بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب فراتررفتن | طاقچه
تصویر جلد کتاب فراتررفتن

بریده‌هایی از کتاب فراتررفتن

امتیاز:
۲.۹از ۸ رأی
۲٫۹
(۸)
«ژن‌ها رشد مغز را هدایت می‌کنند، اما تجربیات مغز را شکل می‌دهند».
امیربهـراد
«هیچ‌کس نمی‌تواند برا ی تو پلی بسازد. خودت (و فقط خودت) باید آن را برای عبور از رودخانهٔ زندگیت بسازی
گریندل‌والد
امید را باید یاد گرفت؛ این نگرش که فرد می‌تواند پیش‌بینی‌ناپذیربودن محیط خود را کنترل و مهار کند
امیربهـراد
واکنش‌های ترس، خودبه‌خود، با مرور زمان از بین نمی‌روند. طبق علوم مغزی، فرایندهای شرطی‌سازی ترس و غلبه بر ترس بسیار با هم متفاوت‌اند. روان‌شناسان رشد کودک، نیتن فاکس و جک شانکاف، توضیح می‌دهند: «ترس‌ها با مرور زمان از یاد نمی‌روند؛ آن‌ها باید آگاهانه کنار گذاشته شوند»
امیربهـراد
مزلو هم بر این باور بود که انسان‌ها در اصل خوب هستند، اما فشارها و سرخوردگی‌های زندگی کاری می‌کند که طور دیگری به نظر برسند [۱۵].
گریندل‌والد
«هیچ‌کس نمی‌تواند برا ی تو پلی بسازد. خودت (و فقط خودت) باید آن را برای عبور از رودخانهٔ زندگیت بسازی. ممکن است مسیرها و پل‌ها و نیمه‌خدایان بی‌شماری باشند که با کمال میل بخواهند تو را به آن‌سوی پل برسانند، اما تنها به قیمت گروگذاشتن و چشم‌پوشیدن از خودت. مسیری منحصربه‌فرد در این دنیا هست که کسی جز تو نمی‌تواند از آن بگذرد. این راه به کجا می‌رسد؟ مپرس، گام بردار!» کاوش مستقیمِ درون و یافتن ژرفای حقیقت خویش مسئولیتی رنج‌آور و خطیر است. فریدریش نیچه، شوپنهاور به‌مثابهٔ آموزگار (۱۸۷۴)
گریندل‌والد
دست آخر، در بالاترین نقطهٔ سلسله‌مراتب نیازها، نیاز به تعالی وجود دارد که فراتر از رشد فردی (و حتی سلامت و شادی) است و امکان دستیابی به بالاترین سطح از وحدت و هماهنگی را از درون و با دنیا می‌دهد. تعالی، که بر پایه‌ای محکم از امنیت و رشد استوار است، منظری است که در آن می‌توانیم با پذیرش و خِرد و احساس پیوند با بقیهٔ بشریت، تمام وجود خود را از چشم‌اندازهای برتر ببینیم.
گریندل‌والد
ثابت شده که تنهایی تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است [۴۶]. تحقیقات نشان می‌دهد که انزوای اجتماعی عملکرد سیستم ایمنی را معیوب می‌کند و موجب افزایش التهاب فرایندهای بسیاری از مشکلات سلامتی می‌شود، ازجمله ناراحتی قلبی و دیابت [۴۷].
گریندل‌والد
تنهایی ما را موقتاً بیمار نمی‌کند، بلکه به معنای واقعی کلمه، ما را می‌کشد [۴۹]. در مطالعه‌ای نشان داده شد که احساس تنهایی ۲۶ درصد، انزوای اجتماعی ۲۹ درصد و تنها زندگی‌کردن ۳۲ درصد خطر مرگ را افزایش می‌دهد [۵۰]. افرادی که احساس ذهنی تنهایی و جدایی عینی از دیگران دارند، در معرض بزرگ‌ترین خطر مرگ هستند. تنهایی به اندازهٔ سیگارکشیدن و دوبرابر مرض چاقی، خطر مرگ دارد و افراد مسن و کسانی که تعامل اجتماعی کافی ندارند، دوبرابر بیشتر در معرض خطر مرگ زودهنگام هستند [۵۱].
گریندل‌والد
هانس مورگنتا، متخصص علوم سیاسی، استدلال می‌کند که عشق و قدرت حقیقتاً در انگیزه‌ای مشترک یکی می‌شوند: تقلای فرار از تنهایی.
گریندل‌والد
هیمن شاکتل واقعاً به رازی پی برده بود که گفت: «خوشبختی نه در داشتن آنچه می‌خواهید، بلکه خواستن آنچه دارید است».
گریندل‌والد

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۴۸ صفحه

حجم

۱٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۴۴۸ صفحه

قیمت:
۷۹,۰۰۰
تومان