معرفی و دانلود کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات pdf + خلاصه رایگان

نشر ممد
categoryدسته‌بندی:
کامپیوتر

معرفی کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات

کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات با رویکرد چابک، PMBOK-6 نوشته محسن صدیق مشکنانی است.

کتاب مدیریت و کنترل پروژه‌های فناوری اطلاعات: رویکرد چابک، PMBOK-6، تمام محورهای دانشی آخرین نسخه‌ موجود پیکره‌ی دانش مدیریت، یعنیPMBOK-6،که استاندارد مدیریت پروژه در دنیاست، از منظر فناوری اطلاعات و با توجه به شرایط ما، پوشش می‌دهد. در این کتاب، رویکرد چابک، برمبنای تولید چابک نرم‌افزار، در فصول مختلف دنبال شده است.

در این اثر ابتدا با مفاهیم مانند مدیریت و مهندسی و کنترل پروژه‌ها آشنا می‌شویم. سپس درباره مدیریت یکپارچگی (مجتمع سازی) پروژه آشنا می‌شویم و از محدوده پروژه و مدیریت ارتباطات پروژه می‌خوانیم. در فصل‌های بعدی کتاب با کیفیت پروژه آشنا می‌شویم و می‌آموزیم که چگونه می‌توانیم پروژه‌ها را به شکلی که فراتر از تنها یک پروژه ساده باشد، مدیریت کنیم و به انجام برسانیم.

کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات می‌تواند به عنوان کتاب درسی برای دانشجویان درس مدیریت و کنترل پروژه‌ها‌ی فناوری اطلاعات استفاده شود. علاوه بر این، دانشجویان مهندسی نرم‌افزار و دست اندرکاران و مدیران پروژه‌های فناوری اطلاعات نیز می‌توانند از محتوای این اثر استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات
عنوان دیگررویکرد چابک، PMBOK-۶
موضوعکامپیوتر
نویسندهمحسن صدیقی‌مشکنانی
انتشاراتنشر ممد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۱۱/۱۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تدریس آنلاین در دوران کروناتصویر جلد کتاب تدریس آنلاین در دوران کرونا
کاستاس پن
آموزش نرم افزار پاورپوینت (2013 PowerPoint)تصویر جلد کتاب آموزش نرم افزار پاورپوینت (2013 PowerPoint)
ایمان اشکاوندراد
تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تشریح مسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال توماس؛ جلد اول
جرج توماس
مبانی کامپیوتر و برنامه سازی با رویکرد الگوریتم و فلوچارتتصویر جلد کتاب مبانی کامپیوتر و برنامه سازی با رویکرد الگوریتم و فلوچارت
جواد وحیدی
چوپی؛ من دیگر پستانک نمی خواهم!تصویر جلد کتاب چوپی؛ من دیگر پستانک نمی خواهم!
تیری کورتن
رهبری و یادگیری معلمانتصویر جلد کتاب رهبری و یادگیری معلمان
آن لیبرمن
انبارداده‌ها و داده‌کاویتصویر جلد کتاب انبارداده‌ها و داده‌کاوی
مهدی اسماعیلی
تکنیک‌های طلایی در پروپوزال‌نویسی (راهنمای کاربردی نگارش پروپوزال‌ دانشگاهی)تصویر جلد کتاب تکنیک‌های طلایی در پروپوزال‌نویسی (راهنمای کاربردی نگارش پروپوزال‌ دانشگاهی)
مهدی پاک‌نهاد
آموزش کتابخانه NumPy در پایتون برای علاقمندان دانش تحلیل داده هاتصویر جلد کتاب آموزش کتابخانه NumPy در پایتون برای علاقمندان دانش تحلیل داده ها
محمد عثمان مالک
راهنمای جامع زبان برنامه نویسی DAXتصویر جلد کتاب راهنمای جامع زبان برنامه نویسی DAX
آلبرتو فراری
مفاهیم شی‌گرایی و پیاده‌سازی آن‌ها با زبان‌های #C++ ،C جاوا و پایتونتصویر جلد کتاب مفاهیم شی‌گرایی و پیاده‌سازی آن‌ها با زبان‌های #C++ ،C جاوا و پایتون
رمضان عباس نژادورزی
صفحه آراییتصویر جلد کتاب صفحه آرایی
مرجان کشاورزی
Special English in Curriculum Development 2تصویر جلد کتاب Special English in Curriculum Development 2
مهران فرج‌اللهی
مرجع کامل برنامه نویسی پایتون (ویراست دوم)تصویر جلد کتاب مرجع کامل برنامه نویسی پایتون (ویراست دوم)
جواد وحیدی
قفستصویر جلد کتاب قفس