بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب قدیس | طاقچه
تصویر جلد کتاب قدیس

بریده‌هایی از کتاب قدیس

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۱از ۱۹ رأی
۴٫۱
(۱۹)
شد. نفس خود را از هر گونه پستی بازدار، هر چند که تو را به اهدافت برساند، زیرا نمی‌توانی به اندازه آبرویی که از دست داده‌ای، بهایی به دست آوری.
A. Asadi
چیزی که علی را از سایر رهبران دینی و سیاسی جدا می‌کند، همین خصلت اوست که اهل بگیر و ببند و کشت و کشتار نیست؛ که همهٔ حاکمان دیروز و امروز، اقتدار و دوام حکومت خود را در کشتن و زندانی کردن مخالفان خود می‌دانند.»
A. Asadi
زشت است فروتنی به هنگام نیاز و ستمکاری به هنگام بی‌نیازی!
A. Asadi
«چه بسا کسانی که با ستایش دیگران فریب خورده‌اند.»
A. Asadi
پسرم! به یقین بدان که تو، به همهٔ آرزوهایت نخواهی رسید و مدت زیادی زندگی نخواهی کرد و به راه کسانی می‌روی که پیش از تو رفته‌اند. پس در به دست آوردن دنیا آرام باش و در مصرف آن‌چه به دست آورده‌ای نیکو عمل کن؛ زیرا چه بسا تلاش بی‌اندازه برای دنیا، باعث به تاراج رفتن آن اموال شود.
soghra
نهایت زندگی، مرگ است که اگر از آن فرار کنیم، ما را در می‌یابد و اگر بر جای خود بمانیم، ما را می‌گیرد و اگر فراموشش کنیم، ما را از یاد نمی‌برد.»
حامد رازیانی
ماه محرم به پایان رسید و ماه صفر آغاز گردید. حال احساس می‌شد که به روز جنگ با دشمن نزدیک می‌شویم. تا این‌که فرماندهان سپاه، دسته‌های سواره‌نظام و پیاده‌نظام را به صف کردند. تیراندازان در صف جلو ایستادند. سپاه آرایش جنگی به خود گرفت. من جزء افراد پیاده بودم. سپاه معاویه نیز در فاصلهٔ دویست متری ما آمادهٔ نبرد بودند.
کاربر ۹۲۳۳۲۴۹

حجم

۱۹۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۷۴ صفحه

حجم

۱۹۸٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۲۷۴ صفحه

قیمت:
۳۶,۷۰۰
۱۸,۳۵۰
۵۰%
تومان