معرفی و دانلود کتاب مک هیزم شکن pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر تیرگان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مک هیزم شکن

کتاب مک هیزم شکن داستانی به نویسندگی و تصویرگری اریک استون و ترجمه شقایق علی پور است. این داستان درباره هیزم شکنی به نام مک است که تمام درختان جنگل را قطع می‌کند تا برای خودش، هیزم ذخیره کند، سقف خانه‌اش را درست کند و ...

مک هر روز به جنگل می‌رفت. او برای اینکه هیزم ذخیره کند و روزهای سرد، گرم بماند، درخت‌ها را قطع می‌کرد. یک روز سقف کلبه‌اش خراب شد و برای درست کردن آن هم به چوب احتیاج داشت، بنابراین دوباره به جنگل رفت و درخت‌ها را قطع کرد. او آنقدر به این کارش ادامه داد تا هیچ درختی در جنگل باقی نماند. اما مک با کمک حیوانات موفق شد تا کاری کند و جنگل را دوباره نجات دهد... به نظر شما، مک برای نجات جنگل چه کار کرد؟

کتاب مک هیزم شکن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مک هیزم شکن را به تمام بچه‌هایی که به خواندن داستان علاقه‌مند هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مک هیزم شکن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمک هیزم شکن

به گفته دختر ۶ ساله من چون آخرش خوب تموم شد دوست داشت

adonis
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۲۴

دخترخالم که ۷ سالشه خوند و خیلی دوستش داشت. ممنون از طاقچه.