معرفی کتاب من کتاب نمی خوانم!
کتاب من کتاب نمی خوانم! از مجموعه من...نیستم! نوشته جاناتان الن و ترجمه نیلوفر امنزاده است. کتاب من کتاب نمی خوانم! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه من ...نیستم! مجموعه جذابی است که با زبانی ساده و تصاویر رنگی و جالب برای کودکانی نوشته شده که تازه خواندن را شروع کردهاند. این مجموعه پر از نکتههای آموزشی درباره رفتارهای خردسالان و چگونگی برخورد والدین با آنها است.
درباره کتاب من کتاب نمی خوانم!
جغد داستان ما این بار یک کتاب توی دستش گرفته است و کلی ذوق و شوق دارد که کتاب را بخواند. اما ناگهان سروکله یک جوجه ریزه میزه باخواهرها و برادرها و دخترخالهها و پسرخالهها و همکلایهایش پیدا میشود. آنها از سر و کول بچه جغد بالا میروند و کلی شلوغ میکنند.
به نظر شما بچه جغد داستان ما دیگر میتواند کتابش را بخواند؟ اصلا مگر میشود در این شلوغی و سروصدا کتاب خواند؟
خواندن کتاب من کتاب نمی خوانم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این مجموعه جذاب و آموزندهاند.
درباره جاناتان الن
جاناتان الن، نویسنده مجموعه من ...نیستم! در سال ۱۹۵۷ به دنیا آمده است. او نویسنده و تصویرگر کتاب اهل انگلستان است. کتابهایی که جاناتان برای کودکان طراحی و تصویرگری میکند بسیار ساده و در عین حال جذابند که یک داستان را در کنار نقاشیهای دوستداشتنی روایت میکنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من کتاب نمی خوانم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | من کتاب نمی خوانم! |
| تعداد صفحهها: | ۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۶۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه من...نیستم |

تصویر گری بی نظیر و موضوع جذاب حالمون رو خوب کرد
خسته کننده و بی معنی بود آخه چی که جوجه ها می پرن و میان پایین کل داستان همین بود
خیلی خیلی خنده دار بود
۱۱۷. بامزه بود.