نظرات درباره کتاب صوتی دیپلمات‌نامه و نقد و بررسی شنوندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب صوتی دیپلمات‌نامه

نظرات کاربران درباره کتاب صوتی دیپلمات‌نامه

گوینده:حامد فعال
دسته‌بندی:
امتیاز
۳.۳از ۵۶ رأی
۳٫۳
(۵۶)
milad
متن ادبیست اما حامد فعال اون رو با زیبایی تمام در مغزت فرو میکنه.فقط حواست باشه که با گوش دادنش کافر نشی😄
saman vaisi
این کتاب امروز تو گردونه شانس در اومد کسای که این کتاب براشون در اومده بگین ببینیم واقعا شانسیه یا گردونه اجباریه؟
چوغوک
برای منم دراومد، کلی ذوق زده شدم😂
🐛✨ bookworm ✨📚
منم
کاربر 4300016
منم
کاربر 9564745
هیچ علاقه ای به این کتاب ندارم کاش هدیه بهتری میدادن
Isa Yazdankarimi
به نام خدا با سلام به نظر من کتاب از نظر طنز بسیار خوب و عالی است. در برخی از نظرها دیدم که نوشته اند که مواظب باشیم که کافر نشویم. به نظر من اتفاقا وجود چنین کتاب های مانع از سو استفاده منافقین و افزایش آگاهی می شود. به نظر من پس از شنیدن این کتاب در اوایل این سوال برای شنوده مطرح می شود که خدا به کفار نعمت داده یا ما که مشکل اقتصادی داریم کافریم ؟ چرا به آنها نعمت فراوان داده . جواب این سوال این است در ابتدا از کجا از مومن بودن خودمان و کافر بودن آنها اطمینان کامل داریم ؟ الان که در بسیاری فقط مذهب در شناسنامه ثبت شده است. و نقطه دیگر اینکه در کتاب های مقدس ادیان ابراهیمی در کجا گفته شده است که بدون کار کردن قرار است نعمت های دنیوی سرازیر شود؟ نویسنده تاکید دارد که الارقم انجام کارهای کثیف توسط آمریکا خدا به آنها نعمت داده ؟ که این هم از فهم نادرست است چون در هیچ یک از کتابهای ادیان ابراهیمی خدا نگفته است که دادن نعمت دنیوی نشانه رضایت الهی است اما برعکس آن را گفته که نمونه ی آن در الزخرف آیه ۳۳ می باشد. از لحاظ گویندگی و خواندن متن و صداگذاری کتاب خوب است و من مشکلی ندیدم. در پایان از طاقچه برای اینکه این کتاب را به صورت رایگان (گردونه) در اختیار قرار داده سپاسگزاری می کنم.
Samadi
استدلال کوتاه و دقیقی هست ممنون از نظر خوبتون
ninja.nga412
چطوری اصلا این کتاب رو فهمیدید؟ من نمیفهممش ، کلماتش برام گنگه. کلمات عادیش رو متوجه نمیشم چه برسه به اینکه جمله رو درک کنم. شماها چطور هم متوجه شدید هم اینطور نقدش میکنید و میگید عالیه؟
کاربر 7549216
میشود این کتاب را در یک جمله خلاصه کرد: هرچه مربوط به ایران و ایرانی است بد و زشت و بی ارزش است . با شنیدن فصل اول فکر کردم که حتما نویسنده از این همه توهین به ما قصدی رندانه دارد و میخواهد در فصل های بعدی جبران کند نگو که هدف او از نوشتن فصل های بعدی توهین بیشتر به مخاطب بوده
شاهرخ شبآهنگ
دمت گرم چقدر دقیق توصیف کردی
ایسما
خیلی جالب به نظر میاد صدای پس زمینه و گویندگی عالیه خیلی ترکیب کلمات قدیمی و گوشنوازی داره که خیلی به درد نویسندگی میخوره
کاربر 8583739
وصف غرب پرستان خود تحقیر به زبانی شیرین
کاربر 9996589
عالی
نجیبه همت
ممنون از طاقچه عزیز ❤🙏
مامانِ محمدجواد
خب که چی!؟ نه خنده دار بود نه تاثیر گذار! بخوای با تمرکز و دقت اینو گوش بدی خب یه چیزی گوش میدی تهش ب یه چیزی برسی!! یه چیزی یاد بگیری. والا هدیه ندید بهتر از هدیه دادن اینجور کتاباس!!!
Reza Sheykhlar
از لحن کتاب بسیار لذت بردم خصوصاً اینکه ه بنیان‌های فکری جریان غرب گرا که ۳۰۰ سال است بر این کشور مسلط است به زیبایی تاخته و بیاناتی که آنها در خفا و به صورت مستتر بیان می‌کنند به صورت عریان نمایانده. کتاب از باب ادب از که آموختی از بی‌ادبان به زیبایی راه درست را با طعن زدن و به طنز گرفتن راه ناصواب بیان می‌کند.
Sid Mahdi
میرشکاک به قطع می‌توانست در عالم ادبیات ایران بدرخشد. یادم می آید عصبانی بودم از نظرات سیاسی متناقضی که به فاصله ی کم در نشریات می نوشت، و عصبانی تر بودم که چرا او را طرد نمی کنند، وقتی به یک آدم معروف سیاسی نظرم را گفتم، با لبخند گفت ، به دل نمی‌گیریم چون عیال وار و گرفتار است. آری در این کتاب میبینیم که نویسنده نوشتن را میداند، ذخیره واژگانی وسیعی دارد، حافظه ی قوی و ... اما در گفتار، میخواهد سمت مردم باشد اما مرتب به سمت حاکمیت و خواسته های قدرت حاکم قل می‌خورد. آری، سخت است انتخاب بین فرش با عزت و عرش مهدوم.
سجاد
این اثر در نگاه اول ممکن است از نظر ادبی خوش‌نثر و مبتنی بر نقیضه‌نویسیِ "سیاست نامه" به‌نظر برسد و تسلط نویسنده بر زبان کلاسیک نیز در آن کاملاً مشهود است؛ اما محتوای کتاب و لحن طنز گزنده‌اش (هرچند برخی آن را شجاعانه تلقی می‌کنند) از نظر من تجربه‌ای سراسر خودتحقیری است که نوعی توهین به فرهنگ، دیانت و حتی آثار ادبیِ برجسته‌ی این سبک را به مخاطب القا می‌کند و مرز میان نقد و تخریب را مخدوش می‌سازد.
شاهرخ شبآهنگ
گل گفتی ✅
کاربر 7549216
دقیقاً
sharifahmadi
والا متنش سنگین بود همش عربی اصلا نمیشد ارتباط گرفت
Mohammad Bagheri
با اینکه در بعضی قسمت های متن به سمت هجوگویی پیش می رفت اما در مجموع نگارش چنین متن هایی نیاز به ذهنی خلاق داره
sigma.m
صدای گوینده بسیار عالی قلم نویسنده عالی ولی ای وای از وقتیکه برای خوشایند دیگری بنویسی انگار میکنم لبه تیغی بر گردنش و برای چاپلوسی گروهکی اندک قلم زده اند ایشان. به عنوان یک ایرانی بنده و نیاکان بنده و هفت هزار سال تمدن هیچکدام خصومتی و دشمنی با احدی از کشورها و قبایل نداشته و نداریم هم الان. اینکه گروهی به کشور تجاوز کرده و مدام با همه بخصوص غرب درگیرند اساسا از ایران نیستند و همانها که مدام مرگ بر فلان و فلون کشور میدهند در جایی از همان بلاد زن و بچه شان اقلیم کرده اند و تمام!
Massi
مورد علاقه من نبود.
Alireza84005
از نظر محتوا و ادبیات به کار رفته یک اثر کاملا منحصر به فرده؛ ارزش بارها خوندن و شنیدن داره.
حميدرضا اعظمي
کتاب مذکور ارزش خواندن را دارد.
کاربر ۷۵۷۹۳۷۷
به نظر من که اصلا خوب نیست
کاربر 5884951
فوقالعاده خوب وعالی آدم احساس میکنه خودش اونجا هست وبا شخصیت‌های کتاب همراهی میکنه تا الان بیش ۱۲ بار این کتاب رو گوش دادم ولی ازش خسته نمیشم
میلاد ورشوساز
معمولی بود
مشکات ۱۳۱۴
کتابی زیبا و گیرا .نقیضه پردازی قوی که از احاطه نویسنده بر ادبیات و نثر فارسی پرده بر می دارد .کسانی که سواد ادبی خوبی دارند از این کتاب بیشتر بهره می برند و به ظرائف ادبی بیشتر خواهند خندید

زمان

۶ ساعت و ۹ دقیقه

حجم

۲۵۳٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۶ ساعت و ۹ دقیقه

حجم

۲۵۳٫۹ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
تومان