بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب راهنمای تقویت فن بیان و تسلط بر سخنرانی | طاقچه
تصویر جلد کتاب راهنمای تقویت فن بیان و تسلط بر سخنرانی

بریده‌هایی از کتاب راهنمای تقویت فن بیان و تسلط بر سخنرانی

نویسنده:آماندا هنسی
ویراستار:پریسا قضاوی
امتیاز:
۳.۲از ۱۸ رأی
۳٫۲
(۱۸)
حتی اگر با تلفن صحبت می‌کنید و مخاطب اصلاً شما را نمی‌بیند، لبخند بزنید. لبخندزدن روی کیفیت صدای شما تأثیر می‌گذارد و لحنتان را گرم‌تر می‌کند و برای عضلات صورت آرامش‌بخش است. علاوه‌برآن، خودتان هم راحت‌تر و تا حدی خودمانی می‌شوید.
asadi
«ذهن فرهیخته ذهنی است که بتواند بدون قبول‌کردن اندیشه‌ای، دربارهٔ آن تأمل کند.» ارسطو
Dr.matin
«راه غلبه بر خجالت این است که آن‌قدر غرق در کار باشید که نگرانی و کم‌رویی کاملاً از یادتان برود.»
hasti
برای افرادی که کم آورده و کنار کشیده‌اند و واقعاً به خندیدن و یافتن نیروی درونی‌شان نیاز دارند الهام‌بخش باشید.
زینب دهقانی
همیشه نگویید هرگز! همچنین هرگز نگویید همیشه!
asadi
از گذشته فقط درس بگیرید و پیش بروید!
hasti
نمی‌دانم چرا مردم از طرزفکرهای جدید می‌ترسند. من خودم از عقاید قدیمی می‌ترسم! جان کیج
asadi
من به عشق رأی می‌دهم؛ به‌علاوه به اینکه تا لحظهٔ آخر آن را رها نکنید.
asadi
دیدگاهتان را تغییر دهید. وقتی باید کاری را انجام دهید، پس چرا آن را به یک تجربهٔ خوب تبدیل نکنید؟
hasti
«ذهن فرهیخته ذهنی است که بتواند بدون قبول‌کردن اندیشه‌ای، دربارهٔ آن تأمل کند.» ارسطو
hasti
«سخنرانی در جمع» عبارت است از به اشتراک گذاشتن افکار با یکدیگر.
ارمین عبدلی
«نوعی شورونشاط، نیروی حیات یا انرژی هست که از طریق تو خودش را نشان می‌دهد، و چون فقط یک «تو» در تمام دوران وجود دارد این حالت بی‌نظیر و بی‌همتاست. اگر جلوی آن را بگیری، هرگز نمی‌تواند خودش را نشان بدهد و از بین می‌رود.»
asadi
اگر عبارت «سخنرانی در جمع» وحشت‌زده‌تان می‌کند، «در میان گذاشتن ایده‌ها» یا «گفت‌وگو» را جایگزینش کنید یا اینکه آن را مثل «صحبت با دیگران» در نظر بگیرید: صادقانه، از صمیم قلب، روح و مغزتان برای یک هدف مشخص.
مه سیما
با ترس‌هایتان مواجه شوید تا فرصت را از دست ندهید!
Masoud Shahraki
وقتی باید کاری را انجام دهید، پس چرا آن را به یک تجربهٔ خوب تبدیل نکنید؟
زینب دهقانی
- من خیلی چیزها راجع به ____________________________ می‌دانم. - وقتی____________ را تجربه کردم، یاد گرفتم که _______________. - دغدغهٔ من این است که____________________________________. - امیدوارم که _________________________________________.
کاربر ۷۴۶۵۰۵۸
انگیزهٔ اصلی کار را به خودتان یادآوری کنید و برای یادداشت دستاوردهایی که تا آن لحظه داشته‌اید زمان بگذارید. سه جملهٔ زیر را با صدای بلند بخوانید و ببینید چه فرقی با هم دارند: ۱. امروز می‌خواهم برای شما دربارهٔ ... صحبت کنم. ۲. امروز می‌خواهم با شما دربارهٔ ... صحبت کنم. ۳. امروز می‌خواهیم با هم دربارهٔ ... صحبت کنیم. کدام‌یک از همه صمیمانه‌تر است؟ کدام حالت گفت‌وگو و تبادل نظر بین شما و مخاطب را دارد؟
کاربر ۷۴۶۵۰۵۸
اصطلاح «سخنرانی در جمع» شامل انواع ارائه، رویداد و مخاطب است
مه سیما
اینکه یک سخنران بخواهد ارائه‌ای بی‌عیب‌ونقص داشته باشد هدف خوبی است؛ اما باعث می‌شود تمرکز او روی خودش باشد، نه مخاطبان و همین تلاش برای رسیدن به خواسته‌های شخصی موجب تحت‌فشار قرارگرفتن فرد می‌شود
Masoud Shahraki
چه چیزی باید در سازمان، جامعه، یا دنیای شما تغییر کند؟ - اهمیت این تغییر در چیست؟ - شرایط کنونی به نفع و ضرر چه کسانی است؟ - اگر این تغییری که شما مدافع آن هستید ایجاد شود، اوضاع چه کسانی خوب می‌شود؟ - چرا این تغییر برای شما مهم است؟ هرچه از نظر شخصی و احساسی بیشتر درگیر کارتان شوید، احساساتتان قوی‌تر و ارتباطتان تأثیرگذار و مطمئن‌تر خواهد شد.
کاربر ۷۴۶۵۰۵۸
«نوعی شورونشاط، نیروی حیات یا انرژی هست که از طریق تو خودش را نشان می‌دهد، و چون فقط یک «تو» در تمام دوران وجود دارد این حالت بی‌نظیر و بی‌همتاست. اگر جلوی آن را بگیری، هرگز نمی‌تواند خودش را نشان بدهد و از بین می‌رود.» مارتا گراهام
کاربر ۵۵۰۱۹۲۳فوق العاده بدد
یک تصویر، شاید گویای هزار چیز باشد، اما یک داستان خوب، از هزار تصویر تشکیل شده است. اگر می‌خواهید ذهن و احساس مخاطب را کاملاً با خود همراه کنید، باید بتوانید تصاویر را با کلمات خود برایش خلق کنید. انتخاب یک داستان خوب و تعریف درست آن می‌تواند کار شما را تا حد زیادی پیش ببرد.
کاربر ۱۳۹۹۳۳۵
«توضیح‌دادن دربارهٔ یک جوک، مانند تشریح یک قورباغه است؛ به درک بیشتری می‌رسیم، اما قورباغه حین کار می‌میرد.» آندره موریس
کاربر ۱۳۹۹۳۳۵
برای مثال، اگر می‌خواهید در رابطه با مطلبی خاص به پنج موضوع بپردازید، بگذارید مخاطبان بدانند که می‌خواهید پنج نکته را بیان کنید. در این صورت، با دقت بیشتری به حرف‌های شما گوش می‌دهند و منتظرند تا ببیند که نکتهٔ بعدی چیست.
کاربر ۱۳۹۹۳۳۵
آن‌قدر به محتوای کارتان مسلط شوید که بتوانید هر لحظه در حضور مخاطبان باشید، نه اینکه برای به‌یادآوردن آنچه می‌خواهید بگویید حواستان پرت شود.
کاربر ۱۳۹۹۳۳۵

حجم

۱۸۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

حجم

۱۸۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۱۶ صفحه

قیمت:
۳۹,۵۰۰
تومان