کتاب شب به خیر دیگه!
خواندن نظراتمعرفی کتاب شب به خیر دیگه!
کتاب شب به خیر دیگه! نوشته جوری جان و ترجمه مسعود ملکیاری است. کتاب شب به خیر دیگه! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب شب به خیر دیگه!
اردک میخواهد شبنشینی کند. او به سراغ خرسه میرود تا با هم حرف بزنند و تا صبح بیدار باشند اما خرسه خسته است و میخواهد بخوابد و دوست ندارد کسی مزاحم خوابش بشود. اما اردکه که حوصلهاش سر رفته چکار باید بکند؟
این کتاب به کودکان میآموزد که تفاوتهای روحی دوستان خود را به خوبی بشناسند.
خواندن کتاب شب به خیر دیگه! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۵ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
دوستت دارم دیگه!![]()
مراقب هیولاها باش! داستانی درباره پذیرش احساساتلارن استاکلی
اتوبوس زردلورن لانگ
ترست را سر و ته کناندی هاردیمن
نامرئی هااندی جی. پیتزا
داداش کوجولوی دو سالم عاشقشه کتاب برگرد خونه دیگه رو هم واسش گرفتیم از همین مجموعه و خیلی دوستش داشت. اگر تو مایه های این کتاب میخواستین مجموعه ی فیلی و فیگی عالیه.
کتاب جالبی بود میشه چندتا از صفحه هاش رو به صورت نمایش با کودک اجراش کرد، والدین دیالوگهای مربوط به اردک رو بگن و کودک دیالوگهای خرس رو بگه! (خرسه یه جاهایی فقط میگه:نه!)
کتاب بسیار بامزه و جذابه. من برای دختر سه ساله میخونم و روزی سه بار باید بخونیمش حتما.
طنز خوبی داره برای بچه های ریز و یکم درشت تر مناسبه. این داستان حکایت اردکی بود که نمی خواست بخوابه و خرسی که نمی خواست بیدار بمونه. اما آخرش اتفاق دیگه ای افتاد. نتیجه ی اخلاقی اینکه مزاحم خواب
بهنظرم این کتاب هیچ چیز مثبتی رو به کودک آموزش نمیده و اصلا محتوای خاصی نداره
کتاب خیلی خوبی بود
تصویر گری کتاب عالی اما مفهوم مستتر در کتاب در فرهنگ ما جایی ندارد. کمک به دیگران از ارزشهای والایی است که این نوع کتابها آن را ندیده میگیرند و فقط به خود فرد ارزش میدهند. خودمحوری در هر دو شخصیت اصلی کتاب
خوب یود
خیلی خیلی زیاد این کتاب عالی بود من عاشق کتاب های کوتاه با جملات کم و صفحه های قشنگ هستم منثل این کتاب 😍
تجربه خوندن این سری کتاب با برادرم تجربه بامزه و دل نشینی بود! :))