معرفی و دانلود کتاب اعجاز بیان pdf + خلاصه رایگان

۴.۵(از ۲ امتیاز)
قاسم رضایی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اعجاز بیان

کتاب اعجاز بیان نوشته قاسم رضایی است. این کتاب فنون سخن‌وری و روش‌های موفقیت در قانع کردن دیگران و فریب نخوردن از دیگران را آموزش می‌دهد و کمک می‌کند موفق‌تر باشید.

درباره کتاب اعجاز بیان

درباره سخن و سخنوری در تمام مکاتب و مذاهب، کتاب‌های فراوانی نوشته شده است. نویسنده با مطالعه همه آنها دریافته که جامعه امروز ما به دلیل وجود سخنرانی، کنفرانس، ارائه پایان‌نامه، مقاله،‌ خطبه، کیفرخواست، خطبه سیاسی، نظامی و ... به یک مجموعه منسجم نیازمند است. با مراجعه به همه منابع موجود، کتاب اعجاز بیان تهیه و نتظیم و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

این کتاب فنون سخنوری را به شما یاد می‌دهد و کمک می‌کند تا در دام مغلطه و سفسطه دیگران نیفتید اما خودتان بتوانید در صورت نیاز از آن استفاده کنید. مجهز و مسلط باشید و احساس کمبود نداشته باشید. این کتاب به شما کمک می‌کند یک سخنور بی‌نظیر باشید.

خواندن کتاب اعجاز بیان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند در گفت و گو موفق باشند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اعجاز بیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اعجاز بیان
حجم فایل کتاب:۱.۶۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۷۲۳۷۰۷
تعداد صفحه‌ها:۲۴۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.