دانلود و خرید کتاب مارتین و گنجشک کوچولو ژیلبر دولاهی ترجمه ندا احمدی
تصویر جلد کتاب مارتین و گنجشک کوچولو

کتاب مارتین و گنجشک کوچولو

معرفی کتاب مارتین و گنجشک کوچولو

کتاب مارتین و گنجشک کوچولو از مجموعه ۵ جلدی داستان‌های مارتین نوشته ژیبلر دولاهه است که نشر سیراف از زبان فرانسه به فارسی ترجمه کرده است.  این کتاب با داستانی جذاب و نقاشیهای بی نظیر عشق به محیط زیست و محبت به پرندگان و حیوانات را به کودکان آموزش می‌دهد.

مارتین در هر جلد از پس یک کار برمی‌آید و چیز تازه‌ای یاد می‌گیرد. این کتاب به خانواده‌ها کمک می‌کند مفاهیم‌ را راحت‌تر آموزش دهند و به کودکان کمک می‌کند تا مفاهیم یاد بگیرند.

در این داستان مارتین و دوستانش پرنده‌ی بسیار کوچکی را پیدا می‌کنند و تصمیم می‌گیرند از او مراقبت کنند تا قوی شود و به طبیعت بازگردد.

سیبیلو، گربه‌ی مارتین آشیانه‌ی پرنده‌ای را خراب می‌کند و این‌گونه باعث می‌شود مارتین به همراه دو دوست دیگرش پرنده‌ی کوچک و ضعیفی را پیدا کنند. مارتین نام او را گنجشک کوچولو می‌گذارد و تصمیم می‌گیرد از او مراقبت کند. مارتین و گنجشک کوچولو (Martine and her friend the sparrow) با داستانی زیبا، ماجرای دلنشینی را روایت می‌کند و به کودکان می‌آموزد که با محیط زیست و طبیعت ارتباط برقرار کنند.

مجموعه مارتین کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این داستان برای کودکان دبستانی آموزنده و دلنشین خواهد بود و آن‌ها را با محیط زیست، طبیعت و حیوانات آشنا می‌سازد.

بخشی از کتاب مارتین و گنجشک کوچولو

- جوجه‌ها همیشه گرسنه‌اند.

- گنجشک‌ها چی می‌خورن؟ نون؟ سبزیجات؟

- معلومه که نه. این جوجه هنوز خیلی کوچیکه. باید براش زرده‌ی تخم مرغ آب پز و گوشت خردشده درست کنیم.

- چطوری بذاریم توی دهنش؟

- امتحان می‌کنیم.

- چه نوشیدنی‌ای باید بهش بدیم؟

- آب... چند قطره کافیه.

مارتین گفت: «خب ما حالا همیشه خونه‌ایم و می‌تونیم ازش مراقبت کنیم. وقتی تعطیلات مدارس تموم شد کی از گنجشک کوچولومون مراقبت می‌کنه؟»

- نوبتی این کارو می‌کنیم.

R
۱۴۰۰/۰۲/۱۱

کاشکی رایگان بود من فقط نمونه اش رو خوندم و از تصاویر و نوشته هایش خوشم امد.....