نظرات درباره کتاب صوتی کاهن معبد جینجا و نقد و بررسی شنوندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب صوتی کاهن معبد جینجا

نظرات کاربران درباره کتاب صوتی کاهن معبد جینجا

انتشارات:نشر سماوا
دسته‌بندی:
امتیاز
۴.۳از ۱۸ رأی
۴٫۳
(۱۸)
کاربر 8660279
بی‌صبرانه منتظر کتاب صوتی بقیه آثار استاد یامین‌پور هستیم
میم.الف
خیلی زیبا بود. متن کتاب با صدای آقای یامین پور حس و حال دلنشینی داشت. امیداورم نسخه صوتی بقیه کتاب هاشون هم بذارند.
hashemi205
بسیار عالی توصیف های ترکیبی آقای یامین پور در فضا سازی ذهنی کمک بسیاری می‌کند و گوش دادن به آنرا لذت بخش می سازد
کاربر 1352281
خوبه
کاربر 8660542
عالی عالی عالللللییی من کتاب از هر نویسنده ایی با هر سبکی میخونم زیاد میخونمو گوش میدم این کتاب به نوع خودش عالی بود و کتابای مورد علاقه ام گذاشتمش
کاربر 9774299
سلام از شنیدن کتاب با صدای خود آقای یامین پور خیلی لذت بردم.زاویه دید ایشان نسبت به مسائل با افکار و علاقه مندیهای من همخوانی زیادی دارد،از اینکه ایشان مارو با خودشان در این سفر همراه کردند بسیار سپاسگزارم.
امرایی
خوب بود
مبین
سفرنامه‌ای از سیر در مشرق دور با محوریت نگاه تحلیلی و منتقدانه به فرهنگ و سبک زندگی و محیط مشاهده شده و گاهی متفاوت از تصورات جامعه ایرانی که با گویندگی پخته و هماهنگ آقای یامین‌پور، یکی از بهترین تجارب شنیدن یک کتاب رو رقم می‌زنه. مشتاقانه منتظر نسخه صوتی سایر آثار ایشان هستم.
حبیب فرهمند
درک واقعیت جهان همواره نیاز انسان بوده و هست. رسانه، آنهم از نوع غربی‌اش قطعاً تصویر رسا و راستینی به شما نشان نخواهد داد. باید دید. با چشم خود باید دید و این کتاب به گونه ای نوشته شده که انگار خودت طعم سرعت بی انتها، اطاعت بی چون و چرا، سردی روابط، خشکی انسان ها و درماندگی نهان بشر که در شرقی ترین کشور جهان رخ می‌نماید، با تمام وجود می‌چشی... گویی خودت در خیابان های توکیو و هیروشیما قدم میزنی و با مردم همیشه در شتاب آنجا زندگی می‌کنی! تشکر دوباره از جناب دکتر وحید یامین پور عزیز که بسیار از ایشان یاد گرفته‌ام.

زمان

۵ ساعت و ۲ دقیقه

حجم

۶۹۱٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۵ ساعت و ۲ دقیقه

حجم

۶۹۱٫۴ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۱۵۵,۰۰۰
۱۰۸,۵۰۰
۳۰%
تومان