کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد اول
معرفی کتاب بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار؛ جلد اول
اعجوبه کلاس اولین جلد از مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار نوشته لینکلن پیرس است که برای کودکان منتشر شده است. مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار ماجرای یک پسر بچه ۱۴۰ سانتیمتری به اسم نیت است که استاد شلوغ کردن و شر درست کردن است. در این مجموعه ماجراهای او و دردسرهایش برای خواهرش و پدرش و ناظم و مدیر مدرسهاش را میخوانید و حسابی میخندید.
نیت دردسرهایی درست میکند که حتی به فکر شیطانترین بچههای کلاس هم نمیرسد، در این کتاب با او و کارهایش همراه شوید.
خواندن مجموعه بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتابها را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
وای از خنده غش کردم😂😂 میلیارد ها ستاره هم براش کمه⭐ حتما حتما بخونید❤️😇
چقدر طاقچه داره پیشرفت میکنه😍😍😍😍😍
کتابش عالیه👍🏻👌🏻😍
واقعاً زیبابود،مانند تام گیتس نشر هوپا بود،عاااااالی💙✌️
خیلی عالیه👌👌👌
عالی عالی عالی من کلا دوتا کتاب خوندم که بهترین بودن هر دو از نشر پرتقال بودن وگرنه من خیلی کتاب میخونم این کتاب یک رمان است تا جلد هفت داره کلا من کتاب واقعیشو خوندم و الکترونیکیشو نخوندم ولی
خوندمش🥑💕 خیلی طنز و بامزه است. در کل بیگ نیت عالیه🍫🥛
عااالی عااااالی عاااااالی عاااااالی عاااااااااااالی🤩🤩 چاپی این کتاب رو چند هفته پیش خریدم🤗🤗 فقط بعضی جاهاش چندتا بی ادبی داشت🙄🙄 و یکم گرونه🙂🙂
خییییلی خوبه حتما بخونیدش
من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم واااقعا محشره😍 بهتون پیشنهاد میکنم.حتما بخونین خیلی خنده داره😊😂