کتاب فراموش کردن عشق نافرجام
معرفی کتاب فراموش کردن عشق نافرجام
درباره نویسنده محمد محمدخانی
محمد محمدخانی در رشته مدیریت تحصیل نموده و در طول زندگی کاری خود بنابر اقتضای آن با افراد متعددی آشنا گردیده و از مشکلات زندگی آنها باخبر شده است. عمده فعالیت نویسنده این کتاب در حوزه های تحقیق، بازاریابی و فروش بوده است و در زمینه های روانشناسی و جامعه شناسی مطالعه های فراوانی داشته است و در دوره های متعددی شرکت نموده است و این مطالعات و تحقیقات را در کار و زندگی خود بکاربرده و تجربیات خوبی را کسب نموده است. کتاب فراموش کردن عشق نافرجام در جهت رهایی افراد از افکار آزار دهنده و ترک رفتارهای ناهنجار در خصوص تجربه های عشقی ناموفق و شکست خورده نوشته شده است.
خواندن کتاب «فراموش کردن عشق نافرجام» را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام افرادی که دچار عشق نافرجام شده اند و افکار و تبعات این عشق نافراجام آنها را دچار مشکلات روحی و روانی و گاها مشکلات رفتاری شده اند و زندگی طبیعی و عادی آنها را دچار اختلال گردیده است می توانند با مطالعه و بکاری گیری روشهای پیشنهادی در این کتاب به سوی یک زندگی عادی برگشته و روح و روان خود را رها سازند.
«فراموش کردن عشق نافرجام» کتابی آموزشی، کاربردی برای کسانی است که در عشق خود دچار شکست و یا تردید شده اند و برای ساخت آینده خود نیاز دارند که این عشق نافرجام را فراموش کرده و به روال عادی زندگی خود بازگردند.
بخشهایی از کتاب «فراموش کردن عشق نافرجام»
در کتاب «فراموش کردن عشق نافرجام» ابتدا به بررسی کوتاهی در خصوص موضوع عشق و علاقه پرداخته ایم و پس از آشنایی مختصری با موضوع بحث، با ارائه راهکارهای متعدد و متنوع و جمع آوری پاره ای از روش ها و راهکارهایی که به صورت پراکنده در کتب روانشناسی و علمی در خصوص پایان دادن به عشق های نافرجام و فراموش کردن آنچه ما را به سوی بازگشت و گرفتاری مجدد در این امر وامیدارد، سعی شده تا با بیانی ساده بتوانیم در حل این مشکل، قدمی هرچند کوچک برداریم.
اگرچه برای حل مشکلات و گرفتاری های روحی و روانی در این خصوص، مشاوره با یک روانشناس و مشاور خبره راه گشاه و اصولی می باشد اما دانستن و بکارگیری پاره ای از راهکارها و روش های ساده می تواند یاری رسان افراد آسیب دیده برای عبور از این بحران روحی و روانی باشد.
بنده به عنوان یک شهروند و یک انسان که در این اجتماع زندگی می کنم، سالهاست که در گوشه و کنار از مطبوعات گرفته تا رسانه های گروهی و در مدرسه و دانشگاه و... حرف از عشق و عاشقی و جدایی و مشکلات آن سخن می شنوم اما کمتر کسی را دیده ام که به فکر مدیریت این موضوع باشد.
ما در گذشته و فرزندان ما در حال، سالیان دراز را به تحصیل علم و دانش در مدرسه و دبیرستان و دانشگاه می پردازند اما صد دریغ و افسوس که در طول این دوران که یک زمان طلایی برای تربیت و رشد عقلی و عاطفی است هیچگونه آموزشی در خصوص بایدها و نبایدهای زندگی و اصول بنیادین مدیریت زندگی به ما داده نمی شود و تنها پاره ای اطلاعات خشک و بی استفاده، مغز و فکر ما را پر می کند و در طول زندگی زمانی به این نتیجه می رسیم که با بحرانی روبه رو گردیم.
شاید بکارگیری و استفاده از تمام این روش ها و توصیه ها، برای همه افراد امکان پذیر و عملی نباشد ولی هر فرد با توجه به روحیات و حالات خود می تواند با بکاربستن تعدادی از این روش ها به حل مشکل خود پرداخته و قدمی به سوی بهبود بردارد.
بهبود و رهایی از این بحران و مشکل، مستلزم صرف وقت، حوصله و تداوم در بکارگیری راهکارها و پیشنهادات ارائه شده دارد و حصول نتیجه جز بخواست و تلاش فرد درگیر حاصل نحواهد شد..