بریدههایی از کتاب آینده نزدیک
۳٫۹
(۲۴)
جهان نه از اتمها بلکه از داستانها ساخته شده است
Shanti
چه بیتکوین پایدار بماند چه نه، نوآوری بلاکچینش که میتواند میان افراد غریبه سطح اعتماد بالایی را پدید آورد به تمرکززدایی از نهادها و صنایع ادامه میدهد.
جنبهٔ مهم بلاکچین این است که همه به آن درسترسی دارند. هیچکس مالک آن نیست چون همه مالک آن هستند.
Shanti
همه میدانستند افراد به رایگان کار نمیکنند و اگر کار کنند، بدون حضور رئیس نمیتوانند چیز مفیدی بسازند، ولی امروزه بخشهای کاملی از اقتصادمان روی نرمافزارهایی اجرا میشوند که افراد داوطلب بیدستمزد و بینظارت رئیس آنها را پدید آوردهاند.
Shanti
نمیتوانیم چیزی را تصور کنیم که هوشمندی آن را ارزشمندتر نکند. در واقع پیشبینی طرح کسبوکار ۱۰ هزار شرکت نوپای بعدی آسان است: هوش مصنوعی را به فلان چیز بیفزایید. چیزی را پیدا کنید که با افزودن هوش آنلاین به آن بهتر شود.
Shanti
تفاوت ما با اجداد حیوانیمان در این است که فقط به بقا راضی نیستیم، بلکه بهشدت مشغول ساخت خواستههایی هستیم که باید ارضایشان کنیم و خواستههای جدیدی میسازیم که هرگز آنها را نداشتهایم. این ناخشنودی آغازگر نبوغ و رشدمان است.
Shanti
وب حضور پیوستهٔ نامحسوسی مانند برق خواهد داشت: همیشه اطراف ماست، همیشه فعال است و تا وقتی قطع نشود کسی حضور آن را حس نمیکند.
Shanti
هر اندازه افراد بیشتری از یک هوش مصنوعی استفاده کنند، این هوش مصنوعی باهوشتر میشود. هر اندازه باهوشتر شود، افراد بیشتری از آن استفاده میکنند. هر اندازه افراد بیشتری از آن استفاده کنند، باهوشتر میشود و این روند ادامه مییابد.
Shanti
به آینده رسیدهایم، فقط توزیع همگونی ندارد
Shanti
چیزهای بسیاری وجود داشتند که از نظر متخصصان اشتراکگذاریشان عملی نبود، مسائل مالی، مشکلات سلامتیمان، زندگی جنسیمان، درونیترین ترسهایمان، ولی مشخص شده است با فناوری، مزایا و شرایطِ درست، همهچیز را به اشتراک میگذاریم.
Shanti
شرکت دربارهٔ افزایش رضایت کاربران صحبت میکند، ولی بهراحتی میتوان حدس زد که جریان خبریتان را فیلتر میکند تا زمان حضورتان را در فیسبوک بهینه کند
Shanti
اگر رسانههای اجتماعی امروزی دربارهٔ خودمان چیزی به ما آموخته باشند این است که انگیزهٔ بشر برای اشتراکگذاری بر انگیزهاش برای داشتن فضای خصوصی چیره میشود.
leylak
ویرانشهرهای واقعی، به جای جهان فیلم مکس دیوانه، بیشتر شبیه اتحاد جماهیر شوروی هستند: به جای بیقانون بودن، بهگونهٔ خفهکنندهای دیوانسالارانه هستند. ترس بر این جوامع حکومت میکند و جامعهشان جز برای تعدادی انگشتشمار، پر از موانع است
Shanti
آنچنان پر شتاب زندگیمان تغییر میکند که تواناییمان برای اختراع چیزهای جدید از سرعتمان برای کاربرد متمدنانه آنها پیشی میگیرد.
مهدی
«باید در سالهای آتی انتظار صفحات نمایش بیشتر، پیگیری شدن بیشتر و بیشتر از بین رفتن حریم شخصی را داشته باشیم».
Mohammad Ali Zareian
برای مدتهای بسیار طولانی، انسانها در قبایل و گروههایی زندگی کردهاند که هر کاری پیدا و آشکار بود و هیچ رازی وجود نداشت. ذهنهایمان با نظارت مشترکِ همیشگی تکامل یافتهاند. از نظر تکاملی، نظارت مشترک در سرشتمان است. بر خلاف بدبینی مدرنمان، بر این باورم که جهانی دایرهوار با نظارت مشترک همیشگی پس زده نمیشود، چون انسانها میلیونها سال به همین شیوه زندگی کردهاند و اگر چنین نظارتی منصفانه و متقارن باشد، با آن راحت خواهند بود.
leylak
هر چیزی، بدون استثنا، برای نگهداری از خودش به نظموترتیب و انرژی خارجی نیاز دارد. کلیات این واقعیت را بهعنوان قانون دوم ترمودینامیک میشناختم که میگوید هر چیزی به آهستگی متلاشی میشود.
°♡کتاب باز♡°
بومیان جهان دیجیتال آزادند که به پیش بروند و ناشناختهها را دریابند.
Shanti
به گفتهٔ کوین کلی «آینده از آن کسانی است که این روندهای فناوری را بشناسند و به جای مقابله با آنها، همراهشان حرکت کنند».
مرتضی واحد
موفقیت ایالاتمتحده به فراگیر شدن سواد، مطبوعات نیرومند و آزاد، پیروی از قانون (که در کتاب یافت میشد) و زبان مشترک افراد یک قاره وابسته بود. شکوفایی و آزادی آمریکایی در فرهنگ خواندن و نوشتن ریشه داشت. ما به مردمان کتاب تبدیل شدیم.
leylak
در مقایسه با چیزهایی که میتوانیم بدانیم، هیچ چیزی نمیدانیم.
فواد شایان
فناوری موتور شتابدهندهٔ زندگی بشر است. هر چیزی که میسازیم همین فناوری آن را همواره در فرآیند بهتر شدن میگذارد. هر چیزی به چیز دیگری تبدیل میشود و همزمان از «امکان» به «بودن» تبدیل میشود. همه چیز در تغییر پیوسته است. هیچ چیزی پایان یافته نیست. هیچ چیزی کامل شده نیست. جهان مدرن بر پاشنهٔ این تغییر پایانناپذیر میچرخد.
آرمان
تک تک ما، در آینده و تا ابد افراد تازهکاری خواهیم بود که برای حرکت کردن پابهپای این تغییرات در تلاشیم. دلیلش این است: نخست اینکه بیشتر فناوریهای مهمی که ۳۰ سال دیگر زندگی را در سلطهٔ خود میگیرند، هنوز اختراع نشدهاند، پس تازهکار بودنمان در روبهرو شدن با آنها طبیعی است. دوم اینکه چون این فناوریهای جدید به بهروزرسانیهای پیوسته نیاز دارند، تازهکار میمانید. سوم اینکه چرخهٔ منسوخ شدن شتاب میگیرد (طول عمر میانگین یک برنامهٔ کاربردی گوشی هوشمند ۳۰ روز است!).
آرمان
روندهایی که به گفتهٔ او اجتنابناپذیرند و ممنوع کردنشان نتیجهٔ وارونه میدهد.
مهدی
وب حضور پیوستهٔ نامحسوسی مانند برق خواهد داشت: همیشه اطراف ماست، همیشه فعال است و تا وقتی قطع نشود کسی حضور آن را حس نمیکند.
leylak
انسانها چرا وجود دارند؟ معتقدم نخستین پاسخمان این است: انسانها برای اختراع هوشهای جدیدی زنده هستند که زیست توانایی ساخت و تکاملشان را ندارد.
leylak
پنج سال پیش بشریت چند صد اگزابایت داده را ذخیره کرده بود. حجمی که معادل ۸۰ کتابخانهٔ اسکندریه برای هر نفر است. امروزه هر کداممان میانگین ۳۲۰ کتابخانه داریم.
leylak
میتوانیم انتظار داشته باشیم که فناوریهای آینده مانند هوش مصنوعی، دستکاری ژنتیکی و رایانش کوانتومی (فقط چند فناوری که در افق نزدیک قابل مشاهده هستند) مجموعهای از پرسشهای جدید و بزرگ را پدید آورند، پرسشهایی که هرگز فکر نمیکردیم بپرسیم. در واقع میتوانیم با اطمینان بگوییم هنوز بزرگترین پرسشهایمان را نپرسیدهایم.
leylak
این همان لحظهای است که افراد آینده به آن نگاه میکنند و میگویند: «اوه، اگه اون زمان زندگی میکردم چقدر خوب میشد!»
سهیل مقدم
ممنوع کردن یک چیز اجتنابناپذیر همواره نتیجهٔ وارونه میدهد. ممنوعیت در بهترین حالت گذرا و در بلندمدت بازدارندهٔ پیشرفت است
masoudiii
بهروزرسانی را نوعی بهداشت میدانم
°♡کتاب باز♡°
حجم
۳۹۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
حجم
۳۹۸٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
قیمت:
۱۱۹,۰۰۰
تومان