معرفی و دانلود کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات آرنا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی

کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی نوشته رضوان علی‌محمدی است. این کتاب بافتنی را به ساده‌ترین شکل ممکن به مخاطبان آموزش می دهد.

کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی مطالب زیر را آموزش می‌دهد:

- آموزش مفاهیم ابتدائی

- آموزش به‌صورت گام به گام از سطح مقدماتی تا پیشرفته

- آموزش و بیان مطالب به شکل ساده و قابل فهم برای همه سطوح سنی فراگیران

- معرفی انواع مدل‌های بافت

- آموزش انواع البسه برای کودکان تا بزرگسالا (بچگانه، مردانه، زنانه)

وجه تمایز این کتاب با متون و کتب آموزشی موجود در بلزلر این است که در کتاب‌های موجود در بازار مطالب به‌صورت جسته و گریخته به آموزش مدل‌های بافت انواع البسه با زبانی پیچیده

پرداخته است که این پیچیدگی در امر بیان مطالب باعث شده تا بسیاری از مردم این هنر، به سادگی متوجه مطالب آموزشی نشوند. در حالیکه در این کتاب سعی شده است تمامی مطالب با

زبانی ساده و قابل فهم برای همه سطوح سنی از فراگیران کم سن و سال تا خانم‌هایی که در سنین بالاتری هستند و علاقه به فراگیری این هنر را دارند قادر به استفاده از این کتاب باشند.

خواندن کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به بافتنی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکیمیا بافت؛ آموزش میل‌بافی
فرمت کتابPDF

زرقانی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۰/۱۲/۰۲

سلام بنظر من کتاب بدی نیست ...اما تنها ایرادش نداشتن تصویر است شماااا برای داشتن کتاب بهتر باید بتوانید تصویری هم ان را اموزش بدهید...اگه پیوند همین کتاب کتاب تصویری ان را نیز منتشر کنید خیلی موفق تر خواهد بود...بیشتر

ممنون از آموزش آسان و کاربردیتون

عطیه عسگرپور

خیلی ممنون بابت این کتاب کامل و جالب

یک کتاب خوب با مطالب بسیار مفید.ممنون ازتون

esmaily
۱۳۹۹/۰۹/۱۳

بسار کتاب جامع وکاملیه ومطالب،خیلی واضح توضیح داده شده ،از نویسنده کتاب بسیار سپاسگذارم🌷🌹

بسیار مفید وکامل

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

برای مبتدی خوب نیست تصویر نداره اما برای کسی که بلده میل و نخ بگیره دست خیلی خوبه

Tahereh Khoshzaban
۱۳۹۹/۱۰/۰۷

بهترین کتاب برای یادگیری بافت هستش بسیار راحت و آسان با توضیحات مفید خیلی به من کمک کرد حتما پیشنهاد میشه عالیییییییی بود

کاربر

حسینی

کتاب بسیار روان و عالی هست

leyli
۱۳۹۹/۰۹/۱۳

کتاب بسیار سلیس و روان نوشته شده.مطالب رو خوب توضیح داده و زیبا صفحه آرایی شده.باتشکر ازنویسنده کتاب.

atanaz

خیلی خوبه👌🏼