بریدههایی از کتاب وابی سابی
۳٫۵
(۱۳۶)
موفقیت کسی سد راه موفقیت شما نمیشود. موفقیت او حتی ممکن است فرصتهای جدیدی برای شما و دیگران ایجاد کند. او مسیر خودش را خواهد رفت، شما هم باید راه خودتان را بروید. شما هرچه را لازم باشد دارید تا به جای مورد نظرتان برسید.
جو مارچ
وابیسابی یعنی بپذیریم و به این درک برسیم که هرچیزی ذاتاً فانی، ناقص و ناکامل است.
محسن
برای جنگل مهم نیست ظاهر شما چگونه است. کوهها تحتتأثیر هیچ شغلی قرار نمیگیرند. رودخانهها صرفنظر از تعداد طرفدارانتان در رسانههای اجتماعی، حقوق و محبوبیتتان، همیشه جاری هستند. چه اشتباه کنید چه نکنید، گلها به شکفتن ادامه میدهند. طبیعت همیشه هست و شما را همانطور که هستید میپذیرد.
ظرفیتمان برای تجربهٔ وابیسابی موجب پیوند ما با این حقایق میشود و به ما اجازه میدهد در لحظه احساس کنیم بدون هیچ قیدوشرطی خواستنی و مقبول هستیم.
h
رویاهای بیشماری در سراسر جهان بدون هیچ دلیلی نابود شدهاند، زیرا کسی خودش را با فرد دیگری مقایسه و فکر کرده «من بهاندازهٔ کافی خوب نیستم.» انفعال نتیجهٔ بحرانِ اعتمادبهنفس است.
jk
در پیِ کاملبودن نباشیم و خود را آنطور که هستیم بپذیریم.
Hedieh :)
هر چه در کارمان بهتر شویم، با افراد بیشتری روبهرو میشویم که «جلوتر» و «موفقتر» از ما هستند.
جو مارچ
«در چیزهای عادی، زیبایی زیادی نهفته است»
mehrdad jalali
باید اعتماد کنیم، بپذیریم و مشتاقانه بگوییم که من اصلاً این موضوع را نمیدانم و نیازی نیست که بدانم. هر آنچه میدانم برایم کافی است. همهچیز ندارم ولی نیاز نیست همهچیز داشته باشم. بهاندازهٔ کافی دارم. نمیتوانم برای همهٔ آدمها کامل باشم و نیازی ندارم اینگونه باشم. نهایت تلاش خودم را میکنم تا برای کسانی که برایم مهم هستند، تمامِ خودم باشم. من کافی هستم.
آهو
ناپایداری حالت طبیعی هر چیزی است. از آنجایی که تغییر حتمی است، تلاش برای حفظ گذشته یا حال، بیمعنی و استرسزاست.
محسن
پروفسور میازاکی میگوید: «تنها جنگلها نیستند که میتوانند اثری سودمند بر سلامتی داشته باشند. ثابت شده است سایر محرکهای طبیعی مانند پارکها، گل ها، بونسای [] و حتی تکههای چوب نیز استرس را کاهش میدهند و این اثرات برای همهٔ ما، حتی شهرنشینها، دستیافتنی هستند.»
h
پیچیدگی کمتر، شفافیت بیشتر؛ قضاوت کمتر، بخشش بیشتر؛ خودنمایی کمتر، حقیقت بیشتر
جو مارچ
من معتقدم اگر ارتباطمان را با طبیعت حفظ کنیم، به آن احترام بگذاریم و ضربآهنگ آن را دنبال کنیم، احساس بهتری خواهیم داشت و قدر لحظهلحظهٔ زندگی را خواهیم دانست.
Mithrandir
پذیرش یعنی اینکه بگویید:
۱. این اتفاق دارد میافتد (آن را ببینید و در برابرش مقاومت نکنید)؛
۲. درجهٔ اهمیتش اینقدر است (اگر اصلاً اهمیتی داشته باشد)؛
۳. آغاز این اتفاق اینطور است و من تعیین میکنم در ادامه چه شود.
Anahid
لحظهای که واقعاً پی به ارزش چیزی ببرید میتوانید وابیسابی را حس کنید؛ لحظهای کامل در جهانی ناقص.
محسن
بیایید به گفتهٔ راهب در فصل سوم فکر کنیم: «وابیسابی یعنی هر چیزی در طبیعیترین و واقعیترین حالت ممکنش.» «طبیعیترین و واقعیترین حالتِ» شما چه شکلی است؟ آیا خودتان را با این تصویر به جهان نشان میدهید؟ در محیط کار یا به دوستان و خانوادهتان هم همین تصویر را نشان میدهید؟ اگر نه، چه چیزی را باید دور بریزید تا به آن حالت برگردید؟
آهو
بسیاری از ما با تعهدِ بیش از حد، مقایسهٔ دائم خود با دیگران، قضاوت و واگویههای منفی، خودمان را بیمار کردهایم
benyamin karami
«هفتبار به زمین افتادن به معنی هشتبار بلندشدن است.»
کاربر ۲۶۳۴۴۴۷
وقتی به خرید چیز جدید فکر میکنید از خودتان این سؤالها را بپرسید:
آیا واقعاً به این نیاز دارم؟
آیا چیزی ندارم که همین کار را بتواند انجام دهد؟
آیا واقعاً از آن استفاده میکنم؟
آیا دوستش دارم؟
آیا بیستوچهار ساعت دیگر هم آن را میخواهم؟ یک سال دیگر چطور؟ اشتیاق زیباست. میتوانم کمی صبر کنم تا مطمئن شوم آن را واقعاً میخواهم یا نه.
fatemeh
هر لحظهای که از کار فارغ میشویم، تلفنمان را درمیآوریم و آنقدر شبکههای اجتماعی را بالا و پایین میکنیم تا به زندگی رشکانگیز یک آدم شیک و شاد برسیم و بعد با خودمان فکر کنیم لابد واقعیت روزمرهٔ او همین است که ما میبینیم. هر دفعه که این کار را میکنیم، فرصتهای ناشناخته برای ارتباط، خوشبختی و ماجراجوییهای زندگی را از دست میدهیم، زیرا ذهنمان جایی رفته که جسممان نمیتواند دنبال او برود.
جو مارچ
رویاهای بیشماری در سراسر جهان بدون هیچ دلیلی نابود شدهاند، زیرا کسی خودش را با فرد دیگری مقایسه و فکر کرده «من بهاندازهٔ کافی خوب نیستم.» انفعال نتیجهٔ بحرانِ اعتمادبهنفس است.
جو مارچ
پذیرش نقص، به معنای داشتن استانداردهای پایینتر یا رهاکردن زندگی نیست بلکه به این معناست که خود را برای آنچه هستید مورد قضاوت قرار ندهید: نه چندان بینقص ولی کامل، زیرا همهٔ ما بهنحوی خاص ناقص هستیم.
محسن
کمال افسانه است. شما همینطور که هستید، نه چندان بینقص، ولی کامل هستید.
سپیده
یادگیری هیچگاه «تمام» و «کامل» نمیشود. همیشه جای یادگیری هست.
کاربر ۲۶۳۴۴۴۷
انسانها مدتهاست درک کردهاند حضور در طبیعت و مخصوصاً در میان درختان جنگل، اثری آرامشبخش دارد. ولی تنها نزدیک یکدهه است که نتایج علمی یکدست و با بازنگری دقیق به این باور اعتبار دادهاند و حضور در طبیعت را دارویی بازدارنده میدانند و همهٔ اینها موجب شده از واژهٔ «جنگلدرمانی» استفاده شود. نتایج این پژوهشها حاکی از افزایش سلامت روحی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش میزان استرس، ضربان قلب و فشار خون است.
محسن
ما باور کردهایم هر چه باشیم و هر چه داشته باشیم، کافی نیست.
benyamin karami
شما تا ابد در این دنیا نیستید. عزیزانتان هم همینطور. قدر یکدیگر و هر روز زندگیتان را بدانید.
nedsalehani
آنچه در بیرون به دنبالش میرویم با آنچه در درون خواهانش هستیم، در تضاد است. به جایی رسیدهایم که باید مکث کنیم، به اطرافمان نگاه کنیم و تصمیم بگیریم چهچیزی برای ما مهم است.
benyamin karami
یک ضربالمثل ژاپنی: سِنجییوجیکی نی نِتِموُ تاتامی ایچی مای
«در اتاقی پوشیده از تاتامی، فقط روی یکی از آنها میخوابید.»
Atefe Moshaver
راز وابیسابی در این نکته نهفته است که دنیا را نه از زاویهٔ منطق، بلکه از دریچهٔ احساسات قلبی ببینیم.
گلناز عرب پور
«وابیسابی یعنی هر چیزی در طبیعیترین و واقعیترین حالت ممکنش.» «طبیعیترین و واقعیترین حالتِ» شما چه شکلی است؟ آیا خودتان را با این تصویر به جهان نشان میدهید؟ در محیط کار یا به دوستان و خانوادهتان هم همین تصویر را نشان میدهید؟ اگر نه، چه چیزی را باید دور بریزید تا به آن حالت برگردید؟
fatemeh
حجم
۳۲۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۳۲۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
قیمت:
۵۹,۰۰۰
۱۷,۷۰۰۷۰%
تومان