معرفی و دانلود کتاب نکات زیرپوستی درباره اینستاگرام pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات کجا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نکات زیرپوستی درباره اینستاگرام

کتاب نکات زیرپوستی درباره اینستاگرام نوشته نیما شفیع‌زاده است. این کتاب به شما یاد می‌دهد چطور هدفمندتر از شبکه مجازی اینستاگرام بهترین استفاده را کنید.

اینستاگرام  شبکه‌ای اجتماعی است که در ایران، برخلاف سایر شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک و... به طور مطلق و علنی فیلتر نیست و براساس آمار نصبش در فروشگاه‌های نرم‌افزاری ایرانی اندرویدی و آی‌.او.اسی، محبوب‌ترین شبکۀ اجتماعی در این کشور محسوب می‌شود. ، این کتاب شامل تجربیات حاصل از فعالیت نویسنده در اینستا‌گرام است. اینستاگرام به بیش از سی زبان زندۀ دنیا ازجمله انگلیسی، فارسی، عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، آلمانی و... در دسترس کاربران است.

این کتاب به شما یاد می‌دهد ساز و کار این مجموعه چگونه است و چطور می‌توانید اهداف خودتان را در این شبکه اجتماعی پیدا کنید.

خواندن کتاب نکات زیرپوستی درباره اینستاگرام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به استفاده از اینستاگرام پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نکات زیرپوستی درباره اینستاگرام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنکات زیرپوستی درباره اینستاگرام
حجم فایل کتاب۳ مگابایت
برچسبمجموعه کتاب کالبدشکافی شبکه‌های اجتماعی

Moti
۱۴۰۰/۰۲/۰۸

این کتاب بیشتر به درد افرادی می‌خوره که تازه قراره با اینستاگرام آشنا بشن و میخوان ازش سر در بیارن. برای کسی که حداقل یک ماه از اینستا استفاده کرده باشه محتوای خاصی نداره.

AliReza
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۱/۱۴

در کتاب فقط اصطلاحات و گزینه های برنامه اینستاگرام بصورت کوتاه توضیح داده شده است. بنظرم فقط برای کسی که تا به حال از این برنامه استفاده نکرده مناسبت است. اصلا ارزش خرید ندارد.

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۲۹