دانلود رایگان کتاب راهنمای بهداشتی برای پیشگیری و کنترل Covid-19 در مدارس و فضاهای آموزشی زهرا محمدی‌چنگیزینی
تصویر جلد کتاب راهنمای بهداشتی برای پیشگیری و کنترل Covid-19 در مدارس و فضاهای آموزشی

کتاب راهنمای بهداشتی برای پیشگیری و کنترل Covid-19 در مدارس و فضاهای آموزشی

معرفی کتاب راهنمای بهداشتی برای پیشگیری و کنترل Covid-19 در مدارس و فضاهای آموزشی

راهنمای بهداشتی برای پیشگیری و کنترل Covid-19 در مدارس و فضاهای آموزشی نوشته زهرا محمدی چنگیزینی است که در انتشارات اردوی‌سوره به چاپ رسیده است.

در چنین بحرانی که امروز گریبانگیر جهان و کشور ما شده است، لازم است مسوولین بیش از گذشته به اهمیت پیشگیری از این بیماری و رعایت بهداشت در مدارس توجه نمایند و این امر مگر جز به کمک آموزش بهداشت محقق نخواهد شد.

آموزش دستورالعمل‌های مناسب و استاندارد، رعایت آنها و همچنین ارتقای آگاهی ،دانش بهداشتی و تقویت رفتارهای مثبت بهداشتی می‌تواند از بروز بیشتر مخاطرات این بیماری جلوگیری کرده و سبب‌ساز ارتقا سلامت عمومی و مقابله با بیماری کرونا شود.

بخشی از کتاب پیش رو که ترجمه یکی از نشریات جدید و جامع سازمان جهانی بهداشت (WHO) است ،به بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و اقدامات اولیه در صورت احتمال بروز بیماری اشاره کرده است.

مطالعه، آموزش و در پی آن رعایت نکات ذکر شده در کتاب جهت پیشگیری و ایمنی در مقابل این بیماری و ارتقای وضعیت سلامت دانش آموزان، مدیران مدارس، معلمان، کارکنان، والدین، مراقبین بهداشت و سایر اعضا جامعه مفید است.

به امید روزی که جهانی عاری از هرگونه آلودگی و بیماری داشته باشیم.

zhale
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

به نظرم توی شرایط الان واقعا نیاز هست که بچه ها یه اموزش های این طوری ببینن تا از خودشون و خانواده ها محافظت کنن

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان