نگاهی به کتاب «بیست گفت‌وگو»؛ گردآورنده «سودابه زنگنه»<!-- --> | طاقچه
infinite

ویژه مشترکین بی‌نهایت

نگاهی به کتاب «بیست گفت‌وگو»؛ گردآورنده «سودابه زنگنه»

مجله چوک

۱۱ دقیقه مطالعه

sharebookmark

سودابه زنگنه» شاعر و روزنامه‌نگار کرمانشاهی:

«کارم را با عشق و دل‌سپردگی انجام داده‌ام!

سرانجام سه‌گانه بانو سودابه زنگنه محقق گردید و پس از انتشار دو کتاب با نام‌های «ادبیات الفبای فرهنگ» و «معماران کلام» اینک شاهد سومین مجلد از این سلسله گفتگوها با هنرمندان کرمانشاهی هستیم.

کتاب «بیست گفت و گو» که توسط نشر دینور، با مدیریت خسرو پرهام منتشر شده شکل و شمایل زیبایی دارد. طراحی روی جلد بسیار حرفه‌ای و نوع کاغذ و حروف چینی هم به نحو مطلوب روانه بازار نشر گردیده است.

این کتاب که در شرایط سیاسی و ملتهب این روزها چاپ شده و متأسفانه مجال رونمایی و معرفی آن فراهم نشد حاصل زحمات همیشگی شاعر و روزنامه‌نگاری است که صمیمانه به کار خود عشق می‌ورزد و علاوه بر حوزه‌های شعر و شاعری که دل مشغولی اوست، گپ و گفت با هنرمندان و معرفی دیدگاه‌های آنها را وظیفه خود می‌داند.

سودابه زنگنه روزنامه‌نگار همکار ما در «نقد حال» نیز هست و علاقمندان شعر و ادب با نام او آشنا هستند، این بانوی هنرمند که هم اکنون ساکن کرج می‌باشد اما در حال و هوای شهر و دیار خود به معرفی فرهنگ بومی کرمانشاهان همت گماشته و مهم‌ترین دغدغه او شناسایی و معرفی آثار شاعران و نویسندگان دیار خود می‌باشد.

آن‌ها که دستی در روزنامه‌نگاری در حوزه‌های شعر و ادب دارند و حوزه کار آنها گفتگو با هنرمندان است می‌دانند که انتشار سه کتاب و گفتگو با ده‌ها نویسنده و شاعر با گرایشات و سلایق گوناگون، تا چه میزان دشوار و دست نیافتنی است و نیاز به سعه صدر و تسلط بر مباحث مورد نظر دارد که خوشبختانه خانم زنگنه از این آزمون، سربلند بیرون آمده و از آنجا که خود نیز اهل هنر می‌باشد به راحتی می‌تواند اعتماد اهل نظر را جلب نماید تا گفتگو شکل بگیرد.

سودابه زنگنه متولد …

این نوشته‌ را پسندیدی؟

like
like

اطلاعات چاپ

این نوشته در شماره ۱۸۷ ماهنامه ادبیات داستانی چوک (اسفند ۱۴۰۴) منتشر شده است.