کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات
معرفی کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات
کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات با رویکرد چابک، PMBOK-6 نوشته محسن صدیق مشکنانی است.
کتاب مدیریت و کنترل پروژههای فناوری اطلاعات: رویکرد چابک، PMBOK-6، تمام محورهای دانشی آخرین نسخه موجود پیکرهی دانش مدیریت، یعنیPMBOK-6،که استاندارد مدیریت پروژه در دنیاست، از منظر فناوری اطلاعات و با توجه به شرایط ما، پوشش میدهد. در این کتاب، رویکرد چابک، برمبنای تولید چابک نرمافزار، در فصول مختلف دنبال شده است.
در این اثر ابتدا با مفاهیم مانند مدیریت و مهندسی و کنترل پروژهها آشنا میشویم. سپس درباره مدیریت یکپارچگی (مجتمع سازی) پروژه آشنا میشویم و از محدوده پروژه و مدیریت ارتباطات پروژه میخوانیم. در فصلهای بعدی کتاب با کیفیت پروژه آشنا میشویم و میآموزیم که چگونه میتوانیم پروژهها را به شکلی که فراتر از تنها یک پروژه ساده باشد، مدیریت کنیم و به انجام برسانیم.
کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات میتواند به عنوان کتاب درسی برای دانشجویان درس مدیریت و کنترل پروژههای فناوری اطلاعات استفاده شود. علاوه بر این، دانشجویان مهندسی نرمافزار و دست اندرکاران و مدیران پروژههای فناوری اطلاعات نیز میتوانند از محتوای این اثر استفاده کنند.