معرفی و دانلود کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم pdf + خلاصه رایگان

۴.۷(از ۳۰ امتیاز)
لینکلن پیرس، نسترن فتحی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم

کشته مرده موفقیت چهارمین جلد از مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار نوشته لینکلن پیرس است که برای کودکان منتشر شده است. مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار ماجرای یک پسر بچه ۱۴۰ سانتی‌متری به اسم نیت است که استاد شلوغ کردن و شر درست کردن است. در این مجموعه ماجراهای او و دردسرهایش برای خواهرش و پدرش و ناظم و مدیر مدرسه‌اش را می‌خوانید و حسابی می‌خندید.

نیت دردسرهایی درست می‌کند که حتی به فکر شیطان‌ترین بچه‌های کلاس هم نمی‌رسد، در این کتاب با او و کارهایش همراه شوید.

خواندن مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب‌ها را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد چهارم
قیمت کتاب:۲۳۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار

رادیو سکوت :)
۱۳۹۹/۱۲/۰۳

بیگ نیت یک کتاب کمیک جالب و بامزه است که برای اوقات فراغت بسیار خوبه و چون بیشتر تصویر داره زود تموم میشه من که از تام گیتس بیشتر دوستش داشتم

AYDA
۱۴۰۱/۰۶/۲۸

کتاب خیلی خیلی قشنگی هست ، در اوقات فراغتتون میتونید کتاب رو بخونید و لذت ببرید 🌷💕

📝📚دنیای کتابی من :)
۱۴۰۱/۰۴/۲۸

فوق العاده 💖 بهترین کتاب طنزی بود که تا حالا خواندم💐🙏🏻 فقط نمی دونم بقیه هم مثل من جمله های رمز را پیدا کردن تو کمیک ها یا نه😆😅 خلاصه محشر بود😍

Mahdi
۱۴۰۰/۰۴/۰۳

عااااالی✌️✌️✌️✌️💙

paaarsa
۱۴۰۰/۰۶/۱۸

خییییلی عالی نمیدونم چی بگم حتما بخررررییییید!!

nastarn

۱۴۰۰/۰۵/۱۲

عالی

Ariana☀️⛵️
۱۴۰۲/۱۲/۰۵

خیلی باحال بود😎😎 شما هم تصور کنین که مدرسه شما با یک مدرسه دیگه رقابت کنه چه حالی میدههههه حتما حتما حتما بخونین 🥰🥰

mahya1394
۱۴۰۴/۰۹/۱۵

من از کلاس ۳ این کتاب را داشتم الان کلاس ۵ هستم و تا الان جلد ۱،۲،۳،۴ را میخوانم من ۱،۲ را کتابی داشتم ولی با این برنامه جذاب تره

۱۴۰۲/۱۰/۱۹

۱۴۰۲/۰۸/۲۰

بعضی وقت ها موقع خوندنش حرصم در می اومد ۱۰۰۰۰۰ ستاره هم براش کمه عالیی

Sani and Eli
۱۴۰۱/۱۱/۲۷

کتاب خیلی خوبیه و باحاله اگه تام گیتس رو خونده باشین یه جورایی شبیه اونه به نظر من که مجموعه بیگ نیت خیلی باحال و خوبه و عالیه در این کتاب مدرسه نیت خراب شده( چون دیگه داره صد ساله میشه...بیشتر

پاشا
۱۴۰۱/۰۵/۰۷