دانلود و خرید کتاب راز راندا برن ترجمه ساره‌سادات علوی
تصویر جلد کتاب راز

کتاب راز

معرفی کتاب راز

کتاب راز اثری از راندا برن است که با ترجمه ساره سادات علوی می‌خوانید. این اثر که نسخه مکتوب شده مستندی به همین نام است، درباره رازی صحبت می‌کند که توانایی ایجاد تحولی عمیق را در زندگی تمام انسان‌ها دارد.

کتاب راز به ۴۴ زبان ترجمه شده و ۲۱ میلیون نسخه فروش داشته است و همچنین مورد توجه چهره‌های سرشناس بسیاری از جمله اپرا وینفری، الن دی‌جنرس و لری کینگ قرار گرفته است.

درباره کتاب راز

راز چیست؟ چگونه این راز قرار است زندگی ما را متحول کند؟ بیایید نگاهی به این کتاب و مطالبش بیندازیم تا با این راز متحول کننده آشنا شویم.

راز بر اساس یک قانون قدیمی به نام قانون جذب نوشته شده است؛ این قانون می‌گوید: افکار ما قدرت بسیاری دارند. افکار مثبت به راحتی می‌توانند چیزهای مثبت و خوب مانند موفقیت و ثروت را به سمت ما جذب کنند و از طرف دیگر افکار منفی هم به راحتی ما را به سمت بعد منفی زندگی مانند از دست دادن ثروت و ... سوق می‌دهند. تمام کائنات بهم پیوسته هستند و ما و تمام انسان‌ها می‌توانیم از این بهم پیوستگی و همچنین قدرتی که افکارمان دارد استفاده کنیم تا دنیایی را برای خودمان بسازیم که تنها و تنها مخصوص به خود ما است.

اما چگونه؟ چیز دیگری که در این کتاب می‌آموزیم مثبت اندیشی است. اگر ما باور داریم که قدرت افکار ما نامحدود است و چیزی را که ما می‌خواهیم به ما می‌بخشد، بنابراین، با کمک اندیشه مثبت می‌توانیم تمام آنچه را که می‌خواهیم به دست بیاوریم.

کتاب راز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

راز را به تمام کسانی که دوست دارند زندگی خود را متحول کنند پیشنهاد می‌کنیم. این کتاب قرار است به ما بیاموزد چگونه با استفاده از نیروی افکار چیزهای خوب را به سمت خود جذب کنیم و از رخدادهای منفی و بد فاصله بگیریم. بنابراین اگر در پی کسب چنین فرصتی هستید، خواندن کتاب راز را از دست ندهید.

درباره راندا برن

راندا برن نویسنده معروف و تهیه‌کننده ۲۶ اوت ۱۹۴۵ در ملبورن چشم به جهان گشود. او را در دنیا به دلیل نوشتن کتاب راز و کتاب‌هایی که بعد از آن و در ادامه راز منتشر کرد می‌شناسند. مجله تایم در سال ۲۰۰۷ راندا برن را به عنوان تاثیرگذارترین فرد دنیا معرفی کرد. علاوه بر این، زمانی که اپرا وینفری، از او دعوت کرد تا به برنامه مشهورش بیاید، میزان شهرت او چند برابر شد.

از میان آثار دیگر راندا برن می‌توان به کتاب‌های آموزه‌های روزانه راز، راز شکرگزاری، قانون جذب، قهرمان، تقویم معجزه ۱۳۹۳، راز هستی، قدرت، معجزه و معجزه سپاس‌گزاری اشاره کرد.

بخشی از کتاب راز

لیزا نیکولز:

«هر آنچه که بخواهید - شادی، عشق، فراوانی، موفقیت و انواع نعمت‌های دیگر- در جهان وجود دارد و در انتظار شماست تا به آن دست یابید. شما باید برای دستیابی به آن عطش داشته باشید. باید با اراده خود به سمت آنها حرکت کنید. در آن هنگام که با ارادهٔ قاطع به سمت آنچه می‌خواهید حرکت می‌کنید، جهان هستی هر آنچه که خواستارش بوده‌اید را به شما تحویل خواهد داد. به هر چیز زیبا و خارق‌العاده‌ای که در اطرافتان است، توجه کنید و از آنها تعریف کنید. از سوی دیگر وقت و انرژی‌تان را برای گله و شکایت دربارهٔ آنچه بر وفق مرادتان نیست، هدر ندهید. توجه خود را معطوف خواسته‌هایتان کنید تا میزان بیشتری از آن را به دست بیاورید.»

کلمات هوشمندانهٔ لیزا دربارهٔ تعریف و ستایش کردن از چیزهای خوبی که در اطرافتان قرار دارند را باید طلا گرفت. هرآنچه در زندگی‌تان هست را ستایش کرده و از آن تعریف کنید. وقتی از چیزی تعریف می‌کنید یا آن را ستایش می‌کنید در بالاترین فرکانس عشق قرار دارید. در کتاب مقدس اشاره شده است که یهودیان برای جذب سلامتی، ثروت و شادمانی از عمل ستایش کردن بهره می‌برده‌اند. آنها از قدرت ستایش کردن باخبر بوده‌اند. برخی افراد تنها زمانی که کسی عطسه می‌کند، برای او طلب عافیت می‌کنند و هیچ‌گاه از این توانایی قدرتمندشان به نفع خود بهره نمی‌برند. در لغت‌نامه عمل ستایش کردن به معنای «جلب لطف معنوی و اعطای سلامتی و موفقیت» آمده است. پس از همین الان شروع به استفاده از قدرت ستایش کردن در زندگی‌تان کنید و برای همه چیز و همه‌کس طلب عافیت کنید. دعا کردن برای دیگران نیز همین‌گونه است. زمانی که شما برای کسی یا چیزی دعا می‌کنید، شما در واقع در حال عشق ورزیدن هستید و یکی از قدرتمندترین فرکانس‌های موجود را از خود ساطع کرده و صد برابر هر آنچه می‌گویید را به سمت خویش بازمی‌گردانید.

دعا کردن و ستایش کردن، تمام منفی‌نگری‌ها را از بین می‌برد. پس حتی برای دشمنانتان نیز دعا کنید. اگر برای دشمنانتان لعن و نفرین بفرستید، این لعن و نفرین به خودتان بازگشته و به شما آسیب می‌زند. اگر شما برای آنان نیز دعا و طلب عافیت کنید، تمام اختلافات و منفی‌نگری‌ها را از بین برده و احساس عشق و دوست داشتن نهفته در دعا و طلب عافیت به خودتان باز می‌گردد. وقتی در حال دعا و ستایش هستید، می‌توانید تغییر فرکانستان را به فرکانس جدید به همراه بازخوردی از احساسات خوب حس کنید.

دکتر دنیز ویتلی:

«اغلب رهبران گذشته، بخش مهمی از راز را درک نکرده بودند و آن، قدرت دادن به دیگران و سهیم شدن با آنان بوده است.

ما در بهترین برههٔ زمانی تاریخ قرار داریم. این نخستین بار است که ما قدرت به دست‌گیری علم و دانش را بدین صورت در اختیار گرفته‌ایم.»

با در اختیار گرفتن این دانش، شما از حقیقت جهان و خودتان آگاه خواهید شد. بینش عمیق من به راز و ارتباط میان آن با جهان هستی از آموزه‌های رابرت کولیر، پرنتیس ملفورد، چارلز هنل و مایکل برنارد بکویث حاصل شده است. با درک این موضوع به آزادی مطلق دست خواهید یافت. با تمام وجود امیدوارم که شما نیز بتوانید به این میزان از آزادی دست پیدا کنید. اگر بتوانید به این درجه از بینش و دانش دست پیدا کنید، می‌توانید با بهره از وجودیت و قدرت افکارتان، بهترین‌ها را برای جهان و آینده نسل بشر پدید آورید.