بریدههایی از کتاب روانشناسی خانواده
۲٫۳
(۴)
آسیبهای اجتماعی را به دو گروه سنتی و نو ظهور میتوان تقسیم بندی نمود. آسیبهای سنتی عبارتند از اعتیاد، خرید و فروش مواد مخدر، سرقت، خودکشی، جنگ، بیسوادی، بیکاری، تکدیگری، پرخاشگری، دروغگویی، فرار از منزل، فرار از مدرسه، حاشیه نشینی، انحرافات جنسی (لواط، زنا)، فرار دختران، ایدز، خشونت علیه زنان، کودک آزاری، کودکان خیابانی، فقر، ولگردی، روسپیگری، خرابکاری، سقط جنین، طلاق، قتل، مزاحمتهای جنسی، خشونت خارج از منزل، صرف الکل، اوباشگری، کلاهبرداری، خرید و فروش ابزار مبتذل و رشوهگیری.
آسیبهای نوظهور عبارتند از: اعتیاد اینترنتی، جرائم اینترنتی، ایدز، رابطه نامشروع دختر و پسر، چت، همسریابی اینترنتی، شکاف شدید نسلها، فرار مغزها، آلودگی محیط زیست و تخریب جنگلها و منابع طبیعی، مهاجرت بیرویه، قاچاق انسان، افزایش سن ازدواج، مفاسد اجتماعی – اقتصادی، ازدواج سفید، شکلگیری زندگی مجردی، شیطان پرستی، - زنان کارتن خواب، بیخانمانی، عدول از فرهنگ بومی (بیهویتی)، عدم اخلاق حرفهای و بازیهای رایانهای آسیبزا، استفاده نامطلوب از ابزارهای ارتباطی و ...
مادربزرگ علی💝
فصل ۱: خانواده و روانشناسی خانواده
معنی خانواده در لغت
کلمه فامیلی (family) از لغت فامیلیا، فامولوس به مفهوم مستخدم و برده گرفته شده است. از لحاظ تاریخی فامیلی به نوعی اتحاد خانگی اطلاق میشد که افراد آزاد و برده را با هم شامل میشد. در برخی فرهنگها شامل اموال خانه نیز میشد. به این ترتیب در یک اتحاد خانگی به جای پیوندخونی اعضا خانواده تعداد افراد دخیل در امر تولید مهم بود. در عربی عنوان اُسره به مفهوم سپر نگهدارنده و زره محکم معنا شده و بر عشیره و خانواده فرد به اعتبار این که از آنها قدرت میگیرد اطلاق گردیده است.
در زبان فارسی خانواده بر معنای دودمان،
کاربر ۴۴۰۷۲۲۱
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه
قیمت:
۵۰,۰۰۰
تومان