
نظرات کاربران درباره کتاب هفت خان رستم
۴٫۵
(۲۸)
سیّد جواد
کتاب ۴۶۸ از کتابخانه همگانی ،
این مجموعه به زبانی ساده و همه فهم به بیان داستان های شاهنامه فردوسی می پردازد.
جلد اول در رابطه با هفت خان رستم است. ابتدا دلیل رفتن رستم به سرزمین مازندران ( بخشی از سوریه فعلی ) و عبور از هفت خان ( منزل ) شرح داده شده و سپس هر کدام از هفت خان، جداگانه بیان شده اند.
نکته ی مثبت کتاب این است که مولف دقیقا همان اشعار فردوسی را به نثر ساده و روان برگردانده و از خود چیزی اضافه ننموده است!
کاربر 3028798
یک سوال
قبل از هفت خان رستم که زمان پادشاهی کی کاووس بوده، پادشاهان دیگه ای هم بودن مثل تهمورث و هوشنگ و ... چرا یهو جلد اول از اینجا شروع شده؟ کاش از همون اول اول میگذاشتن که به ترتیب پیش بره
شمیرانی
کاشکی طاقچه قابلیت فالوور کردن داشت تا شما رو دنبال میکردم جناب "سیدجواد" 💐
سیّد جواد
سلام
تعداد کتبی است که در بینهایت خواندم !
کاربر ۵۰۰۵۴۷۱
نثر روان داره و شاهنامه رو راحت میشه خوند و فهمید. من لذت بردم.
Ali Karimi
کتابی مفید و به غایت سودمند. شرح داستان "هفت خان رستم " از کتاب شاهنامه اثر فاخر جناب فردوسی بزرگ . نکته ی مفید و قابل توجه وفاداری نویسنده به توصیف ها و ابیات جناب فردوسی در نگارش داستان و بیان جزئیات داستان بود.
جعفر بیت غانم
کتابی خوب با متنی ساده
bookworm
این کتاب همونطور که از اسمش معلومه راجع به اینه که چرا رستم به هفت خان میره و هر خان به چه صورت هست و به صورت بریده بریده به صورت نثر گفته شده و هر کدوم از این بریده ها شعر مربوط به خودش رو داره.
برای منی که علاقه دارم شاهنامه بخونم ولی حجم زیادش و گاها سختی بعضی ابیات خود شاهنامه مانع شده که به هدفم برسم این کتاب شروع خیلی خوبی بود بقیه کتابهای این نویسنده رو هم ترغیب شدم که بخونم.
B.HM
دوستان میشه لطف کنید بگید این کتاب چند جلد هست کلا و اگر میشه اسم هارو به ترتیب بگید.
ممنونم
حجم
۸۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه
حجم
۸۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۲۴ صفحه
قیمت:
۱۱۷,۰۰۰
تومان