بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب زنان دیگر چه می خواهند؟ | طاقچه
تصویر جلد کتاب زنان دیگر چه می خواهند؟

بریده‌هایی از کتاب زنان دیگر چه می خواهند؟

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۶ رأی
۴٫۰
(۶)
در ایران باستان در دوران شاهنشاهی هخامنشی زنانی را می‌بینیم که شاه، فرماندار، سیاستمدار، قاضی و فرمانده سپاه هستند. زنان صاحب منصبی که دستمزدی برابر با مردان دریافت می‌کردند و بابت زاییدن فرزند پاداش می‌گرفتند. هیچ‌امپراتوریِ دیگری در تاریخ چنین اعتبارهایی به زنان نبخشیده است
FerFerism
این مقالات از اشتیاق آزادی، خصوصا اشتیاق و عطش روح بشر به آزاد بودن، ارتباط و بالندگی سخن می‌گویند. وقتی به قوانین پوشش مقید می‌شویم یا در انتخاب رشته‌های تحصیلی محدودیم یا زیر بار تحمیل خواسته‌های شوهرانمان هستیم، تمام توان و تمرکزمان صرف تمنای ساده حق فردی تصمیم‌گیری می‌شود. خواسته ما برخوردار شدن از حق و حقوق یک انسان بالغ و داشتن حق انتخاب است
FerFerism
یکی از درس‌هایی که من از تاریخ گرفته‌ام این است که تغییرات عمیقی که آگاهی و فرهنگ را به جلو رانده است، از زنانی برنخاسته است که اساسا در نقشِ اصلی بیولوژیکی خود؛ یعنی مراقبت کردن ظاهر می‌شوند. موج تغییر از زنانی برخاست که جرأت کردند رودرروی سنت بایستند تا به ندای درونی آزاد زیستن، گوش جان بسپارند.
FerFerism
او می‌گوید: «تا زمانی که زن زندگی پیشینیانش را تکرار می‌کند، نمی‌تواند تاریخ را پشت سر بگذارد، اما اگر هرچه زودتر و هرچند به‌آرامی، خود را وادار به انحراف از روال فرهنگی‌ای نکند که گذشته را بر او تحمیل کرده است، باید بار همه فترت‌های تاریخ را به دوش بکشد».
FerFerism
اغلب در شگفتم که شخص حضرت محمد (ص) چگونه می‌اندیشید اگر از برخی تفسیرهای دینی امروزی که از وحی خداوند به ایشان برخاسته است، آگاه می‌شد. اکنون زنان ایرانی (...) (ناگزیرند برای کسب این آزادی‌ها که اسلام آنها را منع نکرده است جدال کنند.)
FerFerism
بسیاری از ما آموخته‌ایم که اگر خواهان موفقیتیم، دلربا و جسور باشیم، از احساسات بدیهی خود (مانند خشم و آسیب‌پذیری)، از رویارویی مستقیم با تمایلات جنسی و از دیدگاه‌های حقیقی خود دست بشوییم. آموخته‌ایم چگونه در فرهنگ مردانه از خود کالا بسازیم. تناقض اینجا است که کانون فعالیت‌های ما نوعی خود- انفعالی بوده است تا اینکه بازتاب ابدی تصویری (تصاویر) باشد که ما را به جایی خواهد برد که می‌خواهیم. و برای اینکه گذر دختران به‌این دالان تنگ نیافتد و به زنانی در نظام مردسالار تبدیل نشوند، ما زن‌ها هم باید از تمامی این گسستگی‌ها بازگردیم و هم باید به خودی جدید و تمام‌معنی دست بیابیم.
FerFerism
هگل «تاریخ جهان چیزی نیست جز ارتقای ادراک آزادی».
FerFerism
در دنیای باری به هر جهت امروز، در دنیای شهرت آنی و در انبوه سرگیجه‌آور کالاهای مصرفی باب هر سلیقه، زنان جوان در هر چیزی که به نام آزادی جار زده شود خود را آزاد می‌بینند و این به تجسم قدیمی از فمینیسم، ارتقا بخشیده است.
کاربر ۲۳۷۴۶۱۵

حجم

۱۵۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۱۵۱٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان