معرفی و دانلود کتاب پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی pdf + خلاصه رایگان

کتاب پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی

۵.۰(از ۱ امتیاز)
کیوان مرادی‌زاده

معرفی کتاب پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی

کتاب پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی نوشته کیوان مرادی‌زاده یکی از کتاب‌های تخصصی حقوقی نشر قانون‌یار است.

نشر قانون‌یار به صورت تخصصی در زمینه انتشار کتاب‌های آموزشی و کمک‌آموزشی رشته‌های حقوق و علوم سیاسی فعالیت می‌کند. کتاب ‌‌پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی از این مجموعه می‌تواند برای پژوهشگران، دانشجویان، داوطلبان آزمون‌های حقوقی و علاقه‌مندان به مباحث رشته حقوق مفید باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی

درآمدی بر نظام حقوق بشر اسلامیتصویر جلد کتاب درآمدی بر نظام حقوق بشر اسلامی
عباس خواجه‌پیری
حقوق بین الملل محیط زیستتصویر جلد کتاب حقوق بین الملل محیط زیست
حسین آل کجباف
مجموعه قوانین و مقررات رفاه، کار، تأمین اجتماعیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات رفاه، کار، تأمین اجتماعی
دانش و فناوری خودروتصویر جلد کتاب دانش و فناوری خودرو
ریچارد هاموند
جرم شناسی سایبریتصویر جلد کتاب جرم شناسی سایبری
زهرا جاه‌بین
مراحل رسیدگی در دادسرا و دادگاه و تشکیلات آنتصویر جلد کتاب مراحل رسیدگی در دادسرا و دادگاه و تشکیلات آن
حسن جاودان
ماهیت حقوقی شرط فاسخ در قراردادهاتصویر جلد کتاب ماهیت حقوقی شرط فاسخ در قراردادها
نوشین اکبری دوبرجی
گوشواره های فلزیتصویر جلد کتاب گوشواره های فلزی
گلپر فصاحت
نظام وصیت در حقوق ایران و اسلامتصویر جلد کتاب نظام وصیت در حقوق ایران و اسلام
عباس خواجه پیری
تحلیل تطبیقی دعوای خلع ید با تصرف عدوانیتصویر جلد کتاب تحلیل تطبیقی دعوای خلع ید با تصرف عدوانی
سارا صمدی اندزقی
مختصر مباحث حقوق مدنی ۱ دانشگاهی (اشخاص و محجورین)تصویر جلد کتاب مختصر مباحث حقوق مدنی ۱ دانشگاهی (اشخاص و محجورین)
محمد جوادنیا ریک
نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلامتصویر جلد کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام
عباس خواجه پیری
کتاب طلایی حقوق اداری ۱ (نسل سوم)تصویر جلد کتاب کتاب طلایی حقوق اداری ۱ (نسل سوم)
مریم صفرپور
ادله اثبات دعوای مدنیتصویر جلد کتاب ادله اثبات دعوای مدنی
علی مهاجری
مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات تعاون و شرکت‌های تعاونی
مجموعه قوانین و مقررات ثبتیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات ثبتی
شهلا رضایی
آیین دادرسی مدنی ۲ (نسل سوم)تصویر جلد کتاب آیین دادرسی مدنی ۲ (نسل سوم)
فاطمه‌سادات هاشمی دمنه
معناشناسی فجور و تقوا در قرآن کریمتصویر جلد کتاب معناشناسی فجور و تقوا در قرآن کریم
فائزه عظیم زاده اردبیلی