کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میلبافی
معرفی کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میلبافی
کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میلبافی نوشته رضوان علیمحمدی است. این کتاب بافتنی را به سادهترین شکل ممکن به مخاطبان آموزش می دهد.
کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میلبافی مطالب زیر را آموزش میدهد:
- آموزش مفاهیم ابتدائی
- آموزش بهصورت گام به گام از سطح مقدماتی تا پیشرفته
- آموزش و بیان مطالب به شکل ساده و قابل فهم برای همه سطوح سنی فراگیران
- معرفی انواع مدلهای بافت
- آموزش انواع البسه برای کودکان تا بزرگسالا (بچگانه، مردانه، زنانه)
وجه تمایز این کتاب با متون و کتب آموزشی موجود در بلزلر این است که در کتابهای موجود در بازار مطالب بهصورت جسته و گریخته به آموزش مدلهای بافت انواع البسه با زبانی پیچیده
پرداخته است که این پیچیدگی در امر بیان مطالب باعث شده تا بسیاری از مردم این هنر، به سادگی متوجه مطالب آموزشی نشوند. در حالیکه در این کتاب سعی شده است تمامی مطالب با
زبانی ساده و قابل فهم برای همه سطوح سنی از فراگیران کم سن و سال تا خانمهایی که در سنین بالاتری هستند و علاقه به فراگیری این هنر را دارند قادر به استفاده از این کتاب باشند.
خواندن کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میلبافی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به بافتنی پیشنهاد میکنیم
کتاب تصویر نداره. واقعا عجیبه! یعنی شما تصوری از نهایت کار خود و گام به گام پیش رفتن ندارید. یعنی اگر جایی از توضیحات براتون ناکافی بود، نمیتونید با توجه به تصویر ببینید که درست پیش رفتید یا نه! در بهترین
یک کتاب خوب با مطالب بسیار مفید.ممنون ازتون
ممنون از آموزش آسان و کاربردیتون
سلام بنظر من کتاب بدی نیست ...اما تنها ایرادش نداشتن تصویر است شماااا برای داشتن کتاب بهتر باید بتوانید تصویری هم ان را اموزش بدهید...اگه پیوند همین کتاب کتاب تصویری ان را نیز منتشر کنید خیلی موفق تر خواهد بود
بسار کتاب جامع وکاملیه ومطالب،خیلی واضح توضیح داده شده ،از نویسنده کتاب بسیار سپاسگذارم🌷🌹
خیلی ممنون بابت این کتاب کامل و جالب
بسیار مفید وکامل
ببینید فقط توضیح داده بدون اینکه حتی عکسی از مدل آموزشی وجود داشته باشه..یا اگه در جایی از کار سوال یا موردی پیش اومد عکسی وجود نداره تا کارتون رو با عگس کتاب مطابقت بدین و بررسی کنید.
بهترین کتاب برای یادگیری بافت هستش بسیار راحت و آسان با توضیحات مفید خیلی به من کمک کرد حتما پیشنهاد میشه عالیییییییی بود
بسیار عالی و کارآمد