کتاب مدرسه... است، لطفا جای خالی را پر کنید؛ جلد چهارم
معرفی کتاب مدرسه... است، لطفا جای خالی را پر کنید؛ جلد چهارم
نبرد در اردوگاه چهارمین کتاب از مجموعه کتابهای مدرسه... است، لطفا جای خالی را پر کنید نوشته جیمز پترسون و کریس تبتس است که در انتشارات پرتقال به چاپ رسیده است. این مجموعه جذاب که ماجراهایش در میان بچههای مدرسه با قهرمانی نوجوانی به اسم ریف کاچادوریان میگذرد از کتابهای پرفروش کودک و نوجوان نیویوکتایمز بوده است.
درباره مجموعه مدرسه... است، لطفا جای خالی را پر کنید
این مجموعه روایت نوجوانی نهچندان اجتماعی، ولی بسیار خلاق و حساس است به اسم ریف، که برای ارتباط با دنیای اطرافش راههای مخربی انتخاب میکند. درگیری همیشگی او بر سرِ انتخاب ارزشهایش و چالشی که در برخورد با قوانین و محدودیتهای دنیای بیرون با آن روبهرو میشود، درونمایهی کتابها را تشکیل میدهد.
ریف در این مجموعه با ماجراهای گوناگون زیادی روبهرو میشود و پس از آزمون و خطاها، چیزهای زیادی یاد میگیرد، قضاوت نکردن از روی ظاهر آدمها، یادگرفتن کارها و سرگرمیهای جدید، پیدا کردن دوستان تازه، دشمنی نکردن با دیگران و بسیاری چیزهای با ارزش دیگر.
زبان خودمانی و صمیمی راوی و یادداشتهای تصویری خلاقانه، از جذابیتهای این مجموعه است.
خواندن کتابهای مدرسه... است، لطفا جای خالی را پر کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوجوانانی که دوست دارند داستان بخوانند و با تجربههای یک نوجوان همسن و سال خود برای آموختن چیزهای تازه همراه شوند، مخاطبان این کتاباند.
خیلی باحال و جذاب بود خوشم اومد
کاش تموم نمی شد تا حالا ۲۰۰۰۰ بار این جلد و ۱ ۲ ۳ رو خوندم.☺🤍 [جز لیست موردعلاقه کتابام🥺🤟🏻]
ترکیدم از خندهه
عالیه محشره حتما بخونین تا زندگیتون حیف نشده
اعلی فوقلعاده من تمام جلد هاشو خوندم می لطفا بازم کتاب بنویسید خی جذاب و یاحاله
بازم گودعهههه😝💕، ولی کاش تموم نمی شدشش🥺🔪.
قطعا میتونم بگم ک این کتاب از ۳ جلد قبلی خیلی قشنگ تر و خنده دار تره🦥😂 اگه ب کتاب های طنز و ماجرا جویی علاقه دارید، حتما این کتاب رو بخونید، ولی برای بهتر متوجه شدن داستان کلی کتاب،جلد های قبل هم
بی صبرانه منتظر ترجمه جلد پنجم و تمام پونزده جلد هستم، و توصیه میکنم برای همه نوجوون ها!!
هنوز نخوندم اما طبق جلد های قبلی کتاب خوبی میتونه باشه
این کتاب خیلی خوبه پیشنهاد. می کنم اول جلد های اول رو بخونید تا متوجه داستان بشید