کتاب دری و دوست راست راستکی اش
معرفی کتاب دری و دوست راست راستکی اش
کتاب دری و دوست راست راستکی اش داستانی خندهدار از ابی هنلن با ترجمه نلی محجوب است. این داستان تصاویر زیبایی دارد و از روابط میان خواهر برادرها، دوستان مدرسه و دوستان خیالی بچهها میگوید و حسابی شما را میخنداند.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب دری و دوست راست راستکی اش
دری فانتاسماگوری، یا همان وروجک، تهتغاری خانواده است. او یک خواهر و برادر بزرگتر از خودش به نامهای ویولت و لوک دارد. دری خیلی دوست دارد با آنها بازی کند اما آن دو به او میگویند مثل بچه کوچولوهاست و او را به بازیهایشان راه نمیدهند. همین میشود که دری به دوستهای خیالیاش پناه میبرد. دوری یک هیولا به اسم مری دارد که همیشه و همهجا مراقبش است و شبها زیر بالشش میخوابد. تازه آقای ناگی، نگهبان، هم هست. درست است که او در جنگل زندگی میکند اما اگر دوری کاری با او داشته باشد، سریع خودش را میرساند. الان هم باید سروکلهاش پیدا شود. چرا؟ چون فردا روز اول مدرسه است!
ویولت و لوک توصیههای زیادی به دوری کردهاند. به او گفتند که وقتش رسیده است به مدرسه برود و دوستهای واقعی پیدا کند. اما کلی کار هست که دوری نباید انجام دهد. مثلا نباید خودش باشد یا اینکه کارهایی را بکند که قبلا انجام میداد، خب مسلم است که این توصیهها اصلا کمکی به دوری نمیکند و فقط باعث میشود تا او گیج و گیجتر شود.
شما پیشنهادی برای دوری دارید؟
ابی هلنن در کتاب دری و دوست راست راستکی اش به خوبی از روابط میان کودکان صحبت میکند و به آنها نشان میدهد که متفاوت بودن هیچ عیبی با بقیه ندارد و همه بچهها میتوانند و باید یاد بگیرند خود واقعیشان باشند.
کتاب دری و دوست راست راستکی اش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب دری و دوست راست راستکی اش داستانی عالی و جذاب برای کودکان و نوجوانان است. اما مربیان و والدین هم میتوانند از این داستان برای گفتگو با بچهها استفاده کنند.
عالیهعع این کتاب واقعا عالی هست من نسخه چاپی این کتاب رو دارم حتما این کتاب رو بخونید🥰
من چاپ این کتاب رو داشتم خیلی بامزه بود و من خوشم اومد دری به شخصیت بامزه بود و به یک دوست که باهاش باشه نیاز داشت این کتاب رو تهیه کنید و بخونید
من جلد اول و دوم شو چاپی خوندم خوشم اومد اینم عالی بود
جذاب قشنگ اصلا قابل گفتن نیست.من عاشق مجموعه ی دری ام و همه رو چاپیشو دارم.و صد بارم از روشون بخونم سیرررررر نمی شمممممم.خواهش می کنم اگر غیر از این مجموعه ی ۴ جلدی جلد دیگری هم بود حتما طاقچه
دخترم خیلی خوشش اومد، برای حدود هفت سال یا ببشتر مناسبه به نظرم
عالییی بود🩷🩷😃😃😃 حتما بخونیدش خیلی نسبت به بقیه ی کتابا ی این مجموعه قشنگ تره🤭👍(البته این فقط نظر منه ها شما ممکنه نظر متفاوتی داشته باشید)
بهترین کتابی که خواندم من جلد های دیگرش هم خوندم و پیشنهاد می کنم حتما بخونید
شاید داستان واضح بهش نپردازه ولی هم موضوع و هم المان های رنگین کمان و نگاه های دو دختر روی جلد و ... غیر مستقیم به هم جنس گرایی پرداخته....
خیلی طنز و خنده داره و کودکانه هست
عالی عالی عالی