کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها؛ جلد دوم
معرفی کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها؛ جلد دوم
کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها نوشته لینکلن پیرس و ترجمه نیلوفر امنزاده است. کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها
اگر به دنبال یک قهرمان میگردید، مکس آماده خدمت است. او میخواهد شوالیه شود اما این آرزو غیر ممکن است درست مثل دوست شدن با یک اژدها که نفسی آتشین دارد.
در این قسمت مکس سعی میکند یک شوالیه قوی باشد اما استاد تازهای که به مدرسه شوالیهها آمده است چندان خوشش نمیآید یک دختر شوالیه شود برای همین به او خیلی سخت میگیرد.
خواندن کتاب مکس و نیمچه شوالیه ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۷ تا ۱۲ ساله مخاطبان این کتاباند.
درباره لینکلن پیرس
لینکلن پیرس در بیست و سوم اکتبر سال ۱۹۶۳ به دنیا امده است. او کاریکارتوریست و سازنده طنز است و رمان هم مینویسد. او تاکنون برای انیمیشنهای زیادی داستان نوشته است. او به موسیقی کلاسیک علاقه دارد و یک برنامه محلی رادیویی را هم اداره میکند.
این کتاب رو حتما بخونید به نظر من از جلد اولش هیجانی تر بود
خیلی عالی بود ممنون از نویسنده ی داستان
این یه کتاب تخیلی هست که کلی تصویر های باحال داره و نویسندش همون نویسنده بیگ نیت هست . کتابش طنزه و شخصیت اصلیش دختره پیشنهاده میکنم عالی بودد
عالییییییییییییییییییی خیلی عالی بود دست نویسنده درد نکنه جلد دو خیلی خفن تر از یکش بود❤️
خیلی خوب بودددد✍🏾
کتاب خیلی خوبیه خیلی خیلی خوب و بامزه و...🤍🤍🤍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍امید وارم شما هم بخونید اگه به کتاب های فانتزی و البته کمیک علاقع دارید حتمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بخونید کتاب خیلی زیبا و گرافیک خیلی فوق العاده ای هم داشت _حتما بخونید👻🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐و لطف کنید اگر
طاقچه خیلی بدی من جلد یک رو تموم کردم با هیجان اومدم جلد دو رو بخونم دیدم باید بخرمش .خیلی بی رحمی 😭😭😭