معرفی و دانلود کتاب داستان‌های موضوعی: چهل موضوع و 339 داستان + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب داستان‌های موضوعی: چهل موضوع و 339 داستان

کاظم سعیدپور، پژوهشگر دینی است. در یکی از داستان‌های این مجموعه درباره فقر به نام «جمجمه» می‌خوانیم: «پادشاهی از راهی می‌گذشت، چشمش به مردی افتاد، که جمجمه انسانی را پیش روی خود گذاشته بود و به آن نگاه می‌کرد. پادشاه به سوی او رفت و پرسید: با این جمجمه استخوانی چه کار داری؟ آن مرد در پاسخ گفت: ای پادشاه! من هر چه به این جمجمه نگاه می‌کنم، نمی‌فهمم که این کله، متعلق به آدم فقیر و بیچاره‌ای مثل من است، یا تعلق به بزرگی چون تو دارد. پادشاه، انگشت حیرت به دندان گرفت و گفت ما نیز نمی‌دانیم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان‌های موضوعی: چهل موضوع و 339 داستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداستان‌های موضوعی: چهل موضوع و ۳۳۹ داستان
موضوعاخلاق اسلامی
نویسندهکاظم سعیدپور
انتشاراتنشر جمال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

m.n
۱۳۹۷/۱۱/۱۱

داستان های بسیار آموزنده و تامل برانگیزی داره عالیه.

بریده‌هایی از کتاب

Aysan
پروردگارا! آنچه به وسیله پیغمبرانت وعده داده‌ای نصیب ماکن، ما را در روز رستاخیز بی‌آبرو مکن. البته تو هرگز وعده خلافی نمی‌کنی.
Aysan
پروردگارا! این دستگاه با عظمت را به عبث نیافریده‌ای. تو منزهی از اینکه کاری به عبث بکنی، پس ما را از آتش کیفر خود نگهداری کن!
m.n
جز به پروردگارت امیدوار مباش!
Aysan
رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله در شب معراج از خداوند سؤال کرد: ای خداوند متعال! کدام اعمال افضل است؟ خداوند فرمود: در نزد من هیچ عملی با فضیلت‌تر از این دو چیز نیست؛ که بنده‌ام بر من توکل کند و به هر چه که من برایش قسمت کرده‌ام راضی باشد.
با خدا باش و پادشاهی کن بی‌خدا باش و هر چه خواهی کن مجلسی
سیّد جواد
عفو خدا بیشتر از جرم ماست.
Aysan
خداوند خطاب به عیسی علیه‌السلام فرمود: لا تَیأَسْ مِنْ رَوْحِی؛ از رحمت من ناامید نشو!
Aysan
گریه یحیی حضرت یحیی علیه‌السلام از خوف خداوند تعالی چنان گریست که اشک چشمش، گوشت هر دو گونه او را از بین بُرد؛ به طوری که دندان‌هایش پیدا بود.
Aysan
من خلق نمی‌کنم و اگر خلق کردم بر مخلوق خود رحم می‌نمایم.
عبادت به جز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجّاده و دلق نیست سعدی
حکایت نامه موضوعی پیامبر (ص)
غلامرضا حیدری‌ابهری
محمد صلی الله علیه و آله و سلم و پیامبران: برتری رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله بر سایر انبیا از زبان امیرالمؤمنین علیه‌السلام
فرید مسعودی
قصه‌های شهریور
آموزش وضو و نماز
حسین احمدی
مدرسه آل‌الرضا: ۳۶۵ حدیث برگزیده از امام رضا (ع) و فرزندان بزرگوارشان
اکبر جاهدی
امام حسن؛ مجموعه‌ چهارده معصوم (ع)
مهدی پیشوایی
قصه ما مثل شد؛ جلد سوم
محمد میرکیانی
داستان‌های قرآن و پیامبران
علامه قطب‌الدین راوندی
امام علی؛ مجموعه‌ چهارده معصوم (ع)
مهدی پیشوایی
قصه‌های مهر
قصه‌های تیر
مصطفی رحماندوست
حکمت‌های باقری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام باقرعلیه‌السلام (راه زندگی ۸)
جواد محدثی
قصه ما مثل شد؛ جلد دوم
محمد میرکیانی
حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)
ابراهیم رستمی