بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب وسعت یا عمق؟ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وسعت یا عمق؟

بریده‌هایی از کتاب وسعت یا عمق؟

۳٫۸
(۴۸)
مطالعه‌ای که روی ورزشکاران ورزش‌های انفرادی انجام‌شده بود هم «تخصص دیرهنگام» را «کلید موفقیت» دانست. پژوهش دیگری نیز با چنین عنوانی انجام شده است: «موفقیت در ورزش‌های تیمی: شروع دیرتر، تقویت توانمندی‌ها، و مصمم‌بودن». وقتی درباره این مطالعات شروع به نوشتن کردم، عده‌ای دست به انتقادهای حساب‌شده زدند و عده‌ای نیز ماجرا را به‌کلی تکذیب کردند. هواداران رشته‌های ورزشی غالباً می‌گفتند «شاید در ورزش‌های دیگر این‌طور باشد، اما درباره ورزش ما صدق نمی‌کند». بزرگ‌ترین تکذیب‌کننده جامعه محبوب‌ترین ورزش جهان یعنی فوتبال بود. چندی بعد در اواخر سال ۲۰۱۴، درست سر بزنگاه، گروهی از دانشمندان آلمانی پژوهشی را منتشر کردند که نشان می‌داد اعضای تیم ملی‌شان، که به‌تازگی قهرمان جام‌جهانی شده بود، عمدتاً ورزشکارانی بودند که شروعی دیرهنگام داشتند و تا پیش از ۲۲ سالگی، یا بیشتر، فوتبال حرفه‌ای را در سطح بازیکنان تازه‌کار لیگ دنبال می‌کردند. آن‌ها بیشترِ دوران کودکی و نوجوانی خود را به بازی در فوتبال غیرحرفه‌ای و سایر ورزش‌ها سپری کرده بودند.
شقایق خیری
هرچه جزئیات بیشتری درباره یک موضوع در اختیار فرد قرار بگیرد، قضاوت او افراطی‌تر می‌شود.
طلیعه
به قول داگ آلتمنِ آمارشناس، «همه آن‌قدر غرق‌در تحقیق‌کردن هستند که وقت ندارند کمی درنگ کنند و به شیوه تحقیق خود بیندیشند».
f.r
خودتان را با دیروز خود مقایسه کنید، نه با جوان‌ترهایی که با شما فرق دارند.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
گرایش به متخصص‌شدن از این هم فراتر می‌رود. نه‌تنها فرد را مبتلا می‌کند، بلکه کل سیستم را تحت تأثیر قرار می‌دهد، چراکه هر گروه از متخصصان تنها بخش کوچکی از یک پازل بزرگ را می‌بینند.
مصطفی گلی
از بخت خوب، در دوران کارشناسی یک استاد شیمی داشتم که تجسمی‌از ایدئال فلین بود. در هر آزمون، لابه‌لای پرسش‌های معمول شیمی، یک همچین چیزی پیدا می‌شد: «چه تعداد کوک‌کننده پیانو در شهر نیویورک وجود دارد؟». دانشجویان باید با ارائه استدلال برآورد می‌کردند و می‌کوشیدند تعداد درست را به دست آورند. استاد توضیح می‌داد که این نوع پرسش‌ها «مسئله‌های فِرمی» بودند چون انریکو فرمی، که نخستین رآکتور هسته‌ای را زیر زمین فوتبال دانشگاه شیکاگو ابداع کرد، در مواجهه با مسائل دائماً از برآوردهای تقریبی کمک می‌گرفت. مهم‌ترین درسی که می‌شد گرفت این بود که، در حل مسائل، روش تفکر اهمیت بیشتری نسبت به داشتن دانش قبلی درباره جزئیات سؤال دارد.
f.r
پیشرفتی که فوراً به چشم بیاید غریزه ما را به انجام بیشتر همان کار وادار می‌کند. اما، درست مثل پزشک حصبه معروف، بازخوردها به ما درس غلط می‌دهند. یادگیری عمیق یعنی یادگیری آهسته. این فرهنگ جلوزدن و شروع زودهنگام گرچه قصد خدمت به افراد را دارد، اما باعث ناکامی آن‌ها می‌شود.
طلیعه
تجربه اعتمادبه‌نفس را افزایش می‌دهد نه مهارت را.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
اگر تمام بودجه تحقیقاتی کشور را می‌گرفتید و آن را به بیماری آلزایمر اختصاص می‌دادید، به احتمال زیاد هرگز به راه‌حل نمی‌رسیدید. بیماری آلزایمر ممکن است با یک پروتئین کژتاب در خیار درمان شود. چگونه می‌خواستید یک درخواست کمک‌هزینه تحقیقاتی برای مطالعه روی خیار بنویسید؟ می‌خواستید آن را برای چه کسی بفرستید؟ پس اگر کسی پیدا شد که به یک پروتئین کژتاب در خیار علاقه‌مند بود و یک سؤال علمی خوب مطرح کرده بود، اجازه دهید کارش را بکند. بگذارید تا می‌تواند خیار را شکنجه کند».
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
تأثیرگذارترین رهبران و سازمان‌ها دارای وسعت‌بودند؛ (۲۱) و عملاً رویکردهایی ضدونقیض داشتند. آن‌ها می‌توانستند هم‌زمان هم سخت‌گیر باشند هم حمایتگر، هم قاعده‌مند و هم ریسک‌پذیر، و حتی هم سلسله‌مراتبی باشند و هم فردگرا
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
وقت خود را صرف چیزهایی کنید که هدف نهایی روشنی ندارند».
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
سچینی گفت «همان اول کار مادرتان یک کتاب به شما نداد بگوید ‘این اسم است، این ضمیر است و این یکی مصدر’. اول حرف‌زدن را یاد گرفتید، بعد دستور زبان را».
f.r
در حل مسائل، روش تفکر اهمیت بیشتری نسبت به داشتن دانش قبلی درباره جزئیات سؤال دارد.
کاربر ۲۵۱۱۳۶۷
مهم این است که حواسمان باشد آیا صرفاً به سبب نداشتن استقامت تغییر مسیر می‌دهیم یا به این دلیل که گزینه‌های بهتر موجود را هوشمندانه شناسایی کرده‌ایم.
rezaee vela
«سیستم‌های هوش مصنوعی مانند ساوان‌ها هستند» که به ساختارهای معین و جهانی محدود احتیاج دارند.
Mohsen Raei
برای آدم‌هایی که از وقتی دوم دبیرستان‌اند دقیقاً می‌دانند می‌خواهند چه کار کنند متأسفم
rezaee vela
هنگام رویارویی با محیط‌های نامعین و مسائل بدقِلق، گستره تجربیات بسیار ارزشمند است. در مواجهه با مسائل خوش‌قِلق، تخصص‌گرایی متمرکز می‌تواند به‌طور چشمگیری کارآمد باشد. مشکل اینجاست که ما غالباً از فوق‌متخصص‌ها، به دلیل خبرگی‌شان در یک زمینه محدود، انتظار داریم بتوانند مهارت‌های خود را به حوزه مسائل بدقِلق نیز تعمیم دهند.
امیرو
دانشمندان جوان، پیش از آنکه شیوه تفکر را بیاموزند، عجله دارند که متخصص شوند.
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲
اجبار به خلق پاسخ، حتی اگر پاسخ خلق‌شده اشتباه باشد، یادگیری بعدی را بهبود می‌بخشد.
علی جلیلی
مراقب باشید بیش‌ازحد مراقب نباشید،
کاربر ۳۷۱۳۸۳۲

حجم

۴۴۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

حجم

۴۴۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۹۲ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
۱۷,۵۰۰
۵۰%
تومان