کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند
معرفی کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند
کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند نوشته شری آرگو، راهنمایی عالی برای زنان است تا بتوانند در یک رابطهی عاطفی، نگاهی واقعگرایانه به وقایع و روابطشان داشته باشند. این کتاب با ترجمه پوراندخت رمدانی منتشر شده است.
درباره کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند
تابهحال هیچ کتاب روانشناختی روابطی مانند این کتاب نوشته نشده است. این کتاب با طنز بیسابقهاش، به موضوعی جدی میپردازد. کتاب سرشار است از لقمههای کوچک طنزآلود و هجوآمیز درمورد تمام چیزهایی که مردان انجام میدهند تا زنان را ناامید کنند.
در طول تاریخ، همیشه زنان و مردان این سوال را از خودشان پرسیدهاند: فردی که دوست دارم با او رابطهای عاطفی آغاز کنم، کدام ویژگیهای من را دوست دارد؟ اگر نگاهی به مطالب روانشناسی سطحی که در سراسر اینترنت هم پراکنده است، بیندازید میبیند که زنان را ترغیب و تشویق میکنند تا با لوندی و دلبری کردن، مردان را جذب کنند. اما آیا مردان هم همین نظر را دارند؟ آیا آنها در زندگی به دنبال زنی میگردند که تمام فکر و ذکرش دلبری کردن برای مردان است یا زنی را میخواهند که میتوان با او گفتگو کرد؟
شری آرگو در کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند تمرکزش را به مسائل واقعگرایانهی یک ارتباط معطوف کرده است. او تلاش کرده تا به جای تکیه بر روابط ایدهآلیستی که در کتابها و فیلمها زیاد میبینیم، به ماجراهای واقعگرایانه یک ارتباط عالی نگاه کند و خواستههای مردان و رفتارهای درست و غلط از منظر آنان را بیان کند. در حقیقت شری آرگو در این این کتاب به این سوال، پاسخ میدهد؟ چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند؟
کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند اثری عالی برای تمام زنانی است که در یک رابطه عاشقانه هستند. اگر دوست دارید رابطهای سالم را شروع کنید، حتما این کتاب را بخوانید.
بخشی از کتاب چرا مردان زنان زیرک را دوست دارند
همهٔ ما آن زن دلنازک را میشناسیم که در رابطه با هر مردی که تازه وارد زندگیاش شده، با تمام وجود از خودش مایه میگذارد، درحالیکه طرف مقابل ازخودگذشتگی کمتری نشان میدهد. او زنیست که کورکورانه عشق میورزد، چراکه تشنهٔ توجه متقابل است. او همان زنیست که زیر بار تمام خواستههای مردش میرود، چراکه میخواهد رابطهاش را به هر قیمتی نگه دارد. همهٔ ما کموبیش درگیر چنین روابط نابههنجاری بودهایم.
بهطور قطع متوسط مقالههایی که در مجلات زنان به چاپ میرسند به زنان مشاورههای احمقانهای در مورد روابط میدهند که با خواندن آنها این مسئله که چرا زنان در روابط آنقدر تشنهٔ توجه هستند بیشتر قابل درک میشود. «دور از دسترس به نظر برسید، اما برای شریک شکمگندهٔ خود چهار وعده غذای چرب بپزید... روز ولنتاین برایش کلوچههای قلبیشکل بپزید و رویش را با میوههای عجیب و غریبی که از مالزی وارد شدهاند تزئین کنید (درست مثل سرآشپز مارتا استوارت). برای خریدن خوراکیهای مورد علاقهاش تا آنطرف شهر رانندگی کنید. از قرار دوم به بعد لباسهای بدننما بپوشید.» فکر میکنید حاصل این نسخههایی که مجلات برای زنان میپیچند چیست؟ فاجعه.
قانون جذب شمارهٔ ۱
در زندگی بهدنبال هرچه بدوی از تو فرار خواهد کرد. خصوصاً اگر با سماجت یک مرد را دنبال کنی.
هشدار: اگر فقط ظاهرت را به رخ مردان بکشی آنها شاید در ابتدا به بدنت جذب شوند... اما بعد فرار خواهند کرد.
چرا مردان از دست زنان سمج فراری هستند؟ زیرا رفتار این زن نشان میدهد که او فاقد اعتمادبهنفس است، با اینکه تازه آشنا شدهاند و اساس رابطه متزلزل است، زن بهدنبال تعهد است. زیادهروی زنان در ابتدای رابطه در مقابل شخصی که هنوز تاحدودی غریبه است، یکی از این دو تفکر را در مردان ایجاد میکند؛ این زن یا درمانده و گدای محبت است، یا آماده است خودش را تقدیم هر مردی که از راه میرسد بکند. و با این تفکر مرد حس احترامش را نسبت به زن از دست میدهد. این اتفاق در پی خودکمبینیهای مفرط زنان پیش میآید و باعث میشود مرد دیگر تمایلی به نزدیکشدن به زن نداشته باشد. حتی اگر او را در یک لباس بدننما ببیند.
سلام من این کتاب رو با ترجمه ی خانم ساجدی مطالعه کردم که بی نظیر بود. ابتدا نسخه الکترونیکی و بعد نسخه ی چاپی اون رو خریدم تا بارها نکاتش رو مرور کنم... اولین بار که شروع به مطالعه کردم، مطالب تا
من همین کتابو از یه انتشارات دیگه با یه ترجمه ی دیگه خونده بودم و تعجب میکردم برخلاف ابتدای کتاب که لحن طنزآمیز نویسنده رو ستوده بودند😶چرا انقدر رک و صریح و تاحدی تنده؟🤔😅🙄اما حالا که با این ترجمه دارم
سطحی سطحی سطحی برای تفریح میخوندم و یک سری پیشنهادهاش که به قول خودش نماد روباهه ،واقعا باعث دورویی میشه،مثلا میگه فلان رفتارو وانمود کن،،چرا باید وانمود کنیم و از حقیقت دورشیم، برای افرادی که واقعا میخوان رشد عمیقی داشته
برای مجردها و کلا قبل دوران انتخاب همسر خوبه. ولی برای متاهل ها کاربردی نیست. من تا نیمه خوندم رهاش کردم چون در زندگی متاهلی قابل اجرا نیست، ینی میشه اینجوری ام زندگی کرد اما ب نظر من درست نیست زن
سلام به همه من با خوندن این کتاب همش حسرت میخورم که چرا زودتر این کتاب بهم معرفی نشد که میتوانستم خیلی رفتارها رو که نباید انجام میدادم و رفتارهایی که باید انجام میدادم .... ورگرنه الان اوضاع خیلی خیلی فرق میکرد باورتون
این که رابطه را از دید طرف مقابل ببینیم، درک ما را از رابطه بهتر میکند و میتوانیم رابطه بهتر و خوشحال تری داشته باشیم. این کتاب در پی معرفی دیدگاههای مردان درباره زنان است که ممکن است هیچ وقت
سلام ...عالی...واقعا هر خانمی باید اینها رو بدونه تا موفق باشه و مورد سواستفاده قرار نگیره
عالی بود به شدت پیشنهاد میکنم🥲
به عنوان کسی که این کتاب رو مطالعه کرده باید بگم ترجمه روان و نکات جذابی داشت، فقط بعضی جاها احساس کردم نویسنده زیاده روی کرده توی نکته کم محلی، ولی در کل اگه منظورشو بفهمیم و با استفاده ازش
به عنوان دختری که ۹۰ درصد ارتباطات هام شکست خورده ،دختری مهربان ساده دل ،که کمبود محبت دارد و از پسرها محبت ندیده است پیشنهاد میکنم