کتاب من همیشه راهی پیدا می کنم
معرفی کتاب من همیشه راهی پیدا می کنم
کتاب من همیشه راهی پیدا می کنم داستانی نوشته تاد کرانسکی با تصویرگری دیوید پارکینز است. این کتاب داستان جالبی را از دختر کوچولویی تعریف میکند که تنها سه ساله است و کارهای بامزه و تصمیماتش همیشه منجر به خرابکاریهای کودکانه میشود.
این داستان زیبا درباره دخترکی است که فقط سه سالش است. دختر کوچولو گاهی اوقات حسابی خرابکاری میکند و گاهی هم تصمیم میگیرد تا خودش کارهایش را انجام دهد که مزاحم دیگران نشود، اما نتیجه تبدیل به یک فاجعه خیس و کثیف و خاکآلود میشود. نتیجهای که شما را میخنداند و به دنیای افکار کودکانه میبرد. این داستان زیبا میتواند کودکان را بخنداند و در عین حال به آنها درباره امانت داری، احترام به بزرگترها، اجازه گرفتن از دیگران برای استفاده از وسایلشان و مراقبت کردن از خودشان چیزهایی یاد بدهد.
کتاب من همیشه راهی پیدا میکنم را میتوانید با ترجمه هومان فتحی لقمان و علی فتحی لقمان بخوانید و همراه با کودکانتان لحظات خوشی را رقم بزنید.
کتاب من همیشه راهی پیدا می کنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب داستانی جذاب برای کودکان گروه سنی پیش از دبستان دارد. مربیان، والدین و کسانی که با کودکان کار میکنند هم میتوانند از داستان جالب و بامزه این کتاب برای گفتگو با کودکان کمک بگیرند.