بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها | طاقچه
تصویر جلد کتاب چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها

بریده‌هایی از کتاب چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها

امتیاز:
۴.۵از ۶ رأی
۴٫۵
(۶)
شاخه‌های بدیل اقتصاد کینزی جدید که بر نواقص بازار مالی، اعتبار و چسبندگی‌های واقعی تمرکز می‌یابند، تفسیر قانع‌کننده‌تری از چرخش‌های نزولی عمیق همچون رکود بزرگ [در دهۀ ۱۹۳۰ میلادی] و کسادی بزرگ [از دسامبر ۲۰۰۷ تا اویل دهۀ ۲۰۱۰] ارائه می‌کنند و تبیین قابل قبول‌تری از ریشه‌های چرخش‌های نزولی، عمق و مدت آنها عرضه می‌دارند.
vaf
فرض می‌کنند که سرچشمۀ اختلال‌های اقتصادی برونزا هستند. به عقیدۀ من روشن است که این فرض، صراحتاً اشتباه است: حبابِ اعتبار و مسکن، که در قلبِ بحران سال ۲۰۰۸ قرار داشت، آفریدۀ بازار بود. این حباب، پدیده‌ای مبتنی بر بازار بود. فرضِ برونزا بودن این حباب معادل با این فرض است که هیچ کاری نمی‌توانیم برای پیشگیری از ایجاد حباب یا کوچک‌سازی اندازۀ آن انجام دهیم.
vaf
حتی اگر منشاء شوک‌ها برونزا باشد، میزانی که یک کشور در معرض این شوک‌هاست، درونزاست
vaf
ب. نظریه‌های کینزی جدید با دستمزدها/قیمت‌های چسبنده (نسل دوم الگوهای DSGE) این نظریه‌ها اکثرِ فروض الگوهای ادوار تجاری حقیقی (RBC) را حفظ می‌کنند و از این‌رو اکثر فروض خدشه‌دار آن الگوها را نگه می‌دارند. آنها نشانگر حداقل تغییر لازم در الگوی تعادل رقابتیِ مرسوم برای حفظ بیکاری هستند.
vaf
از این‌رو همچون نظریه‌های RBC آنها نیز فرض می‌کنند که شوک‌های وارده بر اقتصاد، برونزا (و کماکان اکثراً شوک‌های سمت عرضه) هستند. و فرض انتظارات عقلایی را دنبال می‌کنند.
vaf
همان‌طور که پیش از این ذکر شد، هیچ رویداد برونزا یا حتی اخباری دربارۀ رویدادهای برونزای از قبل پیش‌بینی‌نشده‌ای که در آینده روی خواهند داد در میان نبود تا بتواند کاهش ناگهانیِ ستادۀ اقتصادی در سال ۲۰۰۸ یا انتقال چشمگیر در «تعادل» اقتصادی را تبیین کند.
vaf

حجم

۱۰۸٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۱۰۸٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان