _ بود، و از همه مهم تر یک جاهایی فکری ات می کرد اما نه آنقدر عمیق ...، به آن ۶ میدهیم .
کتابدوست
ممنون بابت معرفی این کتاب .فقط یه نکته اینکه دربخش معرفی نوشته شده حضرت زهرا س تنها فرزند زنده مانده ی پیامبر بودند با بعضی سندهای تاریخ که نوشته ایشون چندخواهر داشتند متناقضه
ftmh mousavi
متاسفانه نویسنده اصلا دقت نکردن که از منابع معتبر شیعه برای نوشتن همچین کتابی استفاده بفرمایند. و حقایق تاریخی رو آنطور که مورد پسند اهل بیت هست بیان بفرمایند. طبق منابع معتبر شیعه حقیقت به این صورت هست که حضرت خدیجه (س) به هنگام ازدواج با پیامبر دوشیزه و جوان بودند و دختران یتیم خواهرشون رو به فرزندی پذیرفته بودند. اما در کتاب نوشته خدیجه ی کهن سال! یا نوشته که سه تا دختر داشتن. خیلی ایرادهای دیگری هم داره که اکثرا به نقل از عایشه و از منابع اهل سنت هست.
حجم
۱۱۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه
حجم
۱۱۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۸۶ صفحه
قیمت:
۲۱,۰۰۰
۶,۳۰۰۷۰%
تومان