کتاب داداش رتسوها؛ جلد دوم
معرفی کتاب داداش رتسوها؛ جلد دوم
ما نمیترسیم! دومین جلد از مجموعه کتابهای داداش رتسوها نوشته کارا لارو است. مجموعه کتاب داداش رتسوها را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه داداش رتسوها داستانهای لویی و رالفی رتسو دو تا موش است که قرار است حسابی جدی باشند و از پس کارهایشان بربیایند اما در همین اوضاع دچار درسرهای مختلفی هم میشوند و باید خودشان را از این دردسرها خلاص کنند. همین تلاشها هم اتفاقات بامزهای میسازد.
مجموعه داداش رتسوها داستانهای خواندنی و جذاب دارد و کودک را با خودش به دنیای خیالی موشهای زرنگ میبرد.
خواندن کتاب داداش رتسوها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب داداش رتسوها؛ جلد دوم
رالفی میگوید: «و باید جایزه هم داشته باشیم. کلی جایزهٔ جورواجور!»
لویی میگوید: «به نظرم فعلاً میتوانیم به جای جایزه از اسباببازیهای قدیمی خودمان استفاده کنیم. وقتی بلیطهای بیشتری فروختیم و پول بیشتری درآوردیم، آنوقت میتوانیم جایزههای بهتری بخریم.»
فسقلی میگوید: «من کلی اسباببازی توی خانه دارم.»
نرمالو میگوید: «من هم دارم.»
لویی با صدای بلند میگوید: «عالی شد! چهقدر خوب! اعضای گروه، برگردیم سر کارمان! اول تمیزکاری را تمام میکنیم، بعد اینجا را میسازیم، بعد از آن هم، بازی میکنیم.»
چاد میگوید: «مبلهای کهنهٔ آن طرف را چهکار کنیم؟» او به کُپهای اشاره میکند که نزدیک خانهٔ اشباح روی هم تلنبار شده است. همینکه لویی به مسیر اشارهٔ چاد نگاه میکند، مو به تنش سیخ میشود. او وانمود میکند که دارد با دقت بیشتری به نقشهاش فکر میکند.
لویی میگوید: «چاد، تو فکری برای آنها بکن!»
چاد میپرسد: «چرا خودت فکری برایشان نمیکنی؟»
لویی میگوید: «من دارم کارها را مدیریت میکنم.»
چاد میگوید: «فکر کردم قرار است همه باهم کار کنیم. نکند میترسی به آن خانه نزدیک شوی؟»