معرفی و دانلود کتاب حسین جهادی pdf + خلاصه رایگان

مروری بر خاطرات جهادگر آسمانی، حسین مؤمنی

۴.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حسین جهادی

کتاب حسین جهادی یکی از آثار پژوهشی انتشارات سازمان بسیج دانشجویی نوشته فریبا محمدکریمی است که به مروری بر خاطرات جهادگر آسمانی، حسین مؤمنی می‌پردازد.

بسیج دانشجویی به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردها و نهادهای انقلاب اسلامی می‌کوشد در حوزه جنگ نرم در میدان نبرد نوین با دشمن تلاش کند و در این راستا انتشار کتاب‌هایی با رویکرد و محوریت اعتلای نقش‌آفرینی بسیج دانشجویی و با محتواهای گوناگون آموزشی و آگاهی دهنده را در دستور کار خود قرار داده است.

هدف این سازمان فرهنگسازی، ایجاد روحیه مطالبه‌گری و تصمیم‌سازی برای مسئولان، تربیت نیروهای متعهد و در نهایت ورود در میدان عمل برای ساختن جامعه اسلامی است.

کتاب حسین جهادی از این انتشارات می‌تواند راهنما و راهگشایی برای دانشجویان متعهد و انقلابی باشد تا در جهت افزایش دانش و بینش انقلابی خود از آن بهره‌مند شوند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حسین جهادی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:حسین جهادی
عنوان دیگر:مروری بر خاطرات جهادگر آسمانی، حسین مؤمنی